Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Θέματα σχετικά με το forum

Θέση Επωνύμων

<< < (11/17) > >>

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςJack, συνομιλείς με τον εαυτό σου;  :o

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν καταλαβαίνω τον τόνο σου...ίσως επειδή δεν σε ξέρω...Αλλά,ναι iGP.Δοκίμασε το και εσυ...μπορει να ανακαλύψεις πράγματα για τον εαυτό σου.Να αρχίσει να σε ανησυχεί αν αρχίσεις να συνομιλείς με εξωγήινους,ινδιάνους  ή αόρατους φίλους... :P

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςJack, συνομιλείς με τον εαυτό σου;  :o

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

Όπως είχε πει και ο πρων πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος:ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?ΧΑΧΑΣ?
Καλά ένα συγκαταβατικό χαμόγελο αλλά να λυθείς στα γέλια?Χαζοχαρούμενο είσαι?Ή εψαχνες ευκαιρία στηριζόμενος στη πλάτη άλλου να μου πεις κάτι?Έχεις τη μαγκια να μου πεις κάτι στα ίσα?...

iGP:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςJack, συνομιλείς με τον εαυτό σου;  :o

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν καταλαβαίνω τον τόνο σου...ίσως επειδή δεν σε ξέρω...Αλλά,ναι iGP.Δοκίμασε το και εσυ...μπορει να ανακαλύψεις πράγματα για τον εαυτό σου.Να αρχίσει να σε ανησυχεί αν αρχίσεις να συνομιλείς με εξωγήινους,ινδιάνους  ή αόρατους φίλους... :P

--- Τέλος παράθεσης ---

Jack, οι browsers έχουν cache. Πολλές μηχανές αναζήτησης, το ίδιο. Αλλά και να μην είχαν, ακόμη δεν πάσχουμε από άνοια. Θυμόμαστε τι διαβάσαμε πρόσφατα. Πάντως δε θα σου το χαλάσω, όπως έκανε ο Αναστάσιος πρόσφατα, σε φίλο συνφορουμίστα.Μου αρέσουν τα παιχνίδια.

Υ.Γ. Εντάξει, άνοια δεν έχω.Οι συνομιλίες με κάτι παλικάρια από τον Aldebaran, λες ότι θέλουν ένα ψαξιματάκι, έτσι;

Harper:
Επειδή οι γνώσεις μου στην πληροφορική είναι ανεπαρκείς για να καταλάβω τα περί browsers και cache μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς?Γιατί δυστυχώς  μάλλον μόσο εσύ και κανά 2-3 άλλοι ίσως κατάλαβαν την τελευταία απάντησή σου.Εκτός και αν αρέσκεσαι και εσύ ναρκισιστικά στο να μιλάς με τον εαυτό σου και να μην δίνεις απαντήσεις σε άλλους οπότε αν το συνδυάσω και με το ότι σου αρέσουν τα παιχνίδια μπορώ να υποθέσω πως σου αρεσουν και τα παιχνίδια με τον εαυτό σου....

Harper:
Επειδή η τελευταία τροποποίησή σου ηρθε αφού είχα ήδη στείλει το μήνυμά μου μπορείς να μου πεις τι είναι αυτά που λες στο υστερογραφό σου?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση