Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Φυσικοθεραπείες, ΕΟΠΥΥ και Γενικοί Ιατροί.

<< < (7/16) > >>

carlita:
ο συναδελφος δεν ειναι και τοσο ''ανετος'' τελικα.. ;)

anetos:
οι γενικοι ιατροι ΔΕΝ ειστε Θεοι. συγνωμη αλλα εχετε ξεφυγει. κοιταξτε μονο την ειδικοτητα σας και μην μπλεκετε στις αλλες ειδικοτητες. δεν σας τιμα κατι τετοιο.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςοι γενικοι ιατροι ΔΕΝ ειστε Θεοι. συγνωμη αλλα εχετε ξεφυγει. κοιταξτε μονο την ειδικοτητα σας και μην μπλεκετε στις αλλες ειδικοτητες. δεν σας τιμα κατι τετοιο.

--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε, παρόλο που δεν είμαι γενικός ιατρός, μήπως μπορώ να έχω την άποψή σας για το αντικείμενο της γενικής ιατρικής; Ας πούμε, εσείς με τι θα θέλατε να ασχολούνται;

Υ.Γ. Θα μπορούσαμε, στο πνεύμα της λογικής σας, όπως βέβαια την έχω αντιληφθεί στη διασταλτική της έννοια, να πούμε ότι δε θα έπρεπε οι παθολόγοι να ασχολούνται με το "ζάχαρο" αφού είναι λιγότερο ενδοκρινολόγοι.

anetos:
ο καθενας στην ειδικοτητα του. οι γενικοι ιατροι ειναι χρησιμοι στα μερη που δεν υπαρχουν ειδικοι. ειναι χρησιμοι για τα τεπ . αλλα δεν ειναι ειδικοι να βαζουν διαγνωση και αγωγη για οστεοπορωση η οσφυαλγια οταν εχουν "κανει" 3 μηνες ορθοπαιδικη....
ναι ειναι λογικο να κατεχουν θεσεις στα ΚΥ και στα ΠΙ αλλα δεν ειναι λογικο να θεωρουν πως τα ξερουν ολα και να αντικαθιστουν τους ειδικους.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςοι γενικοι ιατροι ΔΕΝ ειστε Θεοι. συγνωμη αλλα εχετε ξεφυγει. κοιταξτε μονο την ειδικοτητα σας και μην μπλεκετε στις αλλες ειδικοτητες. δεν σας τιμα κατι τετοιο.

--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ πάλι νομίζω ότι έχουμε γεμίσει από "ειδικευμένους" που δεν ασκούν την ειδικότητα τους. Αυτή η συμπεριφορά είναι κατάντια.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςο καθενας στην ειδικοτητα του. οι γενικοι ιατροι ειναι χρησιμοι στα μερη που δεν υπαρχουν ειδικοι. ειναι χρησιμοι για τα τεπ . αλλα δεν ειναι ειδικοι να βαζουν διαγνωση και αγωγη για οστεοπορωση η οσφυαλγια οταν εχουν "κανει" 3 μηνες ορθοπαιδικη....
ναι ειναι λογικο να κατεχουν θεσεις στα ΚΥ και στα ΠΙ αλλα δεν ειναι λογικο να θεωρουν πως τα ξερουν ολα και να αντικαθιστουν τους ειδικους.

--- Τέλος παράθεσης ---

Από πότε και βάση ποιών επιστημονικών στοιχείων η οστεοπόρωση είναι δουλειά των ορθοπεδικών;;;
Θα ήθελα πολύ να ακούσω.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση