Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Ιατρός "άνευ ειδικότητας" και ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Όταν πας να κάνεις το λογαριασμό ζητάει "Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης - Νοσοκομεία/Κέντρα Υγείας".
Τι να βάλει κάποιος ιδιώτης (με ειδικότητα ή άνευ) που ξεκινάει τώρα αν δεν θέλει να κάνει σύμβαση με ΕΟΠΥΥ;
timex:
Πάντως ένας γνωστός μου, που έχει ιατρείο εδω και καποια χρόνια σε διπλανό νομό, είναι στον ΕΟΠΠΥ και συνταγογραφεί κανονικα.
Δεν έχω ιδέα πως το έκανε βέβαια.
D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌταν πας να κάνεις το λογαριασμό ζητάει "Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης - Νοσοκομεία/Κέντρα Υγείας".
Τι να βάλει κάποιος ιδιώτης (με ειδικότητα ή άνευ) που ξεκινάει τώρα αν δεν θέλει να κάνει σύμβαση με ΕΟΠΥΥ;
--- Τέλος παράθεσης ---
Κάτι προβλέπεται σίγουρα (ίσως κενό στην επιλογή), αφού οι ιδιώτες μπορούν να έχουν λογαριασμό e-syntagografisi
Denominator:
Ξέρει κανείς αν ο ΟΓΑ αποδέχεται γνωστοποίηση (ισοδυναμεί με συνταγογραφική δυνατότητα μέσω απόδοσης ενός αριθμού μητρώου) σε περίπτωση που μη ειδικός ανοίξει ιατρείο;
Αν ναι, τότε μπορεί να πιστοποιηθεί κανείς στο e-syntagografisi μέσω ΟΓΑ.
DrGar:
Σημερα μια συναδελφος ειδικευμενη μου ανεφερε οτι καταφερε να επικοινωνησει με τον ΕΟΠΥΥ,απ' οπου την ενημερωσαν οτι , για να πιστοποιηθει στο e-syntagografisi ( χωρις συμβαση με τον ΕΟΠΥΥ), υποχρεουται να κανει εναρξη ιατρειου. Με εναρξη επαγγελματος ιατρου ( οχι ιατρειου), δεν εχεις δικαιωμα πιστοποιησης? Εγω σε αυτην την κατηγορια υπαγομαι
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση