Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Συνταγογραφηση στο Π.Ι.-

<< < (22/29) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓελάσαμε και σήμερα!

--- Τέλος παράθεσης ---

Αμ΄αυτό το : "μετά από καταγγελίες φαρμακοποιών και εταιρειών που ανέφεραν ότι στην περιφέρεια η συνταγογράφηση είναι ανεξέλεγκτη" ;  :D

Ο φμφ του χωριού α π ο κ λ ε ί ε τ α ι να πήγε και να έδωσε τον ιατρό που τον τροφοδοτεί με συνταγές, το ίδιο και η εταιρεία που "έπαιζε" ο ιατρός.

Σίγουρα οι καρφωτές γίνανε από ανταγωνίστριες εταιρείες και ανταγωνιστές φμφ (π.χ. πόλεων, που έβλεπαν τους ασφαλισμένους να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν στην πόλη και να κατευθύνονται στα ΠΙ) και ουσιαστικά το νέο αυτό μέτρο οφείλεται σε εμφύλιο μέσα στις τάξεις των εταιρειών και των φμφ.

parpar:
Μην πιστευετε τιποτα αν δεν παρουσιασουν επισημη καταγγελια....
Η λογικη του διαίρει αι βασιλευε συνεχιζει να υπαρχει...
Καποτε οι ιδιωτικοι υπαλληλοι στραφηκαν εναντιων των δημοσιων υπαλληλων μολις ενημερωθηκαν για τις απολαβες τους που σε καποιους παρουσιαζοταν αυξημενες . Αποτελεσμα .. μειωσεις σε ολους και εν συνεχεια και στον ιδιωτικο τομεα. Χωριζω τον κοσμο σε δυο στρατοπεδα ωστε οταν επηρεαζω την ζωη του ενος να στηριζομαι απο τον αλλο και αντιστροφα...
Με τον ιδιο τροπο θελουν να δημιουργησουν εχθρα αναμεσα σε φαρμακοποιους - ιατρους - εταιριες και δεν ξερω και ποιον αλλο θα εμπλεξουν ωστε να μας γονατισουν ολους σιγα σιγα...
Εχουμε μελλον ακομα αν δεν αντιδρασουμε με καποιον εξυπνο στην τελικη τροπο ωστε να αναγκαστουν να αλλαξουν πολιτικη.

ioannis thessaloniki:
Το απόλυτο χάος ....!! Δυστυχώς αυτό όμως τροφοδοτείται από την ίδια την ηγεσία. Ασυνάρτητες σκέψεις, δραστική ουσία στο ΦΕΚ αλλά αναβολή για αργότερα, φαρμακοποιοί να χαίρονται γιατί νομίζουν οτι θα αρχίσουν να κερδίζουν χρήματα (που δεν υπάρχουν), ιδιώτες να συνεχίζουν να συνταγογραφούν πρωτότυπα λες και ζουν σε άλλη χώρα και σε άλλο χρόνο, διαρροές από το ΥΥΚΑ ότι στην περιφέρεια η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη...(λες και στο κέντρο είναι ελεγχόμενη).., ασθενείς να ρωτάνε το πρωί στο ιατρείο τι είναι αυτά τα γενόσημα, άλλοι λίγο πιο φευγάτοι ....να αναρωτιούνται μήπως με αυτόν τον τρόπο-στα πρότυπα των...αεροψεκασμών..-σχεδίαζεται η αποβλάκωση του λαού.....ΧΑΟΣ ΧΑΟΣ ΧΑΟΣ. Κουράγιο σε όλους!

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςιδιώτες να συνεχίζουν να συνταγογραφούν πρωτότυπα λες και ζουν σε άλλη χώρα και σε άλλο χρόνο

--- Τέλος παράθεσης ---

Μα, φίλε ioannis thessaloniki, τα γενόσημα στην Ελλάδα ΔΕΝ είναι φθηνότερα από τα πρωτότυπα κατά πολύ όπως θα όφειλαν. Π.χ. Η πρωτότυπη λοσαρτάνη κάνει 28 ευρώ και η γενόσημη 27. Επομένως, ποιό το όφελος για το κράτος από τη στροφή στα γενόσημα;

Πραγματικά, αγνό χάος.

Περιθωριακός:
Συναδελφοι, 2-3 ερωτησεις περι διαδικαστικων.
Προσφατα ανταλλαξαμε εξωδικα με ιδιωτη καρδιολογο. Εγω εστειλα πρωτος, καθοτι θεωρησα καποια σχολια του σε ασθενεις, μετα απο αλλαγη αγωγης του, συκοφαντικα ως προς το ατομο μου, και τελικως δεν με χαροποιησε και ιδιαιτερα ενα τηλεφωνημα που δεχτηκα απο τον ιδιο με υβριστικο και απειλιτικο περιεχομενο. Το εξωδικο που εστειλα εγω δεν το κοινοποιησα στον συλλογο. Αυτος απαντησε με εξωδικο περι συκοφαντησης του, το οποιο και εστειλε και στο συλλογο. Τωρα ειδα mail προσκλησης στο Δ.Σ. για την Τριτη το βραδυ, με αρ. πρωτοκολλου, με θεμα το εξωδικο του ιδιωτη. Πως πρεπει να χειριστω το θεμα με το συλλογο?
Αξιζει να πω οτι η θεση μου ως νεου γενικου ιατρου στην περιοχη και η θεση και οι δεσμοι του ιδιωτη με τα περισσοτερα μελη, μου προκαλουν μια ανησυχια, σιγουρα αδικαιολογητη ομως.

ΥΓ. ουσιαστικα γραφω επωνυμα, καθοτι ολοι στην περιοχη γνωριζουν ποιος ειμαι, οπότε συγχωρηστε μου την μη απολυτη ελευθερια εκφρασης.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση