ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Ειδικότητα στο εξωτερικό

<< < (3/3)

Antonis79:
Γεια σας παιδια! Ειμαι νεος στην κοινοτητα και θα ηθελα μια διευκρινιση αν γνωριζεται μιας και απευθυνθηκα και αλλου και απαντηση δεν ελαβα ακομη! Σε περιπτωση που καποιος κανει ενα μεγαλο τμημα ή κ ολοκληρη την ειδικοτητα στην Ελλαδα κ θεληση να βγει εξω για δουλεια θα του αναγνωρισουν τα ετη που εκανε ή ολη την ειδικοτητα? Γνωριζω πως για καποιες ειδικοτητες υπαρχει απευθειας αντιστοιχηση κ δεν ζητουν οι "εξω" κατι επιπλεον....για τις υπολοιπες τι γινεται???
Ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓεια σας παιδια! Ειμαι νεος στην κοινοτητα και θα ηθελα μια διευκρινιση αν γνωριζεται μιας και απευθυνθηκα και αλλου και απαντηση δεν ελαβα ακομη! Σε περιπτωση που καποιος κανει ενα μεγαλο τμημα ή κ ολοκληρη την ειδικοτητα στην Ελλαδα κ θεληση να βγει εξω για δουλεια θα του αναγνωρισουν τα ετη που εκανε ή ολη την ειδικοτητα? Γνωριζω πως για καποιες ειδικοτητες υπαρχει απευθειας αντιστοιχηση κ δεν ζητουν οι "εξω" κατι επιπλεον....για τις υπολοιπες τι γινεται???
Ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!

--- Τέλος παράθεσης ---

Για την Σουηδία, τουλάχιστον, δεν υπάρχει μια γενική απάντηση στο ερώτημά σου, αλλά είναι στην κρίση του διευθυντού της κάθε Κλινικής.

Antonis79:
Ευχαριστω πολυ!!! Αλλα αν κανεις αλλος ξερει κατι παραπανω γιατις υπολοιπες χωρες θα το εκτιμουσα αν μου απαντουσε! Ευχαριστω και παλι!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση