Μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω τι σύστημα είναι αυτό που έχεις αναπτύξει;
Εννοείς ως διαδικασία ή έχεις κάποιο πρόγραμμα;
Γιατί είναι χρήσιμη η αναζήτηση των συνταγών (pdf αρχείων);
Το σύστημα που εφαρμόζω έχει σχέση με το όνομα που δίνω σε κάθε αρχείο συνταγής, που είναι της μορφής: <ταμείο>_<ονοματεπώνυμο ασφαλισμένου><αύξων αριθμός συνταγής του ιδίου ασφαλισμένου την ίδια ημέρα>_<ΑΜΚΑ>_<ημερομηνία έκδοσης>.pdf, π.χ. opad_papadopoulosvasileios2_20107101618_140611.pdf. Έτσι, με ένα απλό find μπορεί κανείς να ψάξει συνταγές ενός ταμείου, ενός ασφαλισμένου, ενός ΑΜΚΑ (αν δε θυμόμαστε τον ασφαλισμένο) ή μίας ημερομηνίας.
Ο αλγόριθμος αυτός θα ενσωματωθεί πιο εμπεριστατωμένος στην ιστοσελίδα του ιατρείου μου.
Τώρα το γιατί είναι χρήσιμη η αναζήτηση των συνταγών: Πρώτα πρώτα αυτό μπορεί να γίνει και από το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδος, αλλά η καταχώρησή τους στο σκληρό δίσκο είναι ένα είδος backup που θα είναι διαθέσιμο ακόμη και όταν είμαστε εκτός διαδικτύου. Προσωπικά μου χρησιμεύει για να θυμάμαι τι συνταγογράφησα τον περασμένο μήνα, γιατί πλέον δεν υπάρχουν συνταγολόγια με στελέχη για να γίνεται αυτή η αναζήτηση όπως παλιά. Δευτερευόντως μου χρησιμεύει για έλεγχο (π.χ. για να μετρώ τις συνταγές του ΙΚΑ, μην τυχόν και ξεπεράσω τις 100). Επίσης αποτελεί και ένα στοιχείο νομιφροσύνης έναντι της εφορίας, αφού το οτι έχω καταχωρήσει όλα τα στοιχεία στον προσωπικό μου υπολογιστή υποδηλώνει ότι καταφανώς δεν έχω καμία διάθεση για φοροδιαφυγή.