Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Θέματα σχετικά με το forum
Θέση Επωνύμων
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΟΤΕΡΑΚΙΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΤΕΡΑΚΙ ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΕΝΤΙΜΟ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Βρε Jack, βρε Jack, μόνο ο iGP το υπέθεσε αυτό....και γι αυτό γέλασα. Ας τελειώνει η παρεξήγηση, δεν βαριέστε να ασχολείστε με μαλακίτσες;
Ζητώ συγγνώμη για τη φρασεολογία μου, αλλά δεν φταίω εγώ...
anastasios theodoridis:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠαιδιά χωρίς παρεξήγηση, ειλικρινά έλειπα σε επίσκεψη μία ώρα και γυρνώ και εκπλήσσομαι.
--- Τέλος παράθεσης ---
Στις επισκέψεις πως ως Κοτεράκης ή με άλλο όνομα;
Το επόμενο nick name ας είναι Βοσκόπουλος, κανείς δεν θα σε καταλάβει ;D
anastasios theodoridis:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Εδώ είναι που προσκάλεσα τον Jack σε συζήτηση. Γνωρίζετε ότι είμαι από τα πρώτα μέλη του φόρουμ έχω προσπαθήσει πολύ για την επιτυχία του φόρουμ ακόμη από όταν ήταν της ένωσης, και δεν θέλω να το καταστρέψω. Το αντίθετο μόνο. Τον Jack θυμάμαι από τότε που ήταν σε εκείνο με τους πύρινους λόγους του. Τον προσκάλεσα γιατί τον θεωρώ ηθικό. Βασιζόμουν στην ειλικρίνειά του και αμεροληψία του, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν, παρακαλώ ας το αφήσουμε. Για καλό το πρότεινα την απελευθέρωση, οκ λήξαν.
--- Τέλος παράθεσης ---
Υποστηρίζεις το άλλο σου nick name δηλαδή τώρα; ???
anastasios theodoridis:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίπαμε, οι πολλές ώρες στο διαδίκτυο επηρεάζουν την όραση. Μακάρι να είμασταν πολλοί και να κάναμε βάρδιες, όπως θεωρεί ο φίλος Αναστάσιος.Όταν όμως είσαι ένας, αυτά παθαίνεις. Εγώ το ξεκίνησα και εγώ οφείλω τη συγγνώμη, την οποία ήδη έδωσα και ξαναδίνω. Θα τα λέμε αραιότερα πλέον. Όπως είπα και στον orfeo στο shoutbox, ο κύκλος έφθανε στην ολοκλήρωσή του. Πάμε για άλλα!
--- Τέλος παράθεσης ---
είμασταν?????? Κι εσύ με δουλεύεις τέκνο Βρούτε;
anastasios theodoridis:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔηλαδή εσύ άμα κάνεις ένα λάθος φεύγεις; Άσε τόχω δοκιμάσει δε πιάνει. Κάτσε καλά γιατί ξέρεις τι θα γίνει; Στο λέω με μαθηματική ακρίβεια. Θα επανέλθεις με άλλο λογαριασμό, και με βάση όσα συνέβησαν εδώ εσύ δε θάχεις μούτρα να το πείς. Εγώ ήμουν πρώτος, και τελευταίος με πολλούς λογαριασμούς. Κάτσε στη θέση σου, σε παρακαλώ, δεν είναι κατάσταση αυτή μόλις πούμε δύο βαριές κουβέντες να φεύγουμε. Εγώ πρώτος έδωσα αυτό το παράδειγμα, αλλά ξέρεις κάτι, είναι δειλία.
Έκανες λάθος οκ είπες συγνώμη οκ, γιατί να μας απαξιώσεις όλους; Οκ
--- Τέλος παράθεσης ---
Άκη, ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ. Τώρα μην παρακαλάς :'(
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση