Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

"Μισό λεπτό να εκτυπώσω την συνταγή σας!". Πόσο απέχουμε από αυτή την κατάσταση;

<< < (11/12) > >>

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
η ερωτηση η δικια μου εινια

αν ενας ασθενης παει σε δυο γιατρους και συνταγογραφηση τα ιδια φαρμακα με Η/Σ

Πως γινεται αντιληπτος????????

Γ.Κτιστάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςη ερωτηση η δικια μου εινια

αν ενας ασθενης παει σε δυο γιατρους και συνταγογραφηση τα ιδια φαρμακα με Η/Σ

Πως γινεται αντιληπτος????????

--- Τέλος παράθεσης ---
Το σύστημα σου δίνει την δυνατότητα από το ιστορικό φαρμάκων ή την αναζήτηση συνταγής  να το δεις τσεκάροντας το πεδίο ανεξαρτήτως ιατρού.  Το πρόβλημα είναι (θέλεις περισσότερο χρόνο) όταν πρόκειται να συνταγογραφίσεις στο συνταγολόγιο που πρέπει να ψάξεις και στην Η/Σ (εγώ σημειώνω στο βιβλιάριο του ασθενούς όταν κάνω Η/Σ) ή σε αυτούς που δεν έχουν Η/Σ  που δεν μπορούν να το δουν εάν δεν είναι σημειωμένο στο βιβλιάριο.

Δ. Κουναλάκης:
Το πρόβλημα υπάρχει με τον ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ. Εκεί, εάν έχει γράψει κάποιος ηλεκτρονικά συνταγή, δεν μπορείς να το δεις εάν δεν έχεις πρόσβαση στην Η/Σ. Στο ΙΚΑ-ΟΓΑ είσαι υποχρεωμένος να γράψεις την συνταγογραφία και στο μικρό βιβλιάριο.

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
Αυτο ομως ειναι πρακτικα αδυνατο αν εχεις κοσμο

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτο ομως ειναι πρακτικα αδυνατο αν εχεις κοσμο

--- Τέλος παράθεσης ---
Παίζεται. Παίρνει περίπου ένα με ενάμισυ λεπτό για να δεις ένα συγκεκριμένο ΑΜΚΑ στο ιστορικό φαρμάκων με την επιλογή ανεξαρτήτως ιατρού τσεκαρισμένη (που είναι πιο ευέλικτη επιλογή από την αναζήτηση συνταγής γιατί σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να ανοίγεις κάθε συνταγή για να δεις τα φάρμακα) - πάντα σε αντιπαραβολή με το βιβλιάριο/συνταγολόγιο για να ελεγχθούν και τυχόν χειρόγραφες συνταγές.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση