Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Χειρόγραφη Συνταγογράφηση -Δραστική Ουσία με βάση τον Εφαρμοστικό Νόμο 4052
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςκαι για χρονικό διάστημα μέχρι την 1η Ιουνίου 2012
Νομιζω οτι ισχυει ηδη απο τωρα και μεχρι την 1-6 και οχι μετα, δηλ οι χειρογραφες απο 1-3 εως 1-6 ενα ευρουλακι απο τον μισθο. Οταν λεει για λογους ανεπαρκειας συστηματος εννοει οταν εχεις εξοπλισμο και δεν μπαινεις ή πιανει και την ανεπαρκεια του να μην εχεις τιποτα οπως σε ολα σχεδον τα ΠΙ?
--- Τέλος παράθεσης ---
Το "μέχρι" το διάβασα. Αυτό που φοβούμαι είναι ότι αν δε μαζεύονται τα 25Μ και υπάρχουν στοίβες από αχρησιμοποίητα συνταγολόγια, κάποια εγκύκλιος θα παρεισφρύσει πάλι το βράδι της 31ης Μαίου.
papadnefeli:
Τι θα κάνουμε αύριο το πρωί στα περιφ. ιατρεία μας που δεν διαθέτουν υπολογιστές και internet;
Στο ένα από τα χωριά μου δεν έχω καν σήμα στο κινητό και θέλουν να έχω internet;
Δεν ξέρω πραγματικά σε ποια Ελλάδα ζουν αυτοί που γράφουν αυτούς τους νόμους.
ZArk:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤι θα κάνουμε αύριο το πρωί στα περιφ. ιατρεία μας που δεν διαθέτουν υπολογιστές και internet;
Στο ένα από τα χωριά μου δεν έχω καν σήμα στο κινητό και θέλουν να έχω internet;
Δεν ξέρω πραγματικά σε ποια Ελλάδα ζουν αυτοί που γράφουν αυτούς τους νόμους.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ανα Κ.Υ. πρέπει να εκδοθούν ανακοινώσεις απο τους Γενικούς Ιατρούς προς τις διοικήσεις περι αναστολής συνταγογράφησης.
Άρα απο αύριο δεν δεχόμαστε να πληρώνουμε για να δουλεύουμε!!!!!
EzeΤΡΟΛ:
Κάνα νέο από τον Βουδούρη; Έβγαλε καμιά εγκύκλιο για να αναιρέσει το 1 ευρώ;
anastasios theodoridis:
Η Υπουργική Απόφαση
Αριθμ. ΔΥΓ3(α)/οικ. ΓΥ/148 (1)
"Υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώριση των συνταγών στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) και στους άλλους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης"
που δημοσιεύτηκε την 1/3/2012 στο Φ.Ε.Κ. 545 τεύχος Β' δεν ήταν εισήγηση ούτε του ΕΟΠΥΥ μα ούτε της Διεύθυνσης Φαρμάκων του Υπουργείου Υγείας. Απ' ότι φαίνεται και στον αριθμό της απόφασης η απόφαση βγήκε κατευθείαν από το γραφείο υπουργού (ΓΥ/148).
Οι αρμόδιοι στον ΕΟΠΥΥ δεν γνώριζαν μέχρι και την περασμένη Παρασκευή την απόφαση, η διεύθυνση φαρμάκων του Υπουργείου Υγείας επίσης αγνοεί την απόφαση, το γραφείο υπουργού και η ειδική σύμβουλος του υπουργού για θέματα φαρμάκων "έμεινε έκπληκτη" από αυτά που της ανέφερα.
Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!!!!!!!!!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση