Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ
ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΟ
Harper:
Δεδομενου οτι απο 1/7/12 (βαση επίσημου εγγραφου)θα υπαρχει προστιμο (1 ευρω) για χειρογραφες συνταγες γνωριζει κανεις συναδελφος αν πάμε για νεα αναβολη του προστιμου-ανοχη των χειρογραφων συνταγων ή θα επιβληθει το μετρο?
Υποψιν πως σε πολλα περιφερειακα ιατρεια ακομη δεν υπαρχει ηλεκτρονικη συνταγογραφηση (παρα τα πολλαπλα εγγραφα και εκκλησεις που εχουν γινει ).
ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
χα χα ενω η ηλεκτρονικη δουλευει τζαμι
τι αγχος....................
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςχα χα ενω η ηλεκτρονικη δουλευει τζαμι
τι αγχος....................
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
τι θελει να πει ο ποιητης???????????οεοοοο
μηπως δεν μας αρεσει η αργκο καθοτι μεγαλογιατραρες??????????
ας χαλαρωσουμε......
EzeΤΡΟΛ:
Έχω τη βεβαιότητα ότι μέχρι το βράδι της 30ης Ιουνίου (ώρα 23:59), θα ΄χει προκύψει απόφαση του προέδρου του ΕΟΠΥΥ με την οποία θα μετατίθεται χρονικά η έναρξη της επιβολής του προστίμου.
Εγώ έχω internet, αλλά πάσχω σε χαρτί (βλέπετε η κατά τα άλλα "ηλεκτρονική" συνταγογράφησή α λα Ελληνικά, απαιτεί ατελείωτες κόλλες Α4 και την καταστροφή ορισμένων τετραγωνικών χιλιομέτρων δάσους του Αμαζονίου, χώρια οι αντιοικολογικοί τόνοι χλωρίνης που απαιτούνται για τη λεύκανση του χαρτοπολτού ή το αντιοικολογικό τόνερ που καταναλώνει ο εκτυπωτής.)
Σε ότι αφορά την άλλη μεγάλη "αλλαγή" στη συνταγογράφηση, την καθολική εφαρμογή της δραστικής ουσίας που ο Εφαρμοστικός Νόμος 4052 προβλέπει από 1/6, αν και επίσημα δεν έχει ανακληθεί από καμιά απόφαση, εντούτοις στην πράξη ο Νόμος απλά δεν εφαρμόζεται.
Στον ίδιο Νόμο (4052) προβλέπεται ότι από 1/6 ο φμφ μετατρέπει σε ηλεκτρονική τη χειρόγραφη συνταγή του ιατρού, όμως μαντέψτε: Ούτε αυτό εφαρμόζεται!
Επομένως, γιατί να εφαρμοστεί η επιβολή του προστίμου στον ιατρό;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση