ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Διορισμός ειδικότητας.

(1/1)

timex:
Τη Δευτέρα πήρα τον διορισμό μου για την ειδικότητα γενικής ιατρικής(για την ακρίβεια τον πήρε ο πατέρας μου)
Σήμερα έφτασε στα χέρια μου και είδα ότι ενώ στους άλλους 6 που διορίζονται μαζί μου ,γράφει το όνομά τους,το νοσοκομείο που πηγαίνουν και το πόσα χρόνια ειδικότητας θα κάνουν, για εμένα δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ.
Δεν γράφει το νοσοκομείο μου, δεν γράφει το όνομά μου,ούτε ποια ειδικότητα θα κάνω!!!!!!!
Το μοναδικό σημείο που έχει το όνομά μου,είναι στο ΄τελος που λέει  "Ενδιαφερόμενοι ιατροί(ΜΕ απόδειξη)"

Έτσι πρέπει να είναι ή έκαναν καμιά μλκία στο υπουργείο;;;;;;;

EzeΤΡΟΛ:
Είναι απίθανο το τί σκαρφίζονται οι πολυμήχανοι Ελ για να παρακάμψουν την αναμονή για την ειδικότητα:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Είστε τόσο μα τόσο άκαρδοι;
Ούτε μια σταλιά κατανόηση για τα πλήθη των συναδέλφων που έχουν σαν τελευταία τους επιθυμία λίγο πριν εγκαταλείψουν το μάταιο τούτο κόσμο να προλάβουν (θα προλάβουν άραγε ; ) να ειδικευθούν σε μια (premium) ιατρική ειδικότητα;
Άραγε οι περιπτώσεις ιάσεων προήλθαν μετά από επισκέψεις στην θαυματουργή μονή (προφέρεται και ως Money) Βατοπεδίου; Θαύμα! Θαύμα!

Παρακάτω διατυπώνεται η αγανάκτηση για την απόφαση

ενώ αρμόδιος δίνει μια σαφή και εμπεριστατωμένη απάντηση
feature=related

Τα σχετικά βίντεο παρατίθενται και ως συνημμένα

anastasios theodoridis:
Δεν ξέρω αν είναι η καταλληλότερη ενότητα εδώ, αλλά εύχομαι να το διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Οι διορισμοί που έφτασαν μέχρι την περασμένη Παρασκευή 4/9/09 στην ΥΔΕ θα προχωρήσουν κανονικά.

Από σήμερα οι υπόλοιποι μπαίνουν στην κατάψυξη για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Πηγή : Προϊσταμένη γραφείου ειδικοτήτων του ΥΥΚΚΑ.

gpelekanos:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν ξέρω αν είναι η καταλληλότερη ενότητα εδώ, αλλά εύχομαι να το διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Οι διορισμοί που έφτασαν μέχρι την περασμένη Παρασκευή 4/9/09 στην ΥΔΕ θα προχωρήσουν κανονικά.

Από σήμερα οι υπόλοιποι μπαίνουν στην κατάψυξη για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Πηγή : Προϊσταμένη γραφείου ειδικοτήτων του ΥΥΚΚΑ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Μας εκανες την καρδια περιβολι  ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση