Φίλε Άκη, θα μου επιτρέψεις να πω, ότι δεν κάνω τέτοια πράγματα (με διπλούς λογαριασμούς κλπ.), λόγω ιδεολογίας, από σεβασμό στο μέσο και αυτοσεβασμό.Αλλά και να ήθελα να κάνω, νομίζω πως είναι τόσο ιδιαίτερο το ύφος γραφής μου, που θα με πάρετε όλοι χαμπάρι αμέσως
. Απλά, έχω πολλά project, που λένε και οι βλάχοι, τα οποία τρέχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή μου και χρειάζεται να δώσω λίγο περισσότερο χρόνο εκεί.Ξεκινώ καινούρια πράγματα!
Και για να λύσω και την απορία του Αναστάσιου, τώρα που τα λέμε όλα, φυσικά και δεν ήμουν 24 ώρες το 24ωρο στο forum. Απλά, ο καθένας έχει ένα στυλ σερφαρίσματος νομίζω. Στο δικό μου, υπάρχουν τα εξής στοιχεία:
1ον, το mac mini στο σπίτι (και παλαιότερα το pc - φτου κακά-) δεν κλείνει σχεδόν ποτέ. Μόνο για upgrades. Λείπω 10 μέρες για διακοπές κι αυτό μένει ανοιχτό. Το ίδιο και το router, αν και η otenet με τις αποσυνδέσεις της, το κάνει συχνά το θαυματάκι της.
2ον, στο Π.Ι. που κυρίως πηγαίνω, έβαλα adsl. Στα άλλα Π.Ι. που με εξορίζουν (φίλε Διακομιστή), έχω το cosmote internet on the go με το netbook. Στο Κ.Υ. που εφημερεύω, έστησα το δίκτυο με το "Σύζευξις". Στο δρόμο και στο αυτοκίνητο, έχω το iphone με πρόγραμμα δεδομένων.
3ον, στον firefox είναι ανοικτές ταυτόχρονα, σε νορμάλ φάση, τουλάχιστον 10 με 15 σελίδες (και οι μισές από αυτές είναι fora, που ανήκω, εκτός από εκείνα της κοινωνικής δικτύωσης, που είμαι αντίθετος για λόγους αρχής), δηλ. 2-3 ιατρικές, 2 ειδησεογραφικές, 3-4 τεχνολογικές γενικού περιεχομένου, 3-4 τεχνολογικές για προϊόντα της apple, 3 για την εκπαίδευση στα σχολεία, 1-2 για κονσόλες, 2 web-based mail και ανάλογα με την εποχή και με το τι ασχολούμαι, υπάρχουν και άλλες.
4ον, ταυτόχρονα ο υπολογιστής μπορεί να τρέχει, (δηλαδή να ασχολούμαι με), σουίτες γραφείου, βάση δεδομένων, προγράμματα torrent, προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας κλπ.
Από όλα αυτά καταλαβαίνετε, πως όταν επισκέπτομαι μία σελίδα που έχω αφήσει ανοικτή, θέλω να το κάνω γρήγορα και να φεύγω, γιατί έχω και άλλη ζωή, που λέει και ο Διακομιστής. Οπότε προκειμένου να κάνω click στις 15 σελίδες και να βλέπω την τελευταία ανανέωσή τους, χρησιμοποιώ το πολύ εξυπηρετικό για μένα add-on του firefox, που ονομάζεται ReloadEvery και κάνει αυτόματη ανανέωση στις σελίδες.
Αυτά!!!
Αααα, και είμαι κάπως έτσι :