Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ
"Μισό λεπτό να εκτυπώσω την συνταγή σας!". Πόσο απέχουμε από αυτή την κατάσταση;
tasath:
Ρε @Διακομιστή, θα εφανίζεσαι σε κάθε thread ? Τι είσαι, τρωκτικό; Νισάφι πιά !!
Άσε να γίνει μια συζήτηση. Τόσο μίζερη είναι η ζωή σου;
Απαγορεύεται να έχω άποψη για κάτι που βλέπω στο φαρμακείο της γυναίκας μου; Τι σημαίνει, ότι εγώ το εκτελώ;
Παρακαλώ το συντονιστή να επαναφέρει τον @Διακομιστή στην τάξη. Οι χαρακτηρισμοί του αγγίζουν το όριο της αηδίας.
Και για τους "ευχαριστούντες" αυτόν: αν δεν θέλετε να γίνει κουβέντα επί του θέματος, πείτε το ευθέως.
anastasios theodoridis:
Αν δε σου αρέσουν τα σχόλια του συναδέλφου δεν είναι ανάγκη να μην αρέσουν και σε κάποιους άλλους. Καιρός είναι να ρωτάμε πότε θα πατάμε "Ευχαριστώ".
Σύζυγος φαρμακοποιού ε;......
Κι έλεγα κι εγώ γιατί τόσο αγάπη και προδέρμ για τους φαρμακοποιούς ;D
D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜετά από σχεδόν 3 μήνες εφαρμογής της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στον ΟΑΕΕ, υπάρχει κάποιος γιατρός που μπορεί να μοιραστεί την εμπειρία του;
Έχει βοηθήσει στη διαδικασία; Κερδίζει χρόνο ο συνταγογραφών; Τον βοηθάει το σύστημα στην επιλογή της αγωγής;
Πάντως από την "απέναντι όχθη", της εκτέλεσης δηλαδή μιας συνταγής, οφείλουμε να πούμε ότι - παρά τις αρχικές "παιδικές" ασθένειες - το σύστημα συμπεριφέρεται καλά, γρήγορα και έχει αποσυμφορήσει αρκετά τη χειρόγραφη δουλειά. Η χαρτούρα βέβαια έχει αυξηθεί (2 σελίδες Α4), τα κουπόνια παραμένουν, αλλά αναμένουμε βελτιώσεις.
Και βέβαια, ετοιμάζεται να μπει το ΙΚΑ μέσα στο 1ο τρίμηνο το 2011 οπότε και θα φανούν οι πραγματικές δυνατότητες και όρια της εφαρμογής.
2 αγωνίες υπάρχουν:
- Αν θα λειτουργήσει ενιαία πλατφόρμα ηλ. συνταγογράφησης για όλα τα ταμεία (κάτι έχει ακουστεί ότι ο ΟΠΑΔ ετοιμάζει δική του εφαρμογή).
- Πότε θα υπάρξει διεπαφή με τα υπάρχοντα προγράμματα φαρμακείου ώστε να μην διπλοεισάγουμε τα στοιχεία. Με τον ΟΑΕΕ είναι λίγες οι συνταγές, με το ΙΚΑ όμως...
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν βλέπω τη το μεμπτό έχει αυτό το ποστάρισα. Εγώ βλέπω σαφή ερωτήματα –σκέψεις που αξίζουν συζήτησης και ανταλλαγής εμπειριών. Γιατί πρέπει να στεκόμαστε πάντα σε αυτά που μας διαφοροποιούν –χωρίζουν και όχι και σε αυτά που μας απασχολούν από κοινού –ενώνουν?
tasath:
Κι εγώ προς στιγμήν νόμιζα ότι είμαι τρελλός...
Ευχαριστώ.
Παρακαλώ για τα σχόλια όσων επιθυμούν να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση.
tasath:
Έκτακτο προς γιατρούς ΟΑΕΕ που χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική συνταγογράφηση:
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση για τον Ο.Α.Ε.Ε. Αγαπητοί χρήστες της εφαρμογής Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης,
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία της εφαρμογής Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης θα ανασταλεί για τους ιατρούς για μία εβδομάδα από την Δευτέρα 17/01/2011 έως και την Κυριακή 23/01/2011.
Στο διάστημα αυτό η συνταγογράφηση φαρμάκων θα πραγματοποιείται μόνον με χειρόγραφο τρόπο, ενώ κανονικά θα πραγματοποιείται η ηλεκτρονική εκτέλεση (από τα φαρμακεία) των ηλεκτρονικών συνταγών που έχουν ημερομηνία καταχώρησης πριν από τις 17/01/2011.
Η προσωρινή αυτή διακοπή κρίνεται αναγκαία προκειμένου να ξεκινήσει στις 24/01/2011 η λειτουργία της νέας έκδοσης της εφαρμογής Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, η οποία έχει ενσωματώσει όλες εκείνες τις διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να ενταχθούν άμεσα και σταδιακά και τα υπόλοιπα Ασφαλιστικά Ταμεία της χώρας. Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι η νέα έκδοση έχει ενσωματώσει και διορθώσει ζητήματα τα οποία εύλογα είχατε θέσει και παρατηρήσει ως χρήστες του συστήματος.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας, καθώς, επίσης, και για την προσπάθεια που κάνατε όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να γίνετε αρωγοί μιας τόσο σημαντικής υπηρεσίας, η οποία θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα μόνο με τη δική σας υποστήριξη.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση