Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Θέματα σχετικά με το forum

Θέση Επωνύμων

<< < (7/17) > >>

Koterakis:
.

Harper:
οποιοσ δε θέλει να γράψει απώνυμα να γράφει σαν ανώνυμος.Αλλιώς γιατί να γράφουμε και σαν επώνυμοι και σαν ανώνυμοι?Για να χαιδεύουμε αυτιά τη μια και να τα τραβάμε την άλλη?Με συγχωρεις Κοτεράκις.δε βλέπω λογική σε αυτό και αν βλέπω είναι άσχημο αυτό που εισπράττω.Θες να είσαι μέλος αλλά κολλάς?Απλά μπες σαν ανώνυμος και χώστα...κανονικότατα.Το να είσαι ταυτόχρονα και επώνυμος και να λες άλλα είναι σα να είσαι διπλός πράκτορας....

Σταματώ εδώ....Δεν έχω να πω κάτι άλλο.Συγνώμη αν σε αδικώ.Απλά δεν είναι σωστό φίλε!

orfeo:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠάντως η κριση ειλικρίνειας(?) του Κοτεράκη βάζει σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργεία του φόρουμ.Μπαίνουμε σε ένα παιχνίδι κυνηγιού μαγισών όπου η υπόσταση του καθενός υποβαθμίζεται ή αμφισβειτείται τελείως και πλέον κοιτάμε τον κάθε συμφορουμίστα με καχυποψία.Ό,τι έχει ειπωθεί μέχρι σήμερα ήταν άποψη υπαρκτού προσώπου η χειραγωγία-παιχνίδι φανταστικού χαρακτήρα.Και απά εδώ και πέρα πως μπορούμε να συζητούμε  και να  διαφωνούμε έντονα με κάποιον και κάποιος άλλος,με διαφορετικό όνομα,που είναι όμως ο ίδιος που διαφωνεί μαζί μας,τώρα συμφωνεί μαζί μας?Έτσιι για το παιχνίδι ή για να ακουστούν και άλλες απόψεις...Καταλαβαίνετε τη ζημιά που γίνετια?Μπαίνει το σαράκι της αμφιβολίας.Και το φόρουμ γίνεται μπάχαλο...

Λυπάμαι για αυτή την εξέλιξη.Αποτελεί απαξίωση ενος πολυ σοβαρου εγχειρήματος που στήθηκε με μεράκι

Φίλε Κοτεράκη μη το πάρεις προσωπικά...απλά δε νομίζω να βοήθησε η τοποθέτησή σου.Μάλλον έσπειρες το μικρόβιο της αμφιβολίας.Δε σε ξέρω και ίσως να σε παρεξηγώ καταθέτωντας πως μπορεί να έγινε και εκ του πονηρού η όλη δήλωση.Ακόμη και για το ΚΟΤΕΡΑΚΙΣ αμφιβάλλω πλέον...Συγνώμη για το καυστικό ύφος αλλά σκέψου το....

--- Τέλος παράθεσης ---

Συμφωνώ, κι εγώ με τα παραπάνω.
Ορίστε και μια απόδειξη:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚι εγώ που κάποτε υποπτευόμουν ότι ο orfeo ήταν ένας ακόμη χαρακτήρας του koterakis...

--- Τέλος παράθεσης ---

D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι πολλαπλοί λογαριασμοί ήδη επίσης μπορούν αλλά μόνο από τους ευνοούμενους των διαχειριστών. Αυτό λέω απλώς, να μπορούμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε.

--- Τέλος παράθεσης ---

αγαπητέ Άκη δεν θα μπώ στη συζήτηση, αφού θεωρώ ότι είναι δεδομένο ότι ο καθ' ένας έχει ένα λογαριασμό στα φορουμς. Θές κάποια περίοδο να μπαίνεις ανώνυμα? Πάψε να είσαι επώνυμος. Απλό.

Η παραπάνω όμως διατύπωσή σου δικαίως δίδει την εντύπωση (ελπίζω χωρίς να στοχεύεις σε αυτό) ότι κάτι τέτοιο -διπλοί λογαριασμοί- έχουν επιτραπεί -ή είμαστε πρόθυμοι να επιτρέψουμε- σε "εκλεκτούς", δημιουργώντας –όπως ήδη επισημάνθηκε- αμφιβολίες σε ορισμένους συνφορουμίστες μας.

Διευκρινίζω λοιπόν προς κάθε κατεύθυνση ότι οι πρωτοστάτες τούτου του φόρουμ ούτε "εκλεκτούς" έχουν ανάμεσα στους φίλους συνφορουμίστες, ούτε διακρίσεις κάνουν ανάμεσα σε αυτούς, ούτε διανοούνται να συζητήσουν το ενδεχόμενο να επιτραπεί στον οιονδήποτε διπλός λογαριασμός.

Το αν κάποιοι το έκαναν και μας διέφυγε να τους εντοπίσουμε, είναι υπόλογοι απέναντι σε όλους όσοι είναι εδώ μέσα.
Συστηματικά όμως προσπαθούμε να εντοπίσουμε αυτές τις περιπτώσεις και ποτέ δεν θα επιτραπεί να λειτουργήσει διπλός λογαριασμός για κανέναν χρήστη.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυστηματικά όμως προσπαθούμε να εντοπίσουμε αυτές τις περιπτώσεις και ποτέ δεν θα επιτραπεί να λειτουργήσει διπλός λογαριασμός για κανέναν χρήστη.

--- Τέλος παράθεσης ---
Πως εντοπίζεται ένας διπλός λογαριασμός; ???

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση