Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
29 Νοεμβρίου 2024, 00:05:40

Αποστολέας Θέμα: Οι φαρμακοβιομηχανίες και το μοίρασμα της "πίτας"  (Αναγνώστηκε 12702 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

15 Μαρτίου 2012, 11:46:36
Αναγνώστηκε 12702 φορές
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Αντισημιτικό παραλήρημα από παλαίμαχο, μισθωμένο δημοσιοκάφρο μέσα από μπλογκ ιδιοκτησίας υπεράρειων, υπερινδοευρωπαίων, υπερπατριωτών, αδελφών φαρμακοβιομηχάνων:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

* Να προσθέσουμε ότι ο Χαρδαβέλας με αυτά που γράφει περί "επικίνδυνων για την υγεία πεθανοσήμων", μόνο απαξίωση, δυσφήμηση και σύγχυση προκαλεί για το σύνολο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης: Έχει προσέλθει ασφαλισμένη, που μου ζήτησε να της αλλάξω την (βιανέξεια) υπερπραζόλη Λαπραζόλ επειδή, κατά τη γνώμη της, σύμφωνα με αυτά που άκουσε και κατάλαβε από τον Χαρδαβέλα, πρόκειται για επικίνδυνο πεθανόσημο φάρμακο από την κοιλάδα της Peshawar!
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

15 Μαρτίου 2012, 12:29:35
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

Fuentes

Όσο επικίνδυνη είναι η καταστροφολογία και η ισοπέδωση σχετικά με τα γενόσημα, άλλο τόσο επικίνδυνη είναι και η άποψη "ίδια ουσία = ίδια δράση"...

15 Μαρτίου 2012, 13:20:59
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Όσο επικίνδυνη είναι η καταστροφολογία και η ισοπέδωση σχετικά με τα γενόσημα, άλλο τόσο επικίνδυνη είναι και η άποψη "ίδια ουσία = ίδια δράση"...

Eπαναλαμβάνω για πολλοστή φορά (επειδή κάποιοι επιμένουν να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν) ότι ο φμφ έχει συμφέρον να ελέγχει τί είδους και προέλευσης εμπόρευμα φέρνει στο μαγαζί του, αν δεν θέλει να βγάλει κακή φήμη και οι πελάτες του να του γυρίσουν την πλάτη.

Όλα τ΄άλλα, είναι σπέκουλα και πρσχήματα για τη συνέχιση του φαρμακευτικού πάρτι στην πλάτη ενός μπατίρη, μπαταχτσή λαμογιο-οργανισμού (ΕΟΠΥΥ).
« Τελευταία τροποποίηση: 15 Μαρτίου 2012, 18:04:15 από Ο διακοσμητής »

15 Μαρτίου 2012, 13:40:44
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

Fuentes

Η ποιότητα του "εμπορεύματος", κύριε διακοσμητή, καθορίζεται όχι από το όνομα της εταιρίας ή από το χρώμα που έχουν τα χαπακια, αλλά από τη δράση του (θετική ή αρνητική) πάνω στον ασθενή, που βλέπει ένας γιατρός στην κλινική πρακτική.

(Πρέπει να το έχω ξαναπεί 10 φορές αλλά κάποιοι μάλλον δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να το κατανοήσουν)

15 Μαρτίου 2012, 14:52:35
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Η ποιότητα του "εμπορεύματος", κύριε διακοσμητή, καθορίζεται όχι από το όνομα της εταιρίας ή από το χρώμα που έχουν τα χαπακια, αλλά από τη δράση του (θετική ή αρνητική) πάνω στον ασθενή, που βλέπει ένας γιατρός στην κλινική πρακτική.

Και πως είστε σίγουρος για όλα αυτά πριν το δοκιμάσετε στον ασφαλισμένο;  ::)
Για ποιό λόγο με την εμπορική συνταγογράφηση μόλις βγει ένα καινούριο φασόν, αλλάζουν "ξαφνικά" και οι προτιμήσεις πολλών ιατρών; Δεν είναι επικίνδυνο αυτό;

Και αν έχετε ενδείξεις για κάποιο "επικίνδυνο" φάρμακο είστε  υ π ο χ ρ ε ω μ έ ν ο ς  να το γνωστοποιείσετε στον ΕΟΦ και όχι να παίζετε κρυφτούλι.

Αποκλείετε την περίπτωση ο φμφ να δώσει ένα αποτελεσματικά φάρμακο στον ασφαλισμένο;  ::)

Όλα τ΄άλλα, είναι σπέκουλα και πρσχήματα για τη συνέχιση του φαρμακευτικού πάρτι στην πλάτη ...

Υ.Γ. Για να κάνετε συνεχώς λόγο για το ...χρώμα των χαπιών, μάλλον αυτό θα πρέπει να παίζει καθοριστικό ρόλο ...κατά την κρίση σας.
« Τελευταία τροποποίηση: 15 Μαρτίου 2012, 15:07:33 από Ο διακοσμητής »

15 Μαρτίου 2012, 16:56:29
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

Fuentes

Το ξαναγράφω άλλη μια φορά... Δεν χρειάζεται να απαντήσω στις ειρωνείες σας...

15 Μαρτίου 2012, 18:03:14
Απάντηση #6
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Το ξαναγράφω άλλη μια φορά... Δεν χρειάζεται να απαντήσω στις ειρωνείες σας...

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.
Σας ευχαριστώ για τον διάλογο κωφών που είχαμε.

16 Μαρτίου 2012, 23:42:16
Απάντηση #7
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Αντισημιτικό παραλήρημα από παλαίμαχο, μισθωμένο δημοσιοκάφρο μέσα από μπλογκ ιδιοκτησίας υπεράρειων, υπερινδοευρωπαίων, υπερπατριωτών, αδελφών φαρμακοβιομηχάνων:

Αδιάφθοροι, άμεμπτοι, υπεράνω συμφερόντων υπερκαθηγητές, 6 τον αριθμό, βγαίνουν ευθαρσώς και καταγγέλλουν τον οχετό λάσπης και τον βρώμικο πόλεμο συμφερόντων που γίνεται εναντίον του Μόσχιαλου (και της δραστικής ουσίας), χρησιμοποιώντας επιχειρηματολογία και φρασεολογία παραπλήσιες με τις δικές μας!

Στην επιστολή που δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή αναφέρονται τα εξής:

Με μεγάλη απογοήτευση και ακόμη μεγαλύτερο τρόμο διαβάζουμε την απίστευτα συκοφαντική εκστρατεία που εξαπολύθηκε από γνωστό σκανδαλοθηρικό σάιτ που ανήκει σε ακόμη γνωστότερο επιχειρηματία του χώρου του φαρμάκου κατά του Ηλία Μόσιαλου, βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, αλλά, πολύ σημαντικότερο, παγκόσμιας εμβέλειας επιστήμονα στο χώρο των Οικονομικών της Υγείας, διευθυντή στο London School of Economics.

Οι υπογράφοντες διαψεύδουμε κατηγορηματικά, και μετά λόγου γνώσεως, ως επί πολλά χρόνια συνεργάτες του κ. Μόσιαλου τα κατάπτυστα ρατσιστικά υπονοούμενα, που συνδέονται με την ανύπαρκτη δήθεν σχέση του με την ισραηλινών συμφερόντων εταιρεία Teva, κατασκευάστρια γενοσήμων φαρμάκων.

Εκμεταλλευόμενοι την επικαιρότητα του θέματος των γενοσήμων, αδίστακτοι λασπολόγοι που, προφανώς, εκπροσωπούν επιχειρηματικά συμφέροντα επιχειρούν μία αδιανόητα αστεία σύνδεση μεταξύ μίας επιστημονικής έκθεσης που γράφτηκε και εκδόθηκε από το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και αναφέρεται, σε κείμενο 168 σελίδων και στην εταιρεία Teva, αναφέροντας απλώς το γεγονός, ότι είναι μεγάλη εταιρεία στο χώρο του φαρμάκου, όπως και σε πολλές άλλες.

Οι αποδιδόμενη στον κ. Μόσιαλο προσπάθεια προβολής της εταιρίας είναι αστεία και ξένη προς το σύνολο της έκθεσης, η οποία αναφέρεται σε επιστημονικά ζητήματα των οικονομικών των συστημάτων υγείας, προνομιακό πεδίο ενδιαφέροντος στο οποίο ο καθηγητής κ. Μόσιαλος αποτελεί αυθεντία παγκοσμίου βεληνεκούς.

Ως Έλληνες επιστήμονες και συνάδελφοι του κ. Μόσιαλου νοιώθουμε προσωπικά θιγόμενοι από τα άθλια αυτά δημοσιεύματα και ζητούμε την προστασία της τιμής και της υπόληψης των συναδέλφων μας.

Οι Υπογράφοντες,

Λυκούργος Λιαρόπουλος, ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών  :-*

Χρήστος Λιονής, καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστήμιο Κρήτης  :-*

Νίκος Μανιαδάκης, καθηγητής Εθνικής Σχολή Δημόσιας Υγείας  :-*

Τάσος Φιλαλήθης, καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστήμιο Κρήτης  :-*

Γιάννης Υφαντόπουλος, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών  :-*

Αρης Σισσούρας, ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Πάτρας.  :-*

* Αναμένεται η απάντηση του Χαρβαδέλα - Αγνό χάος
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Μαρτίου 2012, 00:02:29 από Ο διακοσμητής »

17 Μαρτίου 2012, 07:17:25
Απάντηση #8
Αποσυνδεδεμένος

Fuentes

Προσωπικά ακούω βερεσέ ΟΤΙ λένε πολιτικοί, φαρμακοβιομήχανοι, καθηγητάδες, Μόσιαλοι, Λοβέρδοι κτλ. Τα συμφέροντα είναι πολλά σε κάθε πλευρά...

Η άποψη μου διαμορφώνεται μέσα στους 4 τοίχους του ιατρείου μου και στις συζητήσεις μου με συναδέλφους της ειδικότητας μου...

17 Μαρτίου 2012, 10:22:06
Απάντηση #9
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Προσωπικά ακούω βερεσέ

H διάχυση του εγώ, μας κάνει να μην εξετάζουμε τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των άλλων.
Καλή η πλειοδοσία σε λαϊκισμό ("εγώ θέλω αυτό που νομίζω καλύτερο για τους ασθενείς μου"), αλλά αυτός που βάζει το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει το λογαριασμό για τα φάρμακα που δίνω στους ασθενείς μου, είναι ο ΕΟΠΥΥ.  ::) . Στον οποίο απαγορεύω να έχει λόγο!

Κι εγώ θέλω το επίδομα ανεργίας  στα 3,000 ευρώ το μήνα. Γίνεται;
Ή μήπως να Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος για να τα ξανακάνουμε "παροχές" στα Ασφαλιστικά ταμεία;
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Μαρτίου 2012, 11:27:48 από Ο διακοσμητής »

17 Μαρτίου 2012, 20:57:31
Απάντηση #10
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος (από το ιστολόγιο ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝ)

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝ: Εμείς με τον κ. Μόσιαλο έχουμε αντιπαρατεθεί έντονα, όσον αφορά την εμμονή του σε ξερά νούμερα και την αδυναμία του να αντιληφθεί πόσο μπροστά θα πήγαινε την υγεία το άνοιγμα του επαγγέλματος και η είσοδος νέων και πολύ περισσότερο καταρτισμένων επιστημόνων στον χώρο. Σαφώς, ο κ. Μόσιαλος έχει αποκτήσει μια εικόνα για τον κλάδο που του την έχουν δημιουργήσει οι επαγγελματίες που επί χρόνια συντηρούσαν με την ανοχή και για το συμφέρον τους, ένα σάπιο σύστημα. Επιμέναμε σε μια συνάντηση μαζί του για να αντιληφθεί, να αναγνωρίσει οτι μόνο στους νέους επιστήμονες μπορεί να χτίσει το σύστημα υγείας που οραματίζεται και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με το άνοιγμα του επαγγέλματος. Δυστυχώς, η εικόνα που έχει για τον κλάδο, προέρχεται απο αυτούς που μας "αντιπροσωπεύουν" καθημερινά στα ΜΜΕ. Άνθρωποι εμπαθείς, κολλημένοι με το συμφέρον, το χρήμα, την δόξα και την εξουσία. Ευτυχώς, δεν τους ακολουθούμε και δεν τους υποστηρίζουμε όλοι. Τώρα, ο κ. Μόσιαλος γίνεται στόχος των συμφερόντων. Όσο και να μην συμφωνήσαμε μαζί του, θεωρούμε ανήθικο αυτό που γίνεται τόσες μέρες. Γνωρίζοντας σε βάθος τα πιστεύω του και τις αρχές του, ο κ. Μόσιαλος, έχει μόνιμη δυσανεξία στην λαμογιά και αυτό πληρώνει τώρα. Κάποιοι δεν αντέχουν το γεγονός πως είναι λίγοι και πως μια εταιρία (γιατί όχι, Ισραηλινών συμφερόντων) τους έχει προσπεράσει. Οι κρατικοδίαιτοι βιομήχανοι επιδιώκουν ακόμα να πλουτίζουν με την εύνοια του κράτους και των πολιτικών. Αλλά, εμείς τους ξέρουμε από μέσα και απ' έξω και γι'αυτό θα συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τον κ. Μόσιαλο και όποιον ακόμα στοχοποιήσουν.

Ακολουθεί αναδημοσίευση από Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Με αφορμή ένα ηλεκτρονικό διαγωνισμό που μάλλον "σάρωσε" μια εταιρεία Teva ισραηλινών συμφερόντων, όπως φαίνεται από την σχετική ανάρτηση εδώ (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος) έχει στοχοποιηθεί κ. Η. Μόσιαλος νύν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Καθηγητής της LSE.

Δεν ξέρω αν ο κ. Μόσιαλος έχει σχέσεις με την ισραηλινή εταιρεία. Αν έχει, ας ελθουν αυτά τα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας από τους επικριτές του. Το να παρουσιάζονται όμως ως στοιχεία, μια αναφορά μιας γραμμής σε ένα επιστημονικό κείμενο σελίδων, δύο επιστημόνων (B Rosen and Rachel Godwang, μάλλον ισραηλινών) που περιγράφουν το σύστημα υγείας της χώρας τους το Ισραήλ, και των οποίων το γραπτό φιλοξενείται σε μια επιστημονική έκδοση, την οποία επιμελήθηκε ο κ. Μόσιαλος μαζί με άλλη συναδελφό του S. Thomson , είναι όχι μόνο αντιδεοντολογικό, αλλά κυρίως βλακώδες, αφού μοιάζει να θεωρούν οι συντάκτες του δημοσιεύματος, ότι απευθύνονται αγράμματους και ηλιθίους! Με αφορμή αυτό το δημοσίευμα μάθαμε και για την εβραϊκή καταγωγή του κ. Μόσιαλου! Ακόμη και αν είχε τη συγκεκριμένη καταγωγή (εξ όσων γνωρίζω δεν την έχει) τι το κακό θα είχε κάποιος να του προσάψει;

Γνωρίζω τον κ. Μόσιαλο ως επιστήμονα, η διαδρομή του οποίου είναι αξιοζήλευτη. Δεν είμαι φίλος και δεν έχω διατελέσει συνεργάτης του, αν και βρεθήκαμε μαζί σε δύο σχολές σπουδάζοντας. Αντίθέτως έχω αντιπαρατεθεί μαζί του από την πρώτη επιτροπή σοφών που έφερε στην Ελλάδα το 1994 και έχω διαφωνήσει επιστημονικά για τις εκθέσεις του. Θεώρησα επίσης υπερβολικό στην εποχή του μνημονίου να συγκροτεί και δεύτερη επιτροπή σοφών, όντας ο ίδιος Βουλευτής. Διαφώνησα επίσης και με πολλές από τις πολιτικές του επιλογές την τελευταία περίοδο.

Με βάση αυτά αλλά και ως επιστήμονας του χώρου, αισθάνθηκα την ανάγκη να παρέμβω και να πω φτάνει πια!!!. Δεν είναι δυνατό τα οικονομικά συμφέροντα και οι θεμιτές οικονομικές επιδιώξεις επιχειρηματικών συμφερόντων να κάνουν ζούγκλα και το χώρο της επιστήμης και της έρευνας. Και σε αυτόν τον χώρο ο κ. Μόσιαλος έχει επιτυχίες. Και οι επιτυχίες αυτές είναι και επιτυχίες της πατρίδας μας και όλων ημών που ξεκίνησαν από τις παραμελημένες πόλεις και χωριά της "ψαροκώσταινας" και έκαναν μια επιτυχημένη επιστημονική διαδρομή για την οποία δεν μπορεί να απολογούνται στο κάθε τυχάρπαστο απόφοιτο γυμνασίου-λυκείου που δεν υπογράφει και είναι ιμάντας οικονομικών συμφερόντων. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!

Δημήτρης Νιάκας
 Αναπληρωτής Καθηγητής Διοίκησης-Διαχείρισης Υπηρεσιών Υγείας
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Υ.Γ. Οι ανταγωνιστές της TEVA ή οιασδήποτε άλλη εταιρείας να απευθύνθούν ως δικαιούνται για τις ενστάσεις τους σε αυτούς που αποφασίζουν και στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. "Οταν μας φταίει ο γάϊιδαρος δεν χτυπάμε το σαμάρι".  Εκτός και αν έχει χαλάσει η συνταγή!

17 Μαρτίου 2012, 23:45:09
Απάντηση #11
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός

Προσωπικά ακούω βερεσέ ΟΤΙ λένε πολιτικοί, φαρμακοβιομήχανοι, καθηγητάδες, Μόσιαλοι, Λοβέρδοι κτλ.
Προσωπικά ακούω βερεσέ ΟΤΙ λένε πολιτικοί, καθηγητάδες... Σε αυτά συμφωνώ απόλυτα όσο και αν μας θεωρεί λαϊκιστές ο Διακοσμητής...
Ιδιαίτερα το πολιτικοί (οι Μόσιαλος-Λοβέρδος είναι και τα δύο - τυχαίο, δεν νομίζω). Και όταν ακούω για κάποιον ότι ασχολείται με την πολιτική (ίδιαίτερα με τα δυό μεγάλα κόμματα) πέφτει άμεσα στην εκτίμηση μου (βλέπε και Μπαμπινιώτης πχ.).
Όσο γαι το "Ή μήπως να ξανακόψουμε μισθούς και συντάξεις για να τα ξανακάνουμε "παροχές" στα Ασφαλιστικά ταμεία;" νομίζω ότι αποδεικνύεται καθημερινά ότι "Λεφτά υπάρχουν" (απλά πάνε σε αύλειους χώρους - Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος και όχι εκεί που πρέπει...).
Εμείς λαϊκίζουμε αλλά κάποιοι άλλοι κινδυνολογούν?

18 Μαρτίου 2012, 00:34:10
Απάντηση #12
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Καλή η πλειοδοσία σε λαϊκισμό ("εγώ θέλω αυτό που νομίζω καλύτερο για τους ασθενείς μου"), αλλά αυτός που βάζει το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει το λογαριασμό για τα φάρμακα που δίνω στους ασθενείς μου, είναι ο ΕΟΠΥΥ.  ::) . Στον οποίο απαγορεύω να έχει λόγο!

Εδω διακοσμητη θα διαφωνησω.
Γιατι θεωρεις λαικισμο για καποιον ιατρο να θελει να προσφερει αυτο που νομιζει καλυτερο για τον ασθενη του?Στην τελικη γιατι να αμφιβαλουμε πως καποιος μπορει και να το πιστευει και να λειτουργει ετσι αγνα,με προσηλωση σε ηθικες αξιες και στον ορκο του?Μπορει οντως να ακουγεται μελο και λαικιστικο αλλά οφειλουμε να δεχθουμε πως υπάρχουν και τετοιοι συναδελφοι και λειτουργωντας καχυποπτα καταστρατηγουμε το τεκμηριο της αθωοτητας.Πόσο μάλλον οταν ομιλει ανωνυμα οποτε τι εχει να κερδισει?Και εγω μιλησα υπερ της δραστικης και ενδεχομενως καποιοι το ειδαν καχυποπτα...

Οσο για τον ΕΟΠΥΥ που λες οτι  πληρωνει αυτος το λογαριασμο μην ξεχνας πως  δεν ειναι δα και κανας φιλανθρωπικος οργανισμος που πληρωνει ανιδιοτελως αλλά ενας διαχειριστης του δημοσιου χρηματος,του χρηματος δηλ που εκπορευεται απο το λαο για τον ιδιο το λαο.Οι μεσαζοντες του ΕΟΠΥΥ ειναι απλα διαχειριστες - δημοσιοι υπάλληλοι- μεσαζοντες που πληρωνονται αδρα.Επιτρεψε μου να πιστευω πως τα κριτηρια τους-σκοποι δεν ειναι η δημοσια υγεια πρωταρχικως αλλα τα οικονομικα της υγειας.Και οταν μιλαμε για τη δημοσια υγεια τακτικες του τυπου "πρωτα η οικονομια" θα με τοποθετησουν  απεναντι τους.Το ξερω πως και αυτο ακουγεται λαικιστικο...ενδεχομενως  οτιδηποτε μπορει να λεχθει εδω μεσα μπορει να θεωρηθει λαικισμος..Εξάλλου για τον ιδιο λογο και εγω κατα καιρους εχω τις εντασεις μου με καποιους και πολυ πιο εντονα.Γι'αυτο και σε καταλαβαινω.Ειναι όμως  φαυλος κυκλος.Ο μονος τροπος για να σπάσει ειναι ενδεχομενως η γνωριμια ολων μας με τον καιρο και η σταδιακη αναπτυξη σχεσεων εμπιστοσυνης.Και σε κάποια θεματα ειναι περισσοτερα αυτα που μας ενωνουν απο αυτα που μας χωριζουν.Οπως εδω...ετσι νομιζω
+

18 Μαρτίου 2012, 00:47:41
Απάντηση #13
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Θα προσπαθήσω να συμπυκνώσω αυτό που λέει ο jack: ανάληψη της προσωπικής ευθύνης και σιωπηλό παράδειγμα. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά και χωρίς εκπτώσεις. Με υπομονή, επιμονή και διάκριση.
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

18 Μαρτίου 2012, 11:24:02
Απάντηση #14
Αποσυνδεδεμένος

Fuentes

Θα συμφωνήσω και εγώ με την σειρά μου με τους παραπάνω...

Άλλωστε, αυτό που πολύ πρόχειρα βαφτίζει  ο διακοσμητής "λαικισμό", είναι πολύ απλά ο όρκος που έχουμε δώσει όλοι μας...

Λέξεις κλειδιά: φαρμακοβιομηχανίες  πίτα 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
53890 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 19 Μαρτίου 2011, 14:40:05
από Argirios Argiriou
6 Απαντήσεις
88052 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 24 Νοεμβρίου 2012, 05:38:13
από Denominator
0 Απαντήσεις