Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Χειρόγραφη Συνταγογράφηση -Δραστική Ουσία με βάση τον Εφαρμοστικό Νόμο 4052

<< < (4/25) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςSOS Η απάντηση που δόθηκε (τηλεφωνικώς) από την ΗΔΙΚΑ για τις τρίμηνες που εκδόθηκαν με τα παλαιά ποσοστά συμμετοχής, είναι ότι οι συνταγές πρέπει να γυρίσουν πίσω στον ιατρό και να διορθωθούν ή να βγουν άλλες με τα νέα, σωστά ποσοστά συμμετοχής.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό από που το έβγαλαν;;;;;;;
Η τρίμηνη συνταγή και στα τρία φύλλα της έχει συγκεκριμένη ημερομηνία έκδοσης και άλλη εκτέλεσης.
Συνεπώς.... που το στηρίζουν;;;;

--- Τέλος παράθεσης ---

Μ' αρέσει Δημήτρη που αναρωτιέσαι από που το έβγαλαν;
Έτσι κρίνουν, έτσι αποφάσισαν!
Αν και δε νομίζω να έχουν λάθος. Οι τρίμηνες έχουν ημερομηνίες έκδοσης στο μέλλον, επομένως φαίνεται ότι έχεις εκδώσει συνταγή (στο μέλλον) με λάθος συμμετοχή (προτού βέβαια αποφασίσει διαφορετικά ο κ. Βουδούρης!!)
Διακοσμητή, δεν τους ρώτησες να μας πουν πώς εννοούν "να διορθωθούν" τα ποσοστά χωρίς να εκδοθεί νέα συνταγή; Με διορθωτικό υγρό; Με γομολάστιχα;

kokoris:
στο κεντρο υγειας που κανω το δευτερο αγροτικο μου γιατι ντρεπομαι να πω οτι κανω προτοβαθμια φροντιδα ως γενικς ιατρος, ο διευθηντης μας (ανειδικευτος γενικος ιατρος) αφου του πηγα εγω το φεκ σημερα το πρωι ,σκεφτεται αυριο να βγει στα τοπικα Μ.Μ.Ε.δεν εχει ξεκαθαρη σταση(κοματο-dog)
εγω και οι αγροτικοι μας συναδελφοι δεν γραψαμε ουτε μια χειρογραφη.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔιακοσμητή, δεν τους ρώτησες να μας πουν πώς εννοούν "να διορθωθούν" τα ποσοστά χωρίς να εκδοθεί νέα συνταγή; Με διορθωτικό υγρό; Με γομολάστιχα;

--- Τέλος παράθεσης ---

Κατ΄αρχή, δεν τους ρώτησα εγώ αλλά φμφ από μπλογκ φμφ.
Το "διόρθωση" κολλάει στις χειρόγραφες τρίμηνες. Οι ηλεκτρονικές θέλουν φτου κι απ' την αρχή. 

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςστο κεντρο υγειας που κανω το δευτερο αγροτικο μου γιατι ντρεπομαι να πω οτι κανω προτοβαθμια φροντιδα ως γενικς ιατρος, ο διευθηντης μας (ανειδικευτος γενικος ιατρος) αφου του πηγα εγω το φεκ σημερα το πρωι ,σκεφτεται αυριο να βγει στα τοπικα Μ.Μ.Ε.δεν εχει ξεκαθαρη σταση(κοματο-dog)
εγω και οι αγροτικοι μας συναδελφοι δεν γραψαμε ουτε μια χειρογραφη.

--- Τέλος παράθεσης ---

1.Μην ανησυχεις...όλοι δευτερα αγροτικα ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ κανουμε...Απλα σιγα σιγα το αποδεχομαστε...Κατι σα το μικρο σεριφη Τζιμ Ανταμς και κρυβουμε το αστερι κατω από το πετο του πουκαμισου μας
2.Τι να την κανει την ειδικοτητα?Λες και εμεις που την εχουμε...ειδαμε που μας εχουν γραμμενους.
3.θενκς ενυγουει...για την επισημανση-παρεμβαση

deleteduser:
Το Κ.Υ. Αλμυρού σταμάτησε τη χειρόγραφη συνταγογράφηση.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση