Καλό είναι να βάλουμε μια τελεία.Πιστεύω από την εν γένει συμπεριφορά του Κοτεράκη αλλά και από τον τρόπο που μας χειρίζεται όλους σήμερα πως είναι άτομο που αξίζει.Απλά καταά την ταεπινή μου άποψη εξέφρασε ένα αίτημα που μάλλον είναι άστοχο και πιστεύω πως αν και ο ίδιος το καλοσκεφτεί θα καταλάβει πως η σύνθεση απόψεων που οδηγεί στην αλήθεια πηγάζει μέσα από τον πλουρασιμό και τα πολλά άτομα και όχι από τις εσωτερικές συγκρούσεις του καθενός.Όσο και να συγκρούονται μέσα μας "τάσεις" πρέπει να καταλήγουμε σε αυτή που μας εκφράζει καλύτερα έστω και αν υπερτερεί κατα ελάχιστι από μια άλλη διαφορετική τάση-σκέψη-επιθυμία.Αυτό λέγεται υπευθυνότητα,ωριμότητα,αυτογνώσία και μας ορίζει σαν προσωπικότητες,σαν μονάδες.Όταν για ένα θέμα εκφέρουμε 2 διαφορετικές απόψεις αυτό μπορει να μειώνει τις εσωτερικές μας συγκρούσεις αλλά είναι ανέντιμο απέναντι στο συνομιλητή μας και απένατι στον εαυτό μας.Τη βγάζω καθαρή στην εσωτερική μου κάθαρση αλλά τελικά έχω εκμηδενίσει την προσωπικότητά μου.Είναι πολύ εύκολο να είσαι καθαρός όταν δεν είσαι τίποτα.Και ποτέ δε θα γευτείς τη χαρά της νίκης και το πάθος όταν βλεπεις ένα αγώνα ποδοσφαίρου χωρίς να υποστηρίζεισ έστω και ελάχιστα μια ομάδα.Είναι-με συγχωρείτε για μένα-κάπως ξενέρωμα.Άπό την άλλη το να εκφέρεις διαφορετικές απόψεις μόνο και μόνο για να τις καταθέσεις στο τραπέζι δεν είναι σωστό απέναντι στους συνομιλητές σου και εμπεριέχει μια δόση εγωισμού λες και εμείς είμαστε οι καθοδηγητές που προσφέρουμε μονοπάτια για τους άλλους
Αυτό που χρειάζεται το φόρουμ δεν είναι ούτε κυανόκρανοι,ουδέτεροι παρατηρητές ούτε καθοδηγητές.Χρειάζεται σαφείς,ξεκάθαρες αποκρυσταλωμένες απόψεις,γάργαρες σα νερό,επώνυμες ή ανώνυμες και ας πονάνε και λίγο,εμάς ή τους άλλους.Για μένα αυτό είναι το στοίχημα,αυτή είναι η μαγκιά.Και όπως συνηθίζω να λέω ας αλλάξουμετους γύρω αλλάζοντας οι ίδιοι....Σταματώ πριν γίνω γλαφυρός η υπερβολικός
Αγαπητέ Κοτεράκη...Είναι αστείο και οξύμωρο να "διώκεσαι" όχι για τις απόψεις σουα αλά για τις ΜΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πιστεύω πως είσαι αξιόλογο άτομο και πως δε θα έμπαινες σε αυτή τη διαδικασία αν δεν πίστευες τα όσα λες.ΚΙ όμως έστω και αν διαφωνούμε τυγχάνεις απόλυτου σεβασμού γιατί τα υποστηρίζεις με επιχειρήματα και σθένος.Εγώ αυτόν τον κοτερκι θέλω και όχι το Μήτσο ή τον Ηλία που θα μπουν μετά με ψευδώνυμο και θα είσαι παλι εσύ ο ίδιος και θα υπσοτηρίζεις τα αντίθετα.Είναι αστείο και σε ακυρώνει σαν προσωπικότητα.
Καλό μεσημέρι σε όλους!