Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκήρυξη: Κενές και κενούμενες θέσεις Κ.Υ. - Π.Ι. και πλοίων 18-5-2012

<< < (2/3) > >>

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Να διορθώσω ένα λάθος του υπουργείου, "που προέκυψαν από την Προκήρυξη Μαΐου".

Το λάθος θα διορθωθεί από το αρμόδιο γραφείο "αγροτικών".

mirto saritzoglou:
Ανακοίνωση πίνακα αποτελεσμάτων που προέκυψε από την πρόσκληση ενδιαφέροντος της 27-6-2012

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Τάσο σε πρόλαβα! :-)

Γνωριζει κανεις αν οι διορισμοί των υπόχρεων έχουν σταλεί ???
Θέλω να υπολογίσω πότε θα βγει νέα προκήρυξη γιατί ειμαι σε παράταση.

Harper:
Χαζευα τα αποτελεσματα και εξεπλαγην βλεποντας να λαμβανουν θεσεις επι θητειας συναδελφοι που τελειωσαν ακομη και το 1994!!!
Λογικα πολλοι εκ των επι θητειας πρεπει να ειναι ειδικοι ιατροι που αποποιηθηκαν την ιδιοτητα τους ως ειδικοι στο βωμο της ευρεσης εργασιας.Καναν πολυ καλα και προσωπικα θα εικανα το ιδιο.Απλα σκεφθειτε πόσο εχουν αλλαξει τα πραγματα τα τελευταια χρονια.Η αποκεντρωση της ιατρικης και η η σκια της ανεργιας ειναι πλεον γεγονοτα

Καλη επιτυχια σε ΟΛΟΥΣ τους συναδελφους και καλη εναρξη καθηκοντων!

mirto saritzoglou:
Αυτο που παρατηρειται βέβαια στην πράξη είναι ότι συναδελφοι με ειδικότητα παίρνουν αγροτικά και στη συνέχεια με πληρη απόσπαση εξυπηρετουν τις αναγκες του νοσοκομείου... :-\

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτο που παρατηρειται βέβαια στην πράξη είναι ότι συναδελφοι με ειδικότητα παίρνουν αγροτικά και στη συνέχεια με πληρη απόσπαση εξυπηρετουν τις αναγκες του νοσοκομείου... :-\

--- Τέλος παράθεσης ---

Με εστειλες αδιαβαστο... :o
Ειλικρινα δεν ηξερα ότι παιζοταν τετοιες τριπλες...
Προσωπικα αν ημουν διευθυντης σε ΚΥ και δη προβληματικο και αντιλαμβανομουν κατι τετοιο μπορει να εχανα την μπαλα αλλα θα ιδρωναν και άλλοι μαζι μου...
Αλλα αυτο προυποθετει διευθυντες ουμπαλατους και οχι οσφυοκαμπτες...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση