Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Συνταγογραφηση στο Π.Ι.-
xristosk:
'Ελαβα έγγραφο το οποίο αναφέρει : Παρακαλείσθε την τάδε ημερομηνία και ώρα να παρευρεθείτε στα γραφεία του Ι.Σ.οδός ... κατόπιν καταγγελίας του ιατρού κ. ........ Ο πρόεδρος.... Ο γραμματέας ... Υπογραφές.
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚι επειδή μπορείς να αντιστρέψεις την περίπτωση κάνοντας (ή απειλώντας ότι θα κάνεις) μήνυση ή οποιαδήποτε ενέργεια για συκοφαντική δυσφήμιση
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, στοιχειοθετείται το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης (Αρθ. 229 ΠΚ) στο οποίο υπέπεσε ο """"""""""""συνάδελφος""""""""""" (εντός πολλών εισαγωγικών) έναντι του @xristosk.
Πάντως, θα πρότεινα να μην κλιμακωθεί η ένταση, αφού και η άλλη πλευρά δείχνει πλέον καθαρά διάθεση καταλαγής και αναδίπλωσης.
Νομίζω ένα απαντητικό e-mail προς τον πρόεδρο του Ι.Σ. με συνημμένο το Π.Δ. 121, είναι αρκετό.
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή Είσοδος'Ελαβα έγγραφο το οποίο αναφέρει : Παρακαλείσθε την τάδε ημερομηνία και ώρα να παρευρεθείτε στα γραφεία του Ι.Σ.οδός ... κατόπιν καταγγελίας του ιατρού κ. ........ Ο πρόεδρος.... Ο γραμματέας ... Υπογραφές.
--- Τέλος παράθεσης ---
θα στείλεις όπως είναι πίσω το έγγραφο με την απάντηση:
Παρακαλώ να μου κοινοποιήσετε εγγράφως την καταγγελία που σας κατατέθηκε προκειμένου να ετοιμαστώ και να προσέλθω. Μέχρι να σου την στείλουν δεν πας πουθενά.
Και εάν την λάβεις σφύρα μου. Και το έγγραφο που έστειλαν πριν να καταλάβουν το λάθος τους είναι κολάσιμο για το ΔΣ. Δεν καλείς κανένα, χωρίς να του κοινοποιήσεις την καταγγελία.
Γιατί με το έγγραφο της καταγγελίας παίρνεις τον συνάδελφο και τον πας εφορία, πειθαρχικό, κλπ εάν το πρόβλημα που καταθέτει είναι ότι δεν έγραψες τα φάρμακα.
Δεν είναι καλύτερο να ξέρεις τι σου καταμαρτυρούσι πριν πας;
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή Είσοδος'Ελαβα έγγραφο το οποίο αναφέρει : Παρακαλείσθε την τάδε ημερομηνία και ώρα να παρευρεθείτε στα γραφεία του Ι.Σ.οδός ... κατόπιν καταγγελίας του ιατρού κ. ........ Ο πρόεδρος.... Ο γραμματέας ... Υπογραφές.
--- Τέλος παράθεσης ---
Πολύ ωραία, άρα υπάρχει έγγραφο του ΙΣ που επιβεβαιώνει ότι υπήρξε καταγγελία. Η οποία πρέπει να είναι πρωτοκολλημένη. Δεν μπορεί στη συνέχεια να αρνηθούν ότι δεν υπήρξε. Παράλληλα το έγγραφο κλήσης επιβεβαιώνει ότι δεν σου κοινοποιήθηκε η καταγγελία (δε νομίζω να γράφει πουθενά "επισυναπτόμενη" ή "συνημμένη" καταγγελία). Αποδεικτικό λοιπόν της επιπολαιότητας τους αφού ενήργησαν προφανώς με τη λογική: "Θα ψαρώσει ο νέος, θα πανικοβληθεί, θα ζητήσει συγνώμη, θα πει κι ευχαριστώ που του κάναμε μόνο συστάσεις"
Όπως λέει κι ο Δημήτρης παραπάνω:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι το έγγραφο που έστειλαν πριν να καταλάβουν το λάθος τους είναι κολάσιμο για το ΔΣ. Δεν καλείς κανένα, χωρίς να του κοινοποιήσεις την καταγγελία.
Γιατί με το έγγραφο της καταγγελίας παίρνεις τον συνάδελφο και τον πας εφορία, πειθαρχικό, κλπ εάν το πρόβλημα που καταθέτει είναι ότι δεν έγραψες τα φάρμακα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Προσωπικά θα κατέθετα μια αίτηση στον ΙΣ (με πρωτόκολλο φυσικά) που θα έλεγε "Βάσει του τάδε εγγράφου που μου απεστάλη (υποθέτω έχει αριθμό πρωτοκόλλου), ως έχων έννομο συμφέρον, παρακαλώ όπως μου κοινοποιήσετε την αναφερόμενη καταγγελία".
Στο κάτω κάτω συνάδελφε δεν είσαι περίεργος να δεις τι έγραφε για σένα ο καταγγέλων;
Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον διακοσμητή.
xristosk:
Θα ζητήσω εγγράφως την καταγγελία.Υποθέτω ότι δεν την δίνουν για τους εξής λόγους: 1. Δεν έχουν αποδίξεις για τίποτα ,εγώ τον καταγγέλοντα δεν τον γνωρίζω ούτε και αυτός εμένα. 2.Πιθανόν να θέλουν να μου στήσουν παγίδα καθώς είναι κράτος εν κράτει και εγώ είμαι ''ξένος'' στην περιοχή, και ήρθα να αλλάξω την κατάσταση η οποία βόλευε τους ιδιώτες και τον φμφ.Αν όμως όπως λέτε έχουν καλή διάθεση γιατί δεν αποσύρουν την καταγγελία και η κλήση δεν γίνεται σε ''φιλικό'' επίπεδο? Πιθανόν να στήνεται το σκηνικό για να βρεθώ προ τετελεσμένων γεγονότων.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση