Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Πορεία εξέλιξης και χρονοεπίδομα σε νέο διορισμό
aegeanman:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Και τέλος πάντων, σα νεοδιόριστοι που είμαστε, κάποια στιγμή πρέπει μας να δωθεί η δυνατότητα εθελούσιας εξόδου από το δημόσιο, χωρίς τις κυρώσεις που επιβάλει ο νόμος Λοβέρδου για 5ετές εμπάργκο πριν τη συμπλήρωση 2 χρόνων υπηρεσίας από τη μέρα διορισμού...
--- Τέλος παράθεσης ---
Τί εννοείς με αυτό;
--- Τέλος παράθεσης ---
Με διάταγμα που δημοσιεύτηκε τον 11/2011 (δεν θύμαμαι τον αριθμό ΦΕΚ) επί υπουργίας Λοβέρδου η υποχρεωτική θητεία νεοδιόριστου σε θέση ιατρού ΕΣΥ επεκτάθηκε από τον ένα στα 2 χρόνια και ο αποκλεισμός διορισμού του σε οποιαδήποτε άλλη θέση ΕΣΥ επεκτάθηκε από τα 2 στα 5 έτη
aegeanman:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠριν λίγο είδα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του ΓΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ οτι μας δινουν επιτελους πισω το χρονοεπίδομα μας
''Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο ΥΜ Ε
Χορηγουμε αναδρομικά από τη ημερομηνία ανάληψης υπηρεςίας στους πιο κάτω Ειδικευμενους ιατρους
κλάδου ΕΣΥ του Νοςοκομείου μας, Κεντρων Υγείας και Περιφερειακων Ιατρείων, Χρονοεπίδομα επί του
Β.Μ. στο βαθμό που κατεχουν αναγνωρίζοντας την συνολικη προυπηρεσία που είχαν μεχρι την
ημερομηνία 30/06/2011, συμφωνα με το Ν.4093/2012 άρθρο τρϊτο,παρ.Γ,υποπ.Γ1,παρ.38περ.α.
--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε θα ήταν εύκολο να μου υποδείξεις την απόφαση αυτή του ΓΝ Κορίνθου πώς θα μπορούσε κανείς να την πάρει επειδή είναι αδύνατον να μπει κανείς στο σύστημα ΔΙΑΥΓΕΙΑ του συγκεκριμένου νοσοκομείου... .ή αν την έχεις ακόμα αν μπορούσες να την παραθέσεις εδώ (σαν επισυναπτόμενο αρχείο)
Ευχαριστώ
Αναγνώστου Ι.:
Συνάδελφε αν το εχω κανει σωστα αυτη ειναι η αποφαση
timex:
Εγγραφή ή Είσοδος
Με διάταγμα που δημοσιεύτηκε τον 11/2011 (δεν θύμαμαι τον αριθμό ΦΕΚ) επί υπουργίας Λοβέρδου η υποχρεωτική θητεία νεοδιόριστου σε θέση ιατρού ΕΣΥ επεκτάθηκε από τον ένα στα 2 χρόνια και ο αποκλεισμός διορισμού του σε οποιαδήποτε άλλη θέση ΕΣΥ επεκτάθηκε από τα 2 στα 5 έτη
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχει κανείς το ΦΕΚ που αναφέρει ο συνάδελφος;
aegeanman:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνάδελφε αν το εχω κανει σωστα αυτη ειναι η αποφαση
--- Τέλος παράθεσης ---
Σ'ευχαριστώ πολύ συνάδελφε. Θα το επισυνάψω στην αναφορά μου
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση