Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Ιατρός "άνευ ειδικότητας" και ηλεκτρονική συνταγογράφηση

<< < (3/3)

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣημερα  μια συναδελφος   ειδικευμενη  μου ανεφερε  οτι  καταφερε να επικοινωνησει με τον ΕΟΠΥΥ,απ' οπου την ενημερωσαν  οτι   , για να πιστοποιηθει  στο e-syntagografisi  (  χωρις  συμβαση με τον ΕΟΠΥΥ),  υποχρεουται  να  κανει εναρξη ιατρειου.  Με  εναρξη επαγγελματος  ιατρου (  οχι ιατρειου),  δεν εχεις δικαιωμα  πιστοποιησης? Εγω  σε αυτην την   κατηγορια υπαγομαι

--- Τέλος παράθεσης ---

Μόνο με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (χωρίς ιατρείο) που θα ασκείς το επάγγελμα; (πλανόδια; από σπίτι σε σπίτι; ) Λογικό το βρίσκω να χρειάζεται άδεια λειτουργίας ιατρείου.
Ας δούμε μια άλλη περίπτωση: Αγροτικός που τελειώνει τη θητεία του (χωρίς να συνεχίσει κάπου π.χ. ειδικότητα) διατηρεί την πιστοποίηση;
Τέτοιες περιπτώσεις αποσκοπεί μάλλον να πιάσει η ρύθμιση του νέου συστήματος όπου σε κάθε σύνδεση σε καλεί να δηλώσεις ως τι συνδέεσαι (ιδιωτικό ιατρείο, νοσοκομείο, ΚΥ, ΠΙ κλπ)

DrGar:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣημερα  μια συναδελφος   ειδικευμενη  μου ανεφερε  οτι  καταφερε να επικοινωνησει με τον ΕΟΠΥΥ,απ' οπου την ενημερωσαν  οτι   , για να πιστοποιηθει  στο e-syntagografisi  (  χωρις  συμβαση με τον ΕΟΠΥΥ),  υποχρεουται  να  κανει εναρξη ιατρειου.  Με  εναρξη επαγγελματος  ιατρου (  οχι ιατρειου),  δεν εχεις δικαιωμα  πιστοποιησης? Εγω  σε αυτην την   κατηγορια υπαγομαι

--- Τέλος παράθεσης ---

Μόνο με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (χωρίς ιατρείο) που θα ασκείς το επάγγελμα; (πλανόδια; από σπίτι σε σπίτι; ) Λογικό το βρίσκω να χρειάζεται άδεια λειτουργίας ιατρείου.
Ας δούμε μια άλλη περίπτωση: Αγροτικός που τελειώνει τη θητεία του (χωρίς να συνεχίσει κάπου π.χ. ειδικότητα) διατηρεί την πιστοποίηση;
Τέτοιες περιπτώσεις αποσκοπεί μάλλον να πιάσει η ρύθμιση του νέου συστήματος όπου σε κάθε σύνδεση σε καλεί να δηλώσεις ως τι συνδέεσαι (ιδιωτικό ιατρείο, νοσοκομείο, ΚΥ, ΠΙ κλπ)

--- Τέλος παράθεσης ---

Παρεχω  τις υπηρεσιες μου σε   ιδιωτικο  νοσοκομειο βασει συμβασης. 

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣημερα  μια συναδελφος   ειδικευμενη  μου ανεφερε  οτι  καταφερε να επικοινωνησει με τον ΕΟΠΥΥ,απ' οπου την ενημερωσαν  οτι   , για να πιστοποιηθει  στο e-syntagografisi  (  χωρις  συμβαση με τον ΕΟΠΥΥ),  υποχρεουται  να  κανει εναρξη ιατρειου.  Με  εναρξη επαγγελματος  ιατρου (  οχι ιατρειου),  δεν εχεις δικαιωμα  πιστοποιησης? Εγω  σε αυτην την   κατηγορια υπαγομαι

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

Παρεχω  τις υπηρεσιες μου σε   ιδιωτικο  νοσοκομειο βασει συμβασης. 

--- Τέλος παράθεσης ---

Κατ' αρχάς να ζητήσω συγνώμη, γιατί παρασύρθηκα από το τίτλο του θέματος "Ιατρός άνευ ειδικότητας και ηλεκτρονική συνταγογράφηση" και θεώρησα ότι δεν έχεις ειδικότητα. Απ' ότι βλέπω στο προφίλ σου είσαι ειδικευμένος.
Μάλλον το "σύστημα" επιτρέπει σε γιατρό άνευ ειδικότητας να ανοίγει ιατρείο και να πιστοποιείται (αυτό δεν το ξέρω αν ισχύει πλέον) και στην περίπτωσή σου να μην επιτρέπει . Το άτομο που λες ότι κατάφερε να επικοινωνήσει με ΕΟΠΥΥ ρώτησε αν επιτρέπει πιστοποίηση η ύπαρξη τέτοιας σύμβασης;

Δ. Κουναλάκης:
Για γιατρούς με σύμβαση έργου σε ιδιωτική κλινική, τους κωδικούς τους ζητάει η κλινική.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση