Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Φυσικοθεραπείες, ΕΟΠΥΥ και Γενικοί Ιατροί.

<< < (9/16) > >>

Μαρία Χόρτη:
στην περιοχή μου ο ελεγκτής ΕΟΠΠΥ δε θεωρεί τις συνεδρίες που ειναι γραμμένες απο Γ.Ι., ιδιωτες ή μη.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςστην περιοχή μου ο ελεγκτής ΕΟΠΠΥ δε θεωρεί τις συνεδρίες που ειναι γραμμένες απο Γ.Ι., ιδιωτες ή μη.

--- Τέλος παράθεσης ---

Θα είχε ενδιαφέρον το σκεπτικό με το οποίο το δικαιολογεί.

samsok:
σε λιγες ημερες ξεκινω  το ιδιωτικο μου ιατρειο,εψαξα λοιπον να μαθω τι γινεται με τις φυσικοθεραπειες ρωτωντας φιλο φυσικοθεραπευτη αλλα και εναν συναδελφο γεν.ιατρο(ΕΣΥ).Μου ειπαν οτι στον νομό μας, δεν υπαρχει ελεγκτης και γιαυτο αναλαμβανουν οι γιατροι του ΙΚΑ ,εναλασσομενοι στον ρολο αυτο, αυτη την δουλεια.Στο γραφειο δε του ΙΚΑ που ειναι υπευθυνο,εργαζονται 2 μονιμες νοσηλευτριες και ειναι ουσιαστικα αυτες που υποδεικνυουν καθε φορα στον ιατρο που εχει τον ρολο του ελεγκτη ,αν το παραπεμπτικο ειναι(κατα την γνωμη τους) νομιμο η οχι! πολλες φορες δε καταληγουν να αποριψουν παραπεμπτικα με το ετσι θελω(ο κακος ομως για τον ασθενη γινεται τελικα ο γιατρος).
Τις επομενες ημερες θα προσπαθησω να επικοινωνησω με τον Διευθυντη του ΙΚΑ για να καταλαβω καλυτερα,απλα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο ΦΕΚ που ξεκαθαριζει αυτο το πραγμα ή θα βρεθω να παρακαλαω τις 2 κυρίες καθε φορα......

Argirios Argiriou:
ΕΟΠΥΥ,  12/03/2013.

Ορθή αναγραφή παραπεμπτικών φυσικοθεραπείας.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

samsok:
δυστυχως δεν ξεκαθαριζει αν μπορουμε ή οχι να τις γραφουμε και αν ναι για ποιες παθησεις...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση