Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Πόσο καιρό φυλλάτουμε τα τελειωμένα μπλοκ Aποδείξεων Παροχής Υπηρεσιών;

(1/2) > >>

Argirios Argiriou:
Τα τελειωμένα μπλοκ των αποδείξεων άρχισαν να μου πιάνουν αρκετό χώρο στο Ιατρείο.

Πόσο καιρό πρέπει να φυλλάτουμε τα τελειωμένα μπλοκ Αποδείξεων Παροχής Υπηρεσιών;

Ο λόγιστής μου, που ρώτησα σήμερα (12/04/2012), μου είπε ότι κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά σε αυτό,
και καλό είναι να μην πετώ κανένα μπλοκ παρά να τα βάζω μέσα σε μια κούτα.

Ένας άλλος λογιστής που ρώτησα μου είπε να τα κρατώ τουλάχιστον για δέκα χρόνια.

Ξέρει κανείς τίποτε;

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈνας άλλος λογιστής που ρώτησα μου είπε να τα κρατώ τουλάχιστον για δέκα χρόνια.

--- Τέλος παράθεσης ---
Για πάντα, Αργύρη.
Η δεκαετία αναφέρεται στο μετά την τυχόν διακοπή διάστημα.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈνας άλλος λογιστής που ρώτησα μου είπε να τα κρατώ τουλάχιστον για δέκα χρόνια.

--- Τέλος παράθεσης ---
Για πάντα, Αργύρη.

--- Τέλος παράθεσης ---

Να δω που θα τα χωρέσω.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈνας άλλος λογιστής που ρώτησα μου είπε να τα κρατώ τουλάχιστον για δέκα χρόνια.

--- Τέλος παράθεσης ---
Για πάντα, Αργύρη.

--- Τέλος παράθεσης ---

Να δω που θα τα χωρέσω.

--- Τέλος παράθεσης ---
Aργύρη, εγώ έχω χρησιμοποιήσει για αυτό το σκοπό κουτιά παπουτσιών - χωράνε περίπου σαράντα μπλοκ χωρίς να αφήνουν σχεδόν καθόλου χώρο!

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈνας άλλος λογιστής που ρώτησα μου είπε να τα κρατώ τουλάχιστον για δέκα χρόνια.

--- Τέλος παράθεσης ---
Για πάντα, Αργύρη.

--- Τέλος παράθεσης ---

Να δω που θα τα χωρέσω.

--- Τέλος παράθεσης ---
Aργύρη, εγώ έχω χρησιμοποιήσει για αυτό το σκοπό κουτιά παπουτσιών - χωράνε περίπου σαράντα μπλοκ χωρίς να αφήνουν σχεδόν καθόλου χώρο!

--- Τέλος παράθεσης ---

Τέλεια ιδέα. Ευχαριστώ Βασίλη.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση