Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Ιατρός "άνευ ειδικότητας" και ηλεκτρονική συνταγογράφηση

<< < (2/3) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Όταν πας να κάνεις το λογαριασμό ζητάει  "Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης - Νοσοκομεία/Κέντρα Υγείας".
Τι να βάλει κάποιος ιδιώτης (με ειδικότητα ή άνευ) που ξεκινάει τώρα αν δεν θέλει να κάνει σύμβαση με ΕΟΠΥΥ;

timex:
Πάντως ένας γνωστός μου, που έχει ιατρείο εδω και καποια χρόνια σε διπλανό νομό, είναι στον ΕΟΠΠΥ και συνταγογραφεί κανονικα.
Δεν έχω ιδέα πως το έκανε βέβαια.

D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌταν πας να κάνεις το λογαριασμό ζητάει  "Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης - Νοσοκομεία/Κέντρα Υγείας".
Τι να βάλει κάποιος ιδιώτης (με ειδικότητα ή άνευ) που ξεκινάει τώρα αν δεν θέλει να κάνει σύμβαση με ΕΟΠΥΥ;

--- Τέλος παράθεσης ---

Κάτι προβλέπεται σίγουρα (ίσως κενό στην επιλογή), αφού οι ιδιώτες μπορούν να έχουν λογαριασμό e-syntagografisi

Denominator:
Ξέρει κανείς αν ο ΟΓΑ αποδέχεται γνωστοποίηση (ισοδυναμεί με συνταγογραφική δυνατότητα μέσω απόδοσης ενός αριθμού μητρώου) σε περίπτωση που μη ειδικός ανοίξει ιατρείο;
Αν ναι, τότε μπορεί να πιστοποιηθεί κανείς στο e-syntagografisi μέσω ΟΓΑ.

DrGar:
Σημερα  μια συναδελφος   ειδικευμενη  μου ανεφερε  οτι  καταφερε να επικοινωνησει με τον ΕΟΠΥΥ,απ' οπου την ενημερωσαν  οτι   , για να πιστοποιηθει  στο e-syntagografisi  (  χωρις  συμβαση με τον ΕΟΠΥΥ),  υποχρεουται  να  κανει εναρξη ιατρειου.  Με  εναρξη επαγγελματος  ιατρου (  οχι ιατρειου),  δεν εχεις δικαιωμα  πιστοποιησης? Εγω  σε αυτην την   κατηγορια υπαγομαι

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση