Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

"Μισό λεπτό να εκτυπώσω την συνταγή σας!". Πόσο απέχουμε από αυτή την κατάσταση;

<< < (10/12) > >>

tasath:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος4) Ένα άλλο μεγάλο κέρδος είναι το σώσιμο των .pdf των συνταγών. Εγώ προσωπικά έχω αναπτύξει ένα σύστημα που μπορεί να τις ψάχνει ανάλογα με την ημερομηνία, το όνομα, τον ΑΜΚΑ ή το ταμείο και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

--- Τέλος παράθεσης ---

Μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω τι σύστημα είναι αυτό που έχεις αναπτύξει;
Εννοείς ως διαδικασία ή έχεις κάποιο πρόγραμμα;
Γιατί είναι χρήσιμη η αναζήτηση των συνταγών (pdf αρχείων);

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜου επιτρέπεις να σε ρωτήσω τι σύστημα είναι αυτό που έχεις αναπτύξει;
Εννοείς ως διαδικασία ή έχεις κάποιο πρόγραμμα;
Γιατί είναι χρήσιμη η αναζήτηση των συνταγών (pdf αρχείων);

--- Τέλος παράθεσης ---
Το σύστημα που εφαρμόζω έχει σχέση με το όνομα που δίνω σε κάθε αρχείο συνταγής, που είναι της μορφής: <ταμείο>_<ονοματεπώνυμο ασφαλισμένου><αύξων αριθμός συνταγής του ιδίου ασφαλισμένου την ίδια ημέρα>_<ΑΜΚΑ>_<ημερομηνία έκδοσης>.pdf, π.χ. opad_papadopoulosvasileios2_20107101618_140611.pdf. Έτσι, με ένα απλό find μπορεί κανείς να ψάξει συνταγές ενός ταμείου, ενός ασφαλισμένου, ενός ΑΜΚΑ (αν δε θυμόμαστε τον ασφαλισμένο) ή μίας ημερομηνίας.
Ο αλγόριθμος αυτός θα ενσωματωθεί πιο εμπεριστατωμένος στην ιστοσελίδα του ιατρείου μου.
Τώρα το γιατί είναι χρήσιμη η αναζήτηση των συνταγών: Πρώτα πρώτα αυτό μπορεί να γίνει και από το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, αλλά η καταχώρησή τους στο σκληρό δίσκο είναι ένα είδος backup που θα είναι διαθέσιμο ακόμη και όταν είμαστε εκτός διαδικτύου. Προσωπικά μου χρησιμεύει για να θυμάμαι τι συνταγογράφησα τον περασμένο μήνα, γιατί πλέον δεν υπάρχουν συνταγολόγια με στελέχη για να γίνεται αυτή η αναζήτηση όπως παλιά. Δευτερευόντως μου χρησιμεύει για έλεγχο (π.χ. για να μετρώ τις συνταγές του ΙΚΑ, μην τυχόν και ξεπεράσω τις 100). Επίσης αποτελεί και ένα στοιχείο νομιφροσύνης έναντι της εφορίας, αφού το οτι έχω καταχωρήσει όλα τα στοιχεία στον προσωπικό μου υπολογιστή υποδηλώνει ότι καταφανώς δεν έχω καμία διάθεση για φοροδιαφυγή.

Argirios Argiriou:
Σήμερα (13/07/2011) μου ήρθε ένα sms στο κινητό μου από το eSyntagografisi.

Στο sms γράφει: "Οι Ιατροί που συνταγογραφούν στα Κέντρα Υγείας ή Εξωτερικά Ιατρεία συνταγογραφούν μόνον για ασφαλισμένους του ΟΓΑ και όχι άλλων ταμείων."

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοούν. Μιλούν για ηλεκτρονική συνταγογράφηση ή γενικά για συνταγογράφηση;

tasath:
Στο site γράφει το εξής:

Ανακοίνωση για τους ιατρούς Κέντρων Υγείας
Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές των ιατρών που υπηρετούν στα Κέντρα Υγείας των ΥΠΕ θα ξεκινήσουν σταδιακά από τη Δευτέρα 6-6-2011.
Η πρόσβαση στην εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης θα είναι δυνατή άμεσα και έχετε δικαίωμα συνταγογράφησης μόνον για ασφαλισμένoυς του ΟΓΑ.
Όσοι έχετε ήδη πιστοποιηθεί στην εφαρμογή δεν χρειάζεται εκ νέου η εγγραφή σας.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε στην εγγραφή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 11131.

Μου κάνει για ένα καθυστερημένο SMS που έχασε το δρόμο του εδώ και πολλές μέρες...

EzeΤΡΟΛ:
Δηλαδή, αν καταλαβαίνω καλά, αυτή τη στιγμή ένας ιατρός ΚΥ μπορεί να συνταγογραφεί:
- για τον ΟΓΑ ηλεκτρονικά ή στο χέρι
- για ΙΚΑ και λοιπά ταμεία μόνο στο χέρι

Με τους ιατρούς των ΠΙ τί γίνεται;

Πάντως, το καλύτερο που μου συνέβη ήταν όταν πριν από λίγο καιρό ένας φμφ έβαλε τον ΑΜΚΑ μου στο σύστημα, και διαπίστωσε ότι "Δεν υπάρχει τέτοια εγγραφή"!  :D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση