Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά.

<< < (15/80) > >>

Argirios Argiriou:
Μίλησα σήμερα (13/10/2012) με δύο διαφορετικούς φαρμακοποιούς στην Καβάλα, οι οποίοι μου επιβεβαίωσαν ότι λίγο ή πολύ δυσκολεύονται να βρουν τα παρακάτω σκευάσματα:

Inh. Salbunova, T. Logimax, T. Atorstat 40 mg,   T. Simvacor 40 mg,  T. Euthyrox 50,  C. Creon,  Vag tab. Vagifem,    Plendil,  T. Medrol 16 mg,  Imdur,  T. Inspra 50 mg,  Inj.  Lantus Solostar.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
 Kerlone (28) + (14), Amoxil (500) + (1), Augmentin (625) + (1), Αντιτετανικοί οροί και εμβόλια

schumifer:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Kerlone (28) + (14), Amoxil (500) + (1), Augmentin (625) + (1), Αντιτετανικοί οροί και εμβόλια

--- Τέλος παράθεσης ---

Αντιτετανικοί οροί σε εμάς περισσεύουν. Τόσο που όταν ο γιατρός συνταγογραφήσει το εμβόλιο , ο φαρμακοποιός εξηγεί στον ασθενή ότι ο άσχετος ειδικευόμενος δεν ξέρει τι γράφει μιας και το εμβόλιο είναι για μικρά παιδιά. Και πασάρει τον ορό.
ΥΓ ορός:11 ευρώ για 20-30 ημέρες
εμβόλιο 1.89 ευρώ για 10 χρόνια..........
Τυχοδιώκτες-επιχειρηματίες με πτυχίο ρε μαμώτο μου...
Φυσικά ελάχιστα φαρμακεία φέρνουν το εμβόλιο...Χαζοί είναι??? Το κέρδος τους δεν αξίζει ούτε την τακτοποίηση στα ράφια................

gas_fmy:
Στην συνταγή αναγράφεται πότε περίπου έγινε ο τελευταίος αναμνηστικός εμβολιασμός;Γιατί τις περισσότερες φορές που έχω ρωτήσει(όχι πάντως για να αυξήσω το τζίρο μου) ο πάσχων ή δεν θυμάται ή εννοεί εμβόλιο τον προηγούμενο αντιτετανικό που είχε κάνει μήνες ή και χρόνια πριν.
Αν η συνταγή γράφει χρονολογία τελευταίας αναμνηστικής δόσης και ο φαρμακοποιός προσπαθήσει να δώσει ορό,τότε ναι είναι τυχοδιώκτης επιχειρηματίας,εξυπνάκιας και σίγουρα έχει ξεφύγει από τον σκοπό του,αν όμως όχι τότε ας αναζητήσουμε αλλού τα κοσμητικά επίθετα.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτην συνταγή αναγράφεται πότε περίπου έγινε ο τελευταίος αναμνηστικός εμβολιασμός;Γιατί τις περισσότερες φορές που έχω ρωτήσει(όχι πάντως για να αυξήσω το τζίρο μου) ο πάσχων ή δεν θυμάται ή εννοεί εμβόλιο τον προηγούμενο αντιτετανικό που είχε κάνει μήνες ή και χρόνια πριν.
Αν η συνταγή γράφει χρονολογία τελευταίας αναμνηστικής δόσης και ο φαρμακοποιός προσπαθήσει να δώσει ορό,τότε ναι είναι τυχοδιώκτης επιχειρηματίας,εξυπνάκιας και σίγουρα έχει ξεφύγει από τον σκοπό του,αν όμως όχι τότε ας αναζητήσουμε αλλού τα κοσμητικά επίθετα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Όταν σου έρχεται συνταγή με εμβόλιο π.χ. για πνευμονιόκοκκο ή HPV ζητάς να γράφει στη συνταγή πότε έγινε (αν έγινε) η προηγούμενη δόση; Γιατί να αναγράφεται στον αντιτετανικό εμβολιασμό; Εξετάζεις αναλυτικά σε κάθε συνταγή με εμβόλιο που έρχεται αν το προς εμβολιασμό άτομο πληροί τις ενδείξεις;  Όταν ο γιατρός συνταγογραφεί εμβόλιο εννοείται ότι είναι εντός των ενδείξεων (που περιλαμβάνουν και τα μεσοδιαστήματα δόσεων).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση