Γενικά > Νομικά θέματα
ΠΙ
(1/1)
dimbar:
Το οκτώβριο έκανα αίτηση για 3 ΠΙ ως γενικός ιατρός. Τελικά κατάφερα και πηρα την δεύτερη μου επιλογή. Μέχρι σημερα δεν έχει βγει το ΦΕΚ Πρόσληψης. Την πρώτη επιλογη μου τη πηρε άλλος Γενικός Ιατρός. Ξαφνικά στην τρέχουσα Προκύρηξη ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ η θέση που είχα πρώτη επιλογή...
Γιατί δεν ρωτήθηκα αν πρέπει να πάρω την πρώτη μου επιλογή? Ισχύει τελικά ή όχι ότι παίρνει την θέση ο δεύτερος ΓΙ αν υπάρχει?
Παρακαλώ ενημερώστε με αν μπορώ να κάνω κατιι
Δ. Κουναλάκης:
Αν είχε βγει σαν αγροτικό, και έχεις ήδη διοριστεί όταν ο άλλος δεν πήρε τη θέση (για χ λόγους), δεν όφειλαν να σε ρωτήσουν.
Εάν δεν είχες διοριστεί, όταν χήρεψε η προηγούμενη θέση, εκει δεν ξέρω εάν ο τελικός πίνακας διοριστέων είναι το όριο ή ο διορισμός σου.
dimbar:
Ευχαριστώ για την απαντηση. Να διευκρινήσω ΔΕΝ εχω ακόμη διοριστεί στην θέση που πήρα στην προκύρηξη του Οκτωβρίου
Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει???
kvasilakos:
θα ηθελα να ερωτησω: εχω παρει μια θεση ΠΙ με την προκυρηξη του Οκτωβριου. δεν εχει βγει ακομα σε ΦΕΚ και περιμενω και εγω τον διορισμο μου. εχω δικαιωμα να κανω εκ νεου αλλη αιτηση στα νεα αγροτικα που εχουν βγει σε αλλο ΠΙ?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση