Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Θέματα σχετικά με το forum
Θέση Επωνύμων
iGP:
Ακριβώς αυτό υπονόησα, λέγοντας "Jack, συνομιλείς με τον εαυτό σου;"
Μάλλον το "υπονόησα" δεν ταιριάζει.Ευθέως το είπα, αφού κάθε νοήμων, αυτό θα συμπέραινε από την ερώτησή μου.Και το έκανα αυτό, γιατί "νόμισα" ότι εχθές το βράδυ, σε μία κρίση ειλικρίνειας του Άκη, διάβασα σε μήνυμά του, ότι ένας από τους ανώνυμους λογαριασμούς που χρησιμοποίησε, ήταν του Jack .Αν όντως το έγραψε αυτό, θα υπάρχει στις cached σελίδες.Αν δεν το έγραψε, τότε όντως οι συνομιλίες μου με τους κατοίκους του Aldebaran, με έχουν επηρεάσσει ;D.Μάλλον όμως το πιθανότερο είναι να με έχει επηρεάσει η μακροχρόνια χρήση του διαδικτύου, γι' αυτό και θα πάω στο συνέδριο της Λάρισας, που ανέφερε ο ZArk σε άλλο topic, μπας και αποτοξινωθώ. Επειδή βλέπω το Jack πολύ σίγουρο για τον εαυτό του, του ζητώ δημόσια συγγνώμη. Άλλοι βλέπουν οράματα, άλλοι ακούν φωνές, εγώ βλέπω ιστοσελίδες που δεν υπάρχουν!!!
Koterakis:
.
Koterakis:
.
iGP:
Είπαμε, οι πολλές ώρες στο διαδίκτυο επηρεάζουν την όραση. Μακάρι να είμασταν πολλοί και να κάναμε βάρδιες, όπως θεωρεί ο φίλος Αναστάσιος.Όταν όμως είσαι ένας, αυτά παθαίνεις. Εγώ το ξεκίνησα και εγώ οφείλω τη συγγνώμη, την οποία ήδη έδωσα και ξαναδίνω. Θα τα λέμε αραιότερα πλέον. Όπως είπα και στον orfeo στο shoutbox, ο κύκλος έφθανε στην ολοκλήρωσή του. Πάμε για άλλα!
Koterakis:
.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση