Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Θέματα σχετικά με το forum

Θέση Επωνύμων

<< < (12/17) > >>

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςJack, συνομιλείς με τον εαυτό σου;  :o

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

Όπως είχε πει και ο πρων πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος:ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?ΧΑΧΑΣ?
Καλά ένα συγκαταβατικό χαμόγελο αλλά να λυθείς στα γέλια?Χαζοχαρούμενο είσαι?Ή εψαχνες ευκαιρία στηριζόμενος στη πλάτη άλλου να μου πεις κάτι?Έχεις τη μαγκια να μου πεις κάτι στα ίσα?...

--- Τέλος παράθεσης ---
Jack δεν κατάλαβες το λόγο που πόσταρα σε post του μέλους iGP. Οπότε άδικα με χαρακτηρίζεις. Και να είσαι σίγουρη/ος πως αν θέλω να την πω σε κάποιο μέλος θα το κάνω ξεκάθαρα. Καλό σου βράδυ.

iGP:
Αυτοί που χρειάζεται να κατάλαβαν, είναι οι διαχειριστές.
Και όσο για την υπόθεσή σου, είναι πολύ σωστή.Πάω να παίξω με τον εαυτό μου...Είναι γνωστό ότι είμαι μεγάλος macάκας!

iGP:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπειδή η τελευταία τροποποίησή σου ηρθε αφού είχα ήδη στείλει το μήνυμά μου μπορείς να μου πεις τι είναι αυτά που λες στο υστερογραφό σου?

--- Τέλος παράθεσης ---

Google it!

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτοί που χρειάζεται να κατάλαβαν, είναι οι διαχειριστές.
Και όσο για την υπόθεσή σου, είναι πολύ σωστή.Πάω να παίξω με τον εαυτό μου...Είναι γνωστό ότι είμαι μεγάλος macάκας!

--- Τέλος παράθεσης ---

Αφήνεις κάποια υπονοούμενα που είναι από επικίνδυνα ως υποτιμητικά....Θες να μιλήσεις συγκεκριμένα ή θα συνεχίζεις το κρυφτούλι?Και δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν οι διαχειριστές με σένα...

Harper:
Προς Αναστάσιο Θεοδωρίδη:
Ζητώ συγνώμη αν σε έκρινα ελαφρα την καρδία αλλά θέλω να μου πεις να καταλάβω...Τουλάχιστον δοκίμασέ με...Αν δε μπορείς δημόσια,στείλε προσωπικό μήνυμα.ΣΕ ευχαριστώ και περιμένω την απάντησή σου

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση