Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Πορεία εξέλιξης και χρονοεπίδομα σε νέο διορισμό

<< < (15/15)

stathis:
@ σπυρος κ., all
Εχει αρχισει καποιος απο ολους εμας που προσληφθηκαμε μετα τις 31/7/2011 να παιρνει ξανα χρονοεπιδομα; Στο δικο μου νοσοκομειο εξακολουθουν να κανουν την παπια και να λενε παρα την ξεκαθαρη εγκυκλιο που εσταλη απο 22/11 απο το ΓΛΚ, οτι χρειαζονται περαιτερω διευκρινησεις απο το ΓΛΚ κατι που θα κανουν εν ευθετω χρονω. Εκανα λοιπον εγγραφως αιτηση για διενεργεια αμεσων ενεργειων για χορηγηση χρονοεπιδοματος Προσεληφθην πριν απο εναμιση μηνα βασει του ν. 4057 και οταν παρουσιαστηκα παρα την σαφη διευκρινιση του μνημονιου που μολις ειχε ψηφιστει ο υπευθυνος προσωπικου χαιρεκακα μου ειπε χρονοεπιδομα μηδεν.

Σπύρος Κ.:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος@ σπυρος κ., all
Εχει αρχισει καποιος απο ολους εμας που προσληφθηκαμε μετα τις 31/7/2011 να παιρνει ξανα χρονοεπιδομα; Στο δικο μου νοσοκομειο εξακολουθουν να κανουν την παπια και να λενε παρα την ξεκαθαρη εγκυκλιο που εσταλη απο 22/11 απο το ΓΛΚ, οτι χρειαζονται περαιτερω διευκρινησεις απο το ΓΛΚ κατι που θα κανουν εν ευθετω χρονω. Εκανα λοιπον εγγραφως αιτηση για διενεργεια αμεσων ενεργειων για χορηγηση χρονοεπιδοματος Προσεληφθην πριν απο εναμιση μηνα βασει του ν. 4057 και οταν παρουσιαστηκα παρα την σαφη διευκρινιση του μνημονιου που μολις ειχε ψηφιστει ο υπευθυνος προσωπικου χαιρεκακα μου ειπε χρονοεπιδομα μηδεν.

--- Τέλος παράθεσης ---

Καταρχήν, εάν ξεκινήσατε να πληρώνεστε με το νέο μισθολόγιο, οφείλουν να σας βάζουν και χρονοεπίδομα, γιατί αυτά προβλέπονται στον ίδιο νόμο, δεν μπορούν να τον εφαρμόζουν επιλεκτικά. Το χρονοεπίδομα επανέρχεται κανονικά και αναδρομικά από 1/8/12. Εμείς για τον Ιανουάριο πληρωθήκαμε με το νεό μισθολόγιο, και μας έβαλαν κανονικά και το χρονοεπίδομα που δικαιούμαστε. Αναδρομικές κρατήσεις από 1/8/12 ακόμα δεν έχουν γίνει, όταν όμως γίνουν θα πρέπει να βάλουν αναδρομικά και το χρονοεπίδομα από 1/8/12. Αυτά πάνε μαζί και δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης και παρερμηνείας. Το μπέρδεμα υπήρχε για τα αναδρομικά πριν την 1/8/12.
Σε ποιο νοσοκομείο κάνουν τέτοιες μαγκιές; Θυμήστε τους λίγο το άρθρο 259 Π.Κ. περί παράβασης καθήκοντος των δημοσίων υπαλλήλων, μπας και ξεκ@υλώσουν λιγάκι.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση