Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Θέματα σχετικά με το forum

Θέση Επωνύμων

<< < (15/17) > >>

iGP:
Φίλε Άκη, θα μου επιτρέψεις να πω, ότι δεν κάνω τέτοια πράγματα (με διπλούς λογαριασμούς κλπ.), λόγω ιδεολογίας, από σεβασμό στο μέσο και αυτοσεβασμό.Αλλά και να ήθελα να κάνω, νομίζω πως είναι τόσο ιδιαίτερο το ύφος γραφής μου, που θα με πάρετε όλοι χαμπάρι αμέσως  ;D. Απλά, έχω πολλά project, που λένε και οι βλάχοι, τα οποία τρέχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή μου και χρειάζεται να δώσω λίγο περισσότερο χρόνο εκεί.Ξεκινώ καινούρια πράγματα!
Και για να λύσω και την απορία του Αναστάσιου, τώρα που τα λέμε όλα, φυσικά και δεν ήμουν 24 ώρες το 24ωρο στο forum. Απλά, ο καθένας έχει ένα στυλ σερφαρίσματος νομίζω. Στο δικό μου, υπάρχουν τα εξής στοιχεία:
1ον, το mac mini στο σπίτι (και παλαιότερα το  pc - φτου κακά-) δεν κλείνει σχεδόν ποτέ. Μόνο για upgrades. Λείπω 10 μέρες για διακοπές κι αυτό μένει ανοιχτό. Το ίδιο και το  router, αν και η otenet με τις αποσυνδέσεις της, το κάνει συχνά το θαυματάκι της.
2ον, στο Π.Ι. που κυρίως πηγαίνω, έβαλα adsl. Στα άλλα Π.Ι. που με εξορίζουν (φίλε Διακομιστή), έχω το cosmote internet on the go με το netbook. Στο Κ.Υ. που εφημερεύω, έστησα το δίκτυο με το "Σύζευξις". Στο δρόμο και στο αυτοκίνητο, έχω το iphone με πρόγραμμα δεδομένων.
3ον, στον firefox είναι ανοικτές ταυτόχρονα, σε νορμάλ φάση, τουλάχιστον 10 με 15 σελίδες (και οι μισές από αυτές είναι fora, που ανήκω, εκτός από εκείνα της κοινωνικής δικτύωσης, που είμαι αντίθετος για λόγους αρχής), δηλ. 2-3 ιατρικές, 2 ειδησεογραφικές, 3-4 τεχνολογικές γενικού περιεχομένου, 3-4 τεχνολογικές για προϊόντα της apple, 3 για την εκπαίδευση στα σχολεία, 1-2 για κονσόλες, 2 web-based mail και ανάλογα με την εποχή και με το τι ασχολούμαι, υπάρχουν και άλλες.
4ον, ταυτόχρονα ο υπολογιστής μπορεί να τρέχει, (δηλαδή  να ασχολούμαι με), σουίτες γραφείου, βάση δεδομένων, προγράμματα torrent, προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας κλπ.
Από όλα αυτά καταλαβαίνετε, πως όταν επισκέπτομαι μία σελίδα που έχω αφήσει ανοικτή, θέλω να το κάνω γρήγορα και να φεύγω, γιατί έχω και άλλη ζωή, που λέει και ο Διακομιστής. Οπότε προκειμένου να κάνω click στις 15 σελίδες και να βλέπω την τελευταία ανανέωσή τους, χρησιμοποιώ το πολύ εξυπηρετικό για μένα add-on του firefox,  που ονομάζεται ReloadEvery και κάνει αυτόματη ανανέωση στις σελίδες.
Αυτά!!!

Αααα, και είμαι κάπως έτσι :

Koterakis:
.

D-Michalis:
Νομίζω ότι ο koterakis ήδη απάντησε ότι ποτέ δεν ήταν «Jack».
Επειδή όμως και ο Jack το ζήτησε, σήμερα που είδα τη συζήτηση, επιβεβαιώνω ότι ο Jack είναι ένας από τους παλιούς αγαπημένους του φόρουμ.
Τόσο αυτός, όσο και ο IGP αρπάζονται λίγο εύκολα, αλλά τους το έχω πρό πολλού συγχωρήσει, αφού αποτελούν πολύτιμα κεφάλαια για το φόρουμ.

Νομίζω ότι η εν λόγω παρεξήγηση μεταξύ τους, όσο και η παρεξήγηση για το ποιος είναι ποιος, δεν έχει κανένα λόγο να μην είναι λήξασα και παρακαλώ (όχι σα διαχειριστής, αλλά σα συν-φορουμίστας) να κλείσουμε αυτές τις αντιπαραθέσεις.

Όσο για τον koterakis: Αυτός θεωρώ ότι είναι αξιόλογο άτομο. Αν λέει κάτι, το εννοεί (τον γνωρίζω και προσωπικά).
Απλά μερικές φορές έχει κάποιες εμμονές που ξενίζουν πολλούς.
Αλλά είπαμε. Η ποικιλότητα είναι όμορφη, αρκεί να μπορούμε να την παρακολουθήσουμε.

Harper:
Και για μένα το θέμα είναι λήξαν...Είμαι κάπως εύθικτος και αρπάζω εύκολα αλλά δυστυχώς αυτός είμαι.Θέλω να πιστεύω πως δεν έχω θίξει κανέναν κάνοντας την πρώτη κίνηση αλλά έχω ένα μικρόβιο:αν με πειράξεις θα πω περισσσότερα από όσα πρέπει,μερικά ίσως χωρίς να τα εννοώ,απλά και μόνο για να τσαντίσω τον άλλον.Ξέρω δε με τιμάει αλλά μάλλον έχω έντονους αμυντικούς μηχανισμούς.Και να ξέρετε πως κάθε φορά που τσαντίζομαι με κάποιον εδώ μέσα και πάει λίγο παραπάνω πάντα αισθάνομαι άσχημα μετά.Χαίρομαι που όλα μπήκαν στη θέση τους.Απλά ένιωσα πως έπρεπε να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας και αυτό μου έκαιγε νευρώνες!!!Ξέρω πως ειδικά με τον iGP μάλλον ξεπέρασα κάποια όρια και ζητώ συγνώμη για αυτό.Αλλά δε ζητώ συγνώμη που θίχθηκα.Δεν δικαιολογούμαι απλά καταθέτω ποιος είμαι μέσα στην ανωνυμία ώστε μελλοντικά να μη γίνω πιο αντιπαθής.Δε θέλω να με φοβάστε-έλεος-θέλω να υπάρχει σεβασμός.Και θέλω να πιστεύω πως όταν εκτροχιάζομαι ζήτησα μερικά συγνώμη.Και ξέρω πως για πολλούς είμαι αντιπαθής από τα γεννοφάσκια του φόρουμ από τότε που φώναζα να γίνουν εξετάσεις επιτελους μετά από 6μηνη ομηρία με την εξεταστική επιτροπή,το 2006!Μάλλον ξεκίνησα στραβά!Αυτά από μένα...Αν θέλουν οι διαχειριστές πολύ ευχαρίστως να διαγράψουν κάποιες σημερινές καταχωρήσεις μου....Καλό βράδυ!

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---
αυτό ομολογώ δεν το είχα στη συλλογή μου.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση