Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 15:28:32

Αποστολέας Θέμα: Θέση Επωνύμων  (Αναγνώστηκε 223359 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

31 Οκτωβρίου 2009, 14:57:15
Απάντηση #45
Αποσυνδεδεμένος

Koterakis

Επώνυμοι
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Αυγούστου 2010, 07:11:47 από Koterakis »

31 Οκτωβρίου 2009, 15:22:20
Απάντηση #46
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Καλό είναι να βάλουμε μια τελεία.Πιστεύω από την εν γένει συμπεριφορά του Κοτεράκη αλλά και από τον τρόπο που μας χειρίζεται όλους σήμερα πως είναι άτομο που αξίζει.Απλά καταά την ταεπινή μου άποψη εξέφρασε ένα αίτημα που μάλλον είναι άστοχο και πιστεύω πως αν και ο ίδιος το καλοσκεφτεί θα καταλάβει πως η σύνθεση απόψεων που οδηγεί στην αλήθεια πηγάζει μέσα από τον πλουρασιμό και τα πολλά άτομα και όχι από τις εσωτερικές συγκρούσεις του καθενός.Όσο και να συγκρούονται μέσα μας "τάσεις" πρέπει να καταλήγουμε σε αυτή που μας εκφράζει καλύτερα έστω και αν υπερτερεί κατα ελάχιστι από μια άλλη διαφορετική τάση-σκέψη-επιθυμία.Αυτό λέγεται υπευθυνότητα,ωριμότητα,αυτογνώσία και μας ορίζει σαν προσωπικότητες,σαν μονάδες.Όταν για ένα θέμα εκφέρουμε 2 διαφορετικές απόψεις αυτό μπορει να μειώνει τις εσωτερικές μας συγκρούσεις αλλά είναι ανέντιμο απέναντι στο συνομιλητή μας και απένατι στον εαυτό μας.Τη βγάζω καθαρή στην εσωτερική μου κάθαρση αλλά τελικά έχω εκμηδενίσει την προσωπικότητά μου.Είναι πολύ εύκολο να είσαι καθαρός όταν δεν είσαι τίποτα.Και ποτέ δε θα γευτείς τη χαρά της νίκης και το πάθος όταν βλεπεις ένα αγώνα ποδοσφαίρου χωρίς να υποστηρίζεισ έστω και ελάχιστα μια ομάδα.Είναι-με συγχωρείτε για μένα-κάπως ξενέρωμα.Άπό την άλλη το να εκφέρεις διαφορετικές απόψεις μόνο και μόνο για να τις καταθέσεις στο τραπέζι δεν είναι σωστό απέναντι στους συνομιλητές σου και εμπεριέχει μια δόση εγωισμού λες και εμείς είμαστε οι καθοδηγητές που προσφέρουμε μονοπάτια για τους άλλους

Αυτό που χρειάζεται το φόρουμ δεν είναι ούτε κυανόκρανοι,ουδέτεροι παρατηρητές ούτε καθοδηγητές.Χρειάζεται σαφείς,ξεκάθαρες αποκρυσταλωμένες απόψεις,γάργαρες σα νερό,επώνυμες ή ανώνυμες και ας πονάνε και λίγο,εμάς ή τους άλλους.Για μένα αυτό είναι το στοίχημα,αυτή είναι η μαγκιά.Και όπως συνηθίζω να λέω ας αλλάξουμετους γύρω αλλάζοντας οι ίδιοι....Σταματώ πριν γίνω γλαφυρός η υπερβολικός

Αγαπητέ Κοτεράκη...Είναι αστείο και οξύμωρο να "διώκεσαι"  όχι για τις απόψεις σουα αλά για τις ΜΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πιστεύω πως είσαι αξιόλογο άτομο και πως δε θα έμπαινες σε αυτή τη διαδικασία αν δεν πίστευες τα όσα λες.ΚΙ όμως έστω και αν διαφωνούμε τυγχάνεις απόλυτου σεβασμού γιατί τα υποστηρίζεις με επιχειρήματα και σθένος.Εγώ αυτόν τον κοτερκι θέλω και όχι το Μήτσο ή τον Ηλία που θα μπουν μετά με ψευδώνυμο και θα είσαι παλι εσύ ο ίδιος και θα υπσοτηρίζεις τα αντίθετα.Είναι αστείο και σε ακυρώνει σαν προσωπικότητα.
Καλό μεσημέρι σε όλους!
+

31 Οκτωβρίου 2009, 17:10:02
Απάντηση #47
Αποσυνδεδεμένος

Βέρρας Οδυσσέας

Επώνυμοι
Jack, συνομιλείς με τον εαυτό σου;  :o
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ!

31 Οκτωβρίου 2009, 17:24:25
Απάντηση #48
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

31 Οκτωβρίου 2009, 18:10:56
Απάντηση #49
Αποσυνδεδεμένος

orfeo

Κι εγώ που κάποτε υποπτευόμουν ότι ο orfeo ήταν ένας ακόμη χαρακτήρας του koterakis...

(Συγγνώμη φίλε orfeo.)

Δεκτή.
Θα με ενδιέφερε πάντως να μάθω τί σε έκανε να το πιστεύεις αυτό -δέχομαι και προσωπικά μηνύματα παρά τον κίνδυνο να γίνει το φόρουμ "κλειστό".

31 Οκτωβρίου 2009, 18:46:03
Απάντηση #50
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Jack, συνομιλείς με τον εαυτό σου;  :o

Δεν καταλαβαίνω τον τόνο σου...ίσως επειδή δεν σε ξέρω...Αλλά,ναι iGP.Δοκίμασε το και εσυ...μπορει να ανακαλύψεις πράγματα για τον εαυτό σου.Να αρχίσει να σε ανησυχεί αν αρχίσεις να συνομιλείς με εξωγήινους,ινδιάνους  ή αόρατους φίλους... :P
« Τελευταία τροποποίηση: 31 Οκτωβρίου 2009, 18:57:28 από Jack »
+

31 Οκτωβρίου 2009, 18:51:01
Απάντηση #51
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί

Όπως είχε πει και ο πρων πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος:ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?ΧΑΧΑΣ?
Καλά ένα συγκαταβατικό χαμόγελο αλλά να λυθείς στα γέλια?Χαζοχαρούμενο είσαι?Ή εψαχνες ευκαιρία στηριζόμενος στη πλάτη άλλου να μου πεις κάτι?Έχεις τη μαγκια να μου πεις κάτι στα ίσα?...
+

31 Οκτωβρίου 2009, 19:11:26
Απάντηση #52
Αποσυνδεδεμένος

Βέρρας Οδυσσέας

Επώνυμοι

Δεν καταλαβαίνω τον τόνο σου...ίσως επειδή δεν σε ξέρω...Αλλά,ναι iGP.Δοκίμασε το και εσυ...μπορει να ανακαλύψεις πράγματα για τον εαυτό σου.Να αρχίσει να σε ανησυχεί αν αρχίσεις να συνομιλείς με εξωγήινους,ινδιάνους  ή αόρατους φίλους... :P

Jack, οι browsers έχουν cache. Πολλές μηχανές αναζήτησης, το ίδιο. Αλλά και να μην είχαν, ακόμη δεν πάσχουμε από άνοια. Θυμόμαστε τι διαβάσαμε πρόσφατα. Πάντως δε θα σου το χαλάσω, όπως έκανε ο Αναστάσιος πρόσφατα, σε φίλο συνφορουμίστα.Μου αρέσουν τα παιχνίδια.

Υ.Γ. Εντάξει, άνοια δεν έχω.Οι συνομιλίες με κάτι παλικάρια από τον Aldebaran, λες ότι θέλουν ένα ψαξιματάκι, έτσι;

« Τελευταία τροποποίηση: 31 Οκτωβρίου 2009, 19:17:37 από iGP »

31 Οκτωβρίου 2009, 19:19:47
Απάντηση #53
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Επειδή οι γνώσεις μου στην πληροφορική είναι ανεπαρκείς για να καταλάβω τα περί browsers και cache μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς?Γιατί δυστυχώς  μάλλον μόσο εσύ και κανά 2-3 άλλοι ίσως κατάλαβαν την τελευταία απάντησή σου.Εκτός και αν αρέσκεσαι και εσύ ναρκισιστικά στο να μιλάς με τον εαυτό σου και να μην δίνεις απαντήσεις σε άλλους οπότε αν το συνδυάσω και με το ότι σου αρέσουν τα παιχνίδια μπορώ να υποθέσω πως σου αρεσουν και τα παιχνίδια με τον εαυτό σου....
+

31 Οκτωβρίου 2009, 19:23:41
Απάντηση #54
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Επειδή η τελευταία τροποποίησή σου ηρθε αφού είχα ήδη στείλει το μήνυμά μου μπορείς να μου πεις τι είναι αυτά που λες στο υστερογραφό σου?
+

31 Οκτωβρίου 2009, 19:24:08
Απάντηση #55
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί

Όπως είχε πει και ο πρων πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος:ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?ΧΑΧΑΣ?
Καλά ένα συγκαταβατικό χαμόγελο αλλά να λυθείς στα γέλια?Χαζοχαρούμενο είσαι?Ή εψαχνες ευκαιρία στηριζόμενος στη πλάτη άλλου να μου πεις κάτι?Έχεις τη μαγκια να μου πεις κάτι στα ίσα?...
Jack δεν κατάλαβες το λόγο που πόσταρα σε post του μέλους iGP. Οπότε άδικα με χαρακτηρίζεις. Και να είσαι σίγουρη/ος πως αν θέλω να την πω σε κάποιο μέλος θα το κάνω ξεκάθαρα. Καλό σου βράδυ.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

31 Οκτωβρίου 2009, 19:26:53
Απάντηση #56
Αποσυνδεδεμένος

Βέρρας Οδυσσέας

Επώνυμοι
Αυτοί που χρειάζεται να κατάλαβαν, είναι οι διαχειριστές.
Και όσο για την υπόθεσή σου, είναι πολύ σωστή.Πάω να παίξω με τον εαυτό μου...Είναι γνωστό ότι είμαι μεγάλος macάκας!

31 Οκτωβρίου 2009, 19:27:48
Απάντηση #57
Αποσυνδεδεμένος

Βέρρας Οδυσσέας

Επώνυμοι
Επειδή η τελευταία τροποποίησή σου ηρθε αφού είχα ήδη στείλει το μήνυμά μου μπορείς να μου πεις τι είναι αυτά που λες στο υστερογραφό σου?

Google it!

31 Οκτωβρίου 2009, 19:32:35
Απάντηση #58
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Αυτοί που χρειάζεται να κατάλαβαν, είναι οι διαχειριστές.
Και όσο για την υπόθεσή σου, είναι πολύ σωστή.Πάω να παίξω με τον εαυτό μου...Είναι γνωστό ότι είμαι μεγάλος macάκας!

Αφήνεις κάποια υπονοούμενα που είναι από επικίνδυνα ως υποτιμητικά....Θες να μιλήσεις συγκεκριμένα ή θα συνεχίζεις το κρυφτούλι?Και δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν οι διαχειριστές με σένα...
+

31 Οκτωβρίου 2009, 19:36:28
Απάντηση #59
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Προς Αναστάσιο Θεοδωρίδη:
Ζητώ συγνώμη αν σε έκρινα ελαφρα την καρδία αλλά θέλω να μου πεις να καταλάβω...Τουλάχιστον δοκίμασέ με...Αν δε μπορείς δημόσια,στείλε προσωπικό μήνυμα.ΣΕ ευχαριστώ και περιμένω την απάντησή σου
+

Λέξεις κλειδιά:

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
6 Απαντήσεις
20850 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 12 Ιανουαρίου 2012, 22:24:57
από Αδαμάντιος Σκούφαλος
6 Απαντήσεις
93217 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 31 Ιουλίου 2013, 15:42:30
από thepap