Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Επίδομα εξομάλυνσης
Σπύρος Κ.:
Έμαθα πρόσφατα ότι κάποιοι ειδικευόμενοι διεκδίκησαν το επίδομα εξομάλυνσης και δικαιώθηκαν εισπράττοντας περίπου 6.000 ευρώ. Ξέρει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες; Αν μάθω κάτι παραπάνω θα επανέλθω.
patsatzisaristeidis:
Έχεις δικιο συναδερφε.Όταν εκανα ειδικοτητα (2005-2009) το ειχαμε παρει.Αλλα με τις προσφυγες απο τη διοικηση του νοσοκομειου,το λαβαμε κουτσουρεμενο...Σημερα δε γνωριζω,τι καθεστως υπαρχει γυρω απο το επιδομα και αν οντως δικαιουστε να το λαβετε(μην ξεχνας οτι ειναι και αυτο "επιδομα"και συμφωνα με το ενιαιο μισθολογιο.δεν εμπιπτει στα επιδοματα που λαμβανετε...).Η καλυτερη λυση ειναι να απευθυνθειτε σε καποιον εργατολογο.Αν συγκεντρωθητε πολλοι δε θα σας κοστισει πολλα.Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈμαθα πρόσφατα ότι κάποιοι ειδικευόμενοι διεκδίκησαν το επίδομα εξομάλυνσης και δικαιώθηκαν εισπράττοντας περίπου 6.000 ευρώ. Ξέρει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες; Αν μάθω κάτι παραπάνω θα επανέλθω.
--- Τέλος παράθεσης ---
Σπύρος Κ.:
Ευχαριστώ συνάδελφε. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον τώρα δεν ισχύει, αλλά έχω σκοπό αν μάθω περισσότερα να το διεκδικήσω για τα προηγούμενα χρόνια. Είμαι ειδικευόμενος από το 2008, φαντάζομαι μέχρι το '11 όλο και κάτι θα έχει μαζευτεί.
Επανέρχομαι με νέες πληροφορίες: Μάλλον πρόκειται για το Επίδομα Ειδικής Απασχόλησης (200 Ευρώ) σε Ειδικευόμενους Γιατρούς, λεπτομέρειες για το οποίο μπορείτε να βρείτε εδω:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
patsatzisaristeidis:
Μία συμβουλη,μόνο:ΚΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ :o.Το κρατος παραγραφει τα δεδουλευμενα που χρωσταει στους εργαζομενους του,πλην της τελευταιας δι-ετιας.Οπότε εσυ(εφοσον δικαιωθεις στην αγωγη σου,ας πουμε αυριο),θα λαβεις δεδουλευμενα απο 3-5-2010 μεχρι χθες....(Ειναι μεγαλη π@υστια,σωστα;)Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕυχαριστώ συνάδελφε. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον τώρα δεν ισχύει, αλλά έχω σκοπό αν μάθω περισσότερα να το διεκδικήσω για τα προηγούμενα χρόνια. Είμαι ειδικευόμενος από το 2008, φαντάζομαι μέχρι το '11 όλο και κάτι θα έχει μαζευτεί.
Επανέρχομαι με νέες πληροφορίες: Μάλλον πρόκειται για το Επίδομα Ειδικής Απασχόλησης (200 Ευρώ) σε Ειδικευόμενους Γιατρούς, λεπτομέρειες για το οποίο μπορείτε να βρείτε εδω:
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
timex:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν συγκεντρωθητε πολλοι δε θα σας κοστισει πολλα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχουν σταματήσει οι ομαδικές προσφυγές.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση