ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Μία μικρή βοήθεια για όσους θα δώσουν εξετάσεις ειδικότητας.

<< < (5/6) > >>

silvertaur:
Συναδελφοι, μπορει καποιος να δωσει νεα link για τα θεματα ή να μας πει που μπορουμε να τα βρουμε;
Ακομα και προσωπικα mail εχω στειλει εδω και αρκετο καιρο αλλα απαντηση με αναρτηση των link  στο forum δεν εγινε.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυναδελφοι, μπορει καποιος να δωσει νεα link για τα θεματα ή να μας πει που μπορουμε να τα βρουμε;
Ακομα και προσωπικα mail εχω στειλει εδω και αρκετο καιρο αλλα απαντηση με αναρτηση των link  στο forum δεν εγινε.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ανάρτηση τους απαγορεύεται από τους κανόνες του forum. Δεν θα γίνει. Εάν γίνει, θα διαγραφεί.

silvertaur:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυναδελφοι, μπορει καποιος να δωσει νεα link για τα θεματα ή να μας πει που μπορουμε να τα βρουμε;

--- Τέλος παράθεσης ---

Ανάρτηση τους απαγορεύεται από τους κανόνες του forum. Δεν θα γίνει. Εάν γίνει, θα διαγραφεί.

--- Τέλος παράθεσης ---
Απαγορευεται να αναρτηθει υλη (ουσιαστικα) για διαβασμα;

peskaritsa:
την χρειάζομαι κ εγω αυτή την βοή8εια,παρακαλώ να μου τα στειλει καποιος δεν προλαωα να τα κατευασω κ δινω σε 20 μέρες Ευχαριστω εκ των προτέρων!

peskaritsa:
katsas_e@yahoo.gr     as moyta steilei kapoios plz....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση