Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Πορεία εξέλιξης και χρονοεπίδομα σε νέο διορισμό

<< < (8/15) > >>

deleteduser:
α. Στο τέλος της περίπτωσης α) της παραγράφου 5 του άρθρου 38 του ν. 3986/2011 (Α΄ 152), προστίθεται, από τότε που ίσχυσε, το ακόλουθο εδάφιο:
 «Στους αμειβόμενους με ειδικά μισθολόγια που διορίζονται, προσλαμβάνονται, κατατάσσονται ή μετατάσσονται μετά την 30.6.2011 αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία τους μέχρι και την εν λόγω ημερομηνία, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, για τη χορήγηση επιδόματος χρόνου υπηρεσίας. »

η φραση "απο τότε που ίσχυσε" δηλώνει την αναδρομικότητα του μετρου. Κατά συνεπεια το δικαιούσαι. Καλύτερα παντως να επικοινωνήσεις με τη μισθοδοσια. Το τμήμα ανεξαρτητως νοσοκομειου συνηθίζει να κανει λάθη - κατά κανόνα εις βάρος του εργαζομενου - ή να ερμηνεύει τους νομους κατά το δοκούν -πάλι κατά κανόνα εις βάρος του εργαζομενου.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αν το καταλαβαίνω καλά,
σε όσους διορίστηκαν κλπ μετά την 30.6.2011 αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία μέχρι τη μέρα διορισμού τους (ή μήπως μέχρι την 30.6.2011; ) και πρέπει να τους αποδοθεί αναδρομικά μέχρι σήμερα (εφόσον ψηφιστεί φυσικά το εδάφιο).

ΟΜΩΣ η εξέλιξη του χρονοεπιδόματος (ανά 2ετία +4% στο βασικό) παραμένει παγωμένη για όλους έτσι;

ΑΡΗΣ:
Ξεπαγώνει με την ψήφιση του επικείμενου νομοσχεδίου όπως αναφέρεται στο 38 β.

timex:

Τι θα γινει με οσους μετα την 30.6.2011 δικαιούνταν μεγαλύτερο χρονοεπίδομα και δεν το πήραν;
Θα το πάρουν αναδρομικά;

deleteduser:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Τι θα γινει με οσους μετα την 30.6.2011 δικαιούνταν μεγαλύτερο χρονοεπίδομα και δεν το πήραν;
Θα το πάρουν αναδρομικά;

--- Τέλος παράθεσης ---

To χρονοεπιδομα παραμενει παγωμενο από 30/6 μεχρι την ημερομηνία ψηφισης. Η εξελιξη συνεχιζεται μετά από αυτή.

Αν κάποιος για παραδειγμα ήταν να "πιάσει" το επόμενο κλιμακιο στις 30/12/11, θα το "πιάσει" 6 μηνες μετα την ψήφιση.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση