Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Φυσικοθεραπείες, ΕΟΠΥΥ και Γενικοί Ιατροί.

<< < (4/16) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑλήθεια ποιες είναι αυτές οι κινήσεις που προβλέπετε να κάνει ο ελεγκτής ώστε να φαίνεται ηλεκτρονικά ότι δεν εγκρίνει το παραπεμπτικό???

--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό είναι κάτι που έχει επισημανθεί και σε άλλη συζήτηση... Δυστυχώς το e-diagnosis είναι τύποις ηλεκτρονικό και όχι κατ΄ ουσίαν, δεν μπορεί δηλαδή ο ελεγκτής να θεωρήσει ηλεκτρονικά.

Γ.Κτιστάκης:
Και εάν εγώ δεν το ακύρωνα στο 1135 και ο ασθενής πήγαινε σε άλλον ελεγκτή Π.Χ στην περιοχή μας που τα εγκρίνει και μετά πήγαινε σε άλλον φυσιοθεραπευτή και το εκτελούσε και αυτό μαζί με αυτό του ορθοπεδικού, τότε τι θα γινόταν??
Δεν είναι αυτό παράθυρο για διάφορες παρατυπίες??

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι εάν εγώ δεν το ακύρωνα στο 1135 και ο ασθενής πήγαινε σε άλλον ελεγκτή Π.Χ στην περιοχή μας που τα εγκρίνει και μετά πήγαινε σε άλλον φυσιοθεραπευτή και το εκτελούσε και αυτό μαζί με αυτό του ορθοπεδικού, τότε τι θα γινόταν??
Δεν είναι αυτό παράθυρο για διάφορες παρατυπίες??

--- Τέλος παράθεσης ---
Mα, αυτό δεν είναι και το νόημα του υποχρεωτικού ηλεκτρονικού ελέγχου και της πλήρους ιχνηλασιμότητας ενός παραπεμπτικού από την έκδοσή του μέχρι και την εξώφλησή του;

Argirios Argiriou:
Διευκρινιστικό έγγραφο από τον ΕΟΠΥΥ, που όμως νομίζω ότι πάλι αφήνει αδιευκρίνιστα κάποια πράγματα:

Μπορούν τελικά οι Γενικοί Ιατροί να γράφουν φυσικοθεραπείες; ( στο έγγραφο μιλά αόριστα για "Ιατρούς αντίστοιχης ειδικότητας"...)

Τι επιλογές ακριβώς θα επιλέγουμε στα ηλεκτρονικά παραπεμπτικά. ( οι φυσικοθεραπευτικές πράξεις στο e-diagnosis δεν τιμολογούνται όσο λέει ο ΕΟΠΥΥ οτι θα πληρώνει ).

04/07/2012

Σχετικά με τη διαδικασία παραπεμπτικών για Φυσικοθεραπευτικές πράξεις

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Σήμερα (19/07/2012) μου ήρθε ένας ασθενής για φυσικοθεραπείες,

και ρώτησα δύο διαφορετικούς ιδιώτες φυσικοθεραπευτές εδώ στην Καβάλα, αν πρέπει να προσδιορίσουμε το είδος των φυσικοθεραπευτικών πράξεων σε κάθε συνεδρία.
Μου απάντησαν και οι δύο ότι αρκεί να επιλέξω, για τυπικούς λόγους, 12 φορές το ίδιο είδος φυσικοθεραπείας από το e-diagnosis π.χ. 12 Laser. Στο βιβλιάριο του ασθενούς γράφω ημερομηνία, πόσες συνεδρίες παράγγειλα (δηλαδή 12) και για ποιο μέρος του σώματος πρόκειται και μετά ο ασθενής πάει με αυτά στον ελεγκτή για θεώρηση.

Επίσης ρώτησα και τους δύο αυτούς φυσικοθεραπευτές ποια είναι η συμμετοχή του ασθενούς στον αριθμό των φυσικοθεραπειών που προβλέπονται από τον ΕΟΠΥΥ
και μου απάντησαν και οι δύο ότι η συμμετοχή του ασθενούς είναι 0%.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση