Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Πορεία εξέλιξης και χρονοεπίδομα σε νέο διορισμό
aegeanman:
Και για του λόγου το αληθές παραθέτω και την έγγραφη αναφορά μου σχετικά με την παρακράτηση του χρονοεπιδόματος (που έχω σκοπό να καταθέσω αύριο)...
Το αφήνω προς δημόσια διαβούλευση... :)
NewGP:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι για του λόγου το αληθές παραθέτω και την έγγραφη αναφορά μου σχετικά με την παρακράτηση του χρονοεπιδόματος (που έχω σκοπό να καταθέσω αύριο)...
--- Τέλος παράθεσης ---
θα σε μιμηθω συνάδελφε
aegeanman:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι για του λόγου το αληθές παραθέτω και την έγγραφη αναφορά μου σχετικά με την παρακράτηση του χρονοεπιδόματος (που έχω σκοπό να καταθέσω αύριο)...
--- Τέλος παράθεσης ---
θα σε μιμηθω συνάδελφε
--- Τέλος παράθεσης ---
Και καλά θα κάνεις συνάδελφε, εγώ ήδη έχω ενημερώσει τους περισσότερους συναδέλφους μου στο ΓΝ Καβάλας, που είχαν την ίδια τύχη με μένα, για την κίνησή μου αυτή...
NewGP:
σε μένα είπαν από τη μισθοδοσία ότι πρέπει να τους έρθει εγκύκλιος και ότι δεν αρκει ότι φηφίστηκε ο νόμος.
D-Michalis:
Καταπληκτικό.
Γι' αυτό δεν πάει ποτέ αυτός ο τόπος μπροστά. Οι Δημόσιοι υπάλληλοι (όχι όλοι ευτυχώς) δε μπα να έχουν χίλιους νόμους. Άμα δεν έχουν την "ιερά εγκύκλιο" ουδέν δύνανται ποιήσαι.
Έχουμε όμως βάλει και εμείς το χεράκι μας.
Είδα για παράδειγμα ότι ψάχνουμε –σε άλλο σημείο- τις αποφάσεις του ΕΟΠΥΥ για τα νέα ποσοστά, την αρνητική λίστα κ.λ.π. αν και έχουμε νόμο στα χέρια μας και συνεπώς απόλυτη πρόβλεψη –προσδιορισμό του τι ισχύει.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση