Γενικά > Γενική συζήτηση

Η Δημιουργία Φορέων Γεν. Ιατρικής -Σκέψεις -Θέσεις

<< < (8/9) > >>

Νίκος Κιοσές:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνάδελφε τι λες; Η Αργυριάδου και ο Συμεωνίδης έκαναν και τις εξετάσεις στην Αθήνα όταν υπήρχε μια επιτροπή. Ο Λιονής τους υποχρέωνε να εξετάζουν στο πόδι;

--- Τέλος παράθεσης ---

Οι δημόσιοι χώροι που δεν είναι κατάλληλοι για εξετάσεις.

Γυρίσαμε στην αρχή από όπου ξεκίνησε η κουβέντα. Για να ανακυκλώσουμε το ίδιο ενδιαφέρον θέμα με συμπάθειες και αντιπάθειες και καμία ουσία. Διότι ούτε ιστορία μάθαμε ούτε ξεκαθάρισε ότι δεν θα πληρώσουν οι ειδικευόμενοι τις προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑλλά η Περδικάκη δεν συμμετέχει στο Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ. γιατί δεν βγήκε πρόεδρος... Και επίσης, υπάρχουν αρκετοί στο Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ. που δεν έχουν προηγούμενα με την ΕΛΕΓΕΙΑ.

--- Τέλος παράθεσης ---
1. Αν ανατρέξεις στο έγγραφο που αποτέλεσε το έναυσμα της συζήτησής μας, θα δείς ότι Πρόεδρος του ΕΚΟΓΕΝΙΑ είναι η κ. Περδικάκη. (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος και
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος)
2. Ποια ακριβώς από τα μέλη της ΕΚΟΓΕΝΕΙΑ δεν είχαν –καθ΄ οιονδήποτε τρόπο- σχέση με την ΕΛΕΓΕΙΑ?

--- Τέλος παράθεσης ---
1. Εννοούσα ότι ο λόγος που άνοιξε κολλέγιο δεν είναι γιατί δεν βγήκε πρόεδρος στην ΕΛΕΓΕΙΑ.
2. Εννοούσα ότι δεν είχαν κακά προηγούμενα με την ΕΛΕΓΕΙΑ και δεν περιορίζω μόνο στους 5 του ΔΣ.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ Σκληρός αποχώρισε μετά από την υποψηφιότητα του για πρόεδρος της ΕΛΕΓΕΙΑ, η ΕΕΕΕΠ ήταν λάθος κατά την γνώμη μου και τώρα κάνει το Ελληνικό Κολέγιο Γενικής Ιατρικής.

--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι. Ο Σκληρός είχε κάνει από ετών το Κολέγιο (πολύ πρίν το νέο Κολέγιο) αλλά απλά –το έχω πεί ήδη- δεν το λανσάριζε σα σανίδα σωτηρίας της Γ.Ι. αλλά το έκανε αυτό για το οποίο το έφτιαξε. Το χρησιμοποιούσε για την «σφραγίδα».

--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορεί, δεν το γνωρίζω. Και δεν είναι η αγωνία μου το πότε έκανε καθένας κολλέγιο

Σε αυτή τη συζήτηση έχει καθένας την αγωνία του και προσωπικά νιώθω μόνος.
Δεν είμαι ο ειδικευόμενος που έχει την αγωνία του ποιος θα τον εξετάσει και εάν είναι στη σωστή κλίκα ή όχι για να περάσει τις εξετάσεις.
Δεν είμαι ο ειδικευμένος που αγωνιά εάν θα του πειράξουν ή όχι τα συνεδριάκια του, τις κρίσεις του, τις θεσούλες του.

Συγνώμη αν ενοχλώ, δεν νιώθω την ανάγκη κανενός τους. Νιώθω την ανάγκη να γίνει κάποια δουλειά σε αυτή την χρεοκοπημένη χώρα προς μια καλύτερη γενική ιατρική, προς μια καλύτερη πρωτοβάθμια φροντίδα καθημερινά, προς καλύτερους γενικούς ιατρούς και πιο αποτελεσματικούς. Θα ήθελα να δω και λίγο έρευνα, τόσα ερωτήματα μου γεννιόνται καθημερινά. Θέλω να δω θέσεις και προτάσεις, εργαλεία να με βοηθούν στη δουλειά μου σαν γενικό ιατρό.
Τώρα εάν θα το κάνει το Χ κολλέγιο ή η Χ εταιρία, ούτε που με νοιάζει. Αλλά δεν θα κόψω την φόρα σε καθετί καινούργιο γιατί ενοχλείται ο κάθε βολεμένος. Όποιος του αρέσει να αναδειχτεί ιδού η αρένα. Και όποιος δεν τα καταφέρει υπάρχουν πεινασμένα λιοντάρια.

Συγνώμη και πάλι εάν ενοχλώ το κατεστημένο.

Νίκος Κιοσές:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είμαι ο ειδικευόμενος που έχει την αγωνία του ποιος θα τον εξετάσει και εάν είναι στη σωστή κλίκα ή όχι για να περάσει τις εξετάσεις.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ούτε εμείς αλλά δεν θέλουμε να είμαστε οι ειδικευόμενοι του Σεπτέμβρη 2010 ούτε του Ιούνη 2012 οι πρώτοι δεν έδωσαν εξετάσεις και οι δεύτεροι εξετάστηκαν 35Km Εκτός της Θεσσαλονίκης.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Συγνώμη αν ενοχλώ, δεν νιώθω την ανάγκη κανενός τους. Νιώθω την ανάγκη να γίνει κάποια δουλειά σε αυτή την χρεοκοπημένη χώρα προς μια καλύτερη γενική ιατρική, προς μια καλύτερη πρωτοβάθμια φροντίδα καθημερινά, προς καλύτερους γενικούς ιατρούς και πιο αποτελεσματικούς. Θα ήθελα να δω και λίγο έρευνα, τόσα ερωτήματα μου γεννιόνται καθημερινά. Θέλω να δω θέσεις και προτάσεις, εργαλεία να με βοηθούν στη δουλειά μου σαν γενικό ιατρό.
Τώρα εάν θα το κάνει το Χ κολλέγιο ή η Χ εταιρία, ούτε που με νοιάζει. Αλλά δεν θα κόψω την φόρα σε καθετί καινούργιο γιατί ενοχλείται ο κάθε βολεμένος. Όποιος του αρέσει να αναδειχτεί ιδού η αρένα. Και όποιος δεν τα καταφέρει υπάρχουν πεινασμένα λιοντάρια.

Συγνώμη και πάλι εάν ενοχλώ το κατεστημένο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Συμφωνώ καιρός είναι να δραστηριοποιηθούν οι Γενικοί Ιατροί και να πάψουν να είναι κάτι σαν παθολόγος ή Γενικώς Ιατρός

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟύτε εμείς αλλά δεν θέλουμε να είμαστε οι ειδικευόμενοι του Σεπτέμβρη 2010 ούτε του Ιούνη 2012 οι πρώτοι δεν έδωσαν εξετάσεις και οι δεύτεροι εξετάστηκαν 35Km Εκτός της Θεσσαλονίκης.

Συμφωνώ καιρός είναι να δραστηριοποιηθούν οι Γενικοί Ιατροί και να πάψουν να είναι κάτι σαν παθολόγος ή Γενικώς Ιατρός

--- Τέλος παράθεσης ---

Εσείς ειδικά, αν και ούτε σας γνωρίζω και ούτε με γνωρίζετε έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το διάβασμα για τις εξετάσεις και λιγότερο για το που θα γίνουν.
Η εμπειρία μου από το παρελθόν είναι ότι όσοι έχουν αγωνία για τα διαδικαστικά και λιγότερο για την ίδια την ειδικότητα στο τέλος ντρεπόμαστε να τους λέμε συνάδελφους.
Ελπίζω να κάνω λάθος.

Νίκος Κιοσές:
Καλά να είμαστε και θα γνωριστούμε κάποια φορά.

Δεν είναι διαδικαστικό να περιμένεις στο "Αχέπα" οι εξεταστική επιτροπή στην κουντουριώτου και τελικά να γίνονται οι εξετάσεις στο ΚΥ Ν. Μηχανιώνας. Σπάσιμο νεύρων είναι και ψυχολογικός πόλεμος την ημέρα των εξετάσεων, για να κερδίσουν κάποιοι πόντους.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση