Γενικά > Νομικά θέματα
Υπ.Αποφ. 2012 για ποσά Εφημεριών -Πρωτοκόλλα -Συνταγογράφηση ηλεκτρονική & Ουσία
D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυμφωνώ με όλα τα παραπάνω, εκτός από το:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠεριβραχιόνιο με αναφορά: «ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ»
--- Τέλος παράθεσης ---
...διότι γνωρίζω τη δραστική ουσία που συνταγογραφώ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δε διαφωνώ ότι γνωρίζεις τη δραστική ουσία διακομιστή. Και εγώ τη γνωρίζω. Γι’ αυτό και συνταγογραφώ αντίγραφα από ετών.
Την παρουσία όμως, την ποιότητα και την ποσότητα της ουσίας στο σκεύασμα δεν νομίζω να γνωρίζεις γι’ αυτά που θα δείς από την Κίνα, αφού δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι εγχώριοι έλεγχοι. Γι’ αυτό μιλάμε και γι’ αυτό λέω “γράψω ΦΑΡΜΑΚΑ”. Φάρμακο για τον πολίτη δεν είναι η ρανιτιδίνη, αλλά το Zantac. Όμως, αυτά που θα δούμε από Κίνα στην αγορά, ποιος μου εγγυάται ότι θα υφίστανται τον προβλεπόμενο έλεγχο ισοδυναμίας? Και το κυριότερο στα αμφιβόλου ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ φάρμακα δεν είναι τόσο η ουσία, όσο η αναλογία ουσίας σε κάθε χάπι που συνήθως ποικίλει υπερβολικά από ελάχιστα mg σε βουβαλίσιες δόσεις. Αυτό είναι που φοβάμαι και όχι τα αντίγραφα σα γενικό κανόνα.
Έχω ξαναγράψει για την άποψή μου για την αναγραφή ουσίας και δεν διαφωνώ άμα μου εξασφαλιστεί ο απαιτούμενος έλεγχος. (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος)
Όμως εδώ έχουν δύο στόχους. Όποιος και να επιτευχθεί καλός θα είναι (για τους αποφασίζοντες, όχι για την εθνική οικονομία και τους ασθενείς).
1ος: Να πέσει στην αγορά εμπόρευμα από Κίνα στο 1/20 και βάλε της σημερινής τιμής
2ος: Να εξαφανιστούν οι Ελληνικές βιομηχανίες, αφού οι πολυεθνικές τύπου Mylan μπορούν να πωλούν με τεράστιο παθητικό για όσους μήνες χρειαστεί να τις εξαφανίσουν, προκειμένου να μείνουν μετά κυρίαρχες του παιχνιδιού (βλέπε παλαιότερη προμήθεια στον Ευαγγελισμό που προσφέρθηκε από την ανωτέρω με υποπολλαπλάσια του κόστους τιμή).Είναι τυχαίο ότι θα αποζημιώνεται το ΜΟΝΑΔΙΚΟ φθηνότερο και όχι τα δύο πιό φθηνά π.χ.?
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔε διαφωνώ ότι γνωρίζεις τη δραστική ουσία διακομιστή. Και εγώ τη γνωρίζω. Γι’ αυτό και συνταγογραφώ αντίγραφα από ετών.
Την παρουσία όμως, την ποιότητα και την ποσότητα της ουσίας στο σκεύασμα δεν νομίζω να γνωρίζεις γι’ αυτά που θα δείς από την Κίνα, αφού δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι εγχώριοι έλεγχοι. Γι’ αυτό μιλάμε και γι’ αυτό λέω “γράψω ΦΑΡΜΑΚΑ”. Φάρμακο για τον πολίτη δεν είναι η ρανιτιδίνη, αλλά το Zantac. Όμως, αυτά που θα δούμε από Κίνα στην αγορά, ποιος μου εγγυάται ότι θα υφίστανται τον προβλεπόμενο έλεγχο ισοδυναμίας? Και το κυριότερο στα αμφιβόλου ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ φάρμακα δεν είναι τόσο η ουσία, όσο η αναλογία ουσίας σε κάθε χάπι που συνήθως ποικίλει υπερβολικά από ελάχιστα mg σε βουβαλίσιες δόσεις. Αυτό είναι που φοβάμαι και όχι τα αντίγραφα σα γενικό κανόνα.
Έχω ξαναγράψει για την άποψή μου για την αναγραφή ουσίας και δεν διαφωνώ άμα μου εξασφαλιστεί ο απαιτούμενος έλεγχος. (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος)
Όμως εδώ έχουν δύο στόχους. Όποιος και να επιτευχθεί καλός θα είναι (για τους αποφασίζοντες, όχι για την εθνική οικονομία και τους ασθενείς).
1ος: Να πέσει στην αγορά εμπόρευμα από Κίνα στο 1/20 και βάλε της σημερινής τιμής
2ος: Να εξαφανιστούν οι Ελληνικές βιομηχανίες, αφού οι πολυεθνικές τύπου Mylan μπορούν να πωλούν με τεράστιο παθητικό για όσους μήνες χρειαστεί να τις εξαφανίσουν, προκειμένου να μείνουν μετά κυρίαρχες του παιχνιδιού (βλέπε παλαιότερη προμήθεια στον Ευαγγελισμό που προσφέρθηκε από την ανωτέρω με υποπολλαπλάσια του κόστους τιμή).Είναι τυχαίο ότι θα αποζημιώνεται το ΜΟΝΑΔΙΚΟ φθηνότερο και όχι τα δύο πιό φθηνά π.χ.?
--- Τέλος παράθεσης ---
Εδώ ακριβώς αναδεικνύεται ο καθοριστικός ρόλος του φμφ: Να πείθουν τον πολίτη να αγοράζει καλό, οικονομικό και αν είναι δυνατό, ελληνικό φάρμακο.
Ήδη, πολλοί μεγαλο-φμφ προσανατολίζονται σε λύσεις που θα περιλαμβάνουν συνεταιριστικά φάρμακα μέσω των ΣΥ.ΦΑ., ώστε πλέον οι φμφ να κερδίζουν τόσο άμεσα (από το ποσοστό κέρδους) όσο και έμμεσα ( από το σκεύασμα καθ' αυτό, αφού θα είναι δικής τους εισαγωγής ή καλύτερα παραγωγής - όπως π.χ. γίνεται τώρα με τις συνεταιριστικές παστίλιες για το λαιμό Lemovix )
Συμφωνώ να ενισχύσουμε την ελληνική φαρμακοβιομηχανία και την παραγωγή φαρμάκων στην Ελλάδα από ελληνικά χέρια. Αλλά αν με ρωτάτε αν θέλω μια νέα γενιά κρατικοδίαιτων φαρμακοβιομηχάνων που γιγαντώνονται από τη γενναιοδωρία του ΕΟΠΥΥ και τη ληστεία των Ελλήνων ανέργων και ασφαλισμένων, ε, σ΄αυτό, είμαι αντίθετος.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση