Γενικά > Νομικά θέματα

Υπ.Αποφ. 2012 για ποσά Εφημεριών -Πρωτοκόλλα -Συνταγογράφηση ηλεκτρονική & Ουσία

<< < (4/7) > >>

Harper:
Συνηθως οταν υπάρχει καποια σημαντικη τροποποιηση αυτη δε φθανει επίσημα στο Κ.Υ. αρχικα και μετα υπογραφετε πως λάβατε γνωση για αυτη?

Harper:
Παντως το γεγονος ειναι πως τα πραγματα εχουν εκτροχιαστει.Διαβαζοντας τις ανησυχιες ΟΛΩΝ των συναδελφων μονο αγανακτηση μπορει να νιωσει κανεις για την προχειροτητα και την ανοργανωσια του Υπουργειου.
προσωπικα:
1.Εαν δεν υπάρξει σχετικη επισημη ανακοινωση ειτε στο site ΕΟΠΥΥ ειτε από το ΚΥ μου θα συνεχισω να συνταγογραφω με τα παλαια ποσοστα.Προφορικες συστασεις και οδηγιες ειναι για μενα ανευ αξιας.
2.Εαν δεν επιληφθουν ΑΜΕΣΑ με διευκρινησεις επι των χειρογραφων συνταγων-πεναλτι 1 ευρω θα κανω αυτο που λεει ο συναδελφος Γιαννης ΙΩαννου δηλ συνταγογραφηση σε απλο εντυπο του ΚΥ και συσταση για περαιτερω συνταγογραφηση οπου οι ασθενεις νομιζουν.

Γιατι εχει απολυτο δικιο ο Διακοσμητης να διερωταται τι  ποσοστο θα βαλει σε ενα διαβητικο που εχει ενημερωθει για το 10% το ιδιο δικιο ομως να εχω ενδεχομενως και εγω οταν κάποιος ασθενης με Σ.Ν. απαιτει το 10% του,εγω του λεω πως άλλαξε το ποσοστο,εκεινος αρνειτια-λογομαχει μαζι μου και κινειται ενατιον μου και αυριο ο αρχι-κωλοτουμπας υπουργος μας τον δικαιωνει και βρισκομαι να'μαι εγω εκτεθειμενος.

Ενταξει το ποτηρι αρχιζει να ξεχυλιζει με τα καμμωματα του και καποιος πρεπει να τον μαζεψει επιτελους.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςτο ιδιο δικιο ομως να εχω ενδεχομενως και εγω οταν κάποιος ασθενης με Σ.Ν. απαιτει το 10% του,εγω του λεω πως άλλαξε το ποσοστο,εκεινος αρνειτια-λογομαχει μαζι μου και κινειται ενατιον μου

--- Τέλος παράθεσης ---

Μπορείς να επικαλεστείς και το μεγάλης επισκεψιμότητας ειδεσεογραφικό πόρταλ newsit.gr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος!  :D  :D

Πέρα από την πλάκα, αυτό που βιώνουμε είναι ...αγνό χάος.

Harper:
Και να προσθεσω και κατι τελευταιο που ο πολυχρονεμενος υπουργος μας δεν εχει καταλάβει.Οταν ασκουμε την ιατρικη σε ενα χωρο για καποια χρονια σιγουρα θα εχουμε και τις αντιπάθειες μας αλλα ως επι το πλειστον ο κοσμος ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ.Το βιωνω καθημερινα και δε ειναι υπερβολη νομιζω.Εαν για οιοδηποτε λογο ισχυσει το πεναλτι του 1 ευρω ανα συνταγη θα το αναρτησω εξω από το ιατρειο-θα μαλλιασει η γλωσσα μου να το εξηγησω σε όλους (θα ενημερωθει φυσικα και η τοπικη ηγεσια) αλλά ειμαι σιγουρος πως σε ενα τετοιο αδικο μετρο ο κοσμος θα ειναι μαζι μου-μας.Εαν κανουν καμμια πλακα και γινει παρακρατηση μισθου μεχρι να το αντιληφθω,θα παει η αναρρωτικη συννεφο από τη μερια μου και φυσικα θα κινηθουμε δυναμικα με αγωγες μαζι με αλλους συναδελφους.Φυσικα εχω ηδη ενημερωσει και τους οικειους φαρμακοποιους για ενδεχομενες ΥΠΟΠΤΕΣ κινησεις ώστε να με ενημερωσουν αν αντιληφθουν κατι

Ελπιζω καποιοι λαθραναγνωστες του φορουμ να πηραν τα μηνυματα...

Σορρυ για το εντονο υφος που αντανακλα την αγανακτιση μου.
Εδω @ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΗ  δε βιωνουμε αγνο χαος αλλά ....ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΧΑΟΣ απο την μερια του υπουργειου...

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕδω @ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΗ  δε βιωνουμε αγνο χαος αλλά ....ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΧΑΟΣ απο την μερια του υπουργειου...

--- Τέλος παράθεσης ---

Έχω την εντύπωση ότι το οργανωμένο χάος, τους έχει πια ξεφύγει από τον έλεγχο τους και μετατράπηκε σε .... αγνό.  :D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση