Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Βοήθεια για ποσοστά συμμετοχής

<< < (3/3)

carlita:
Καλησπερα,
Σημερα εγραψα ηλεκτρονικη συνταγη σε ασφαλισμενο του ΙΚΑ ο οποιος αφου εκτυπωσα τη συνταγη μου εδειξε το χαρτακι του ΕΚΑΣ.πως κανω τη διορθωση σε αυτη την περιπτωση;ακυρωνω τη συνταγη η το διορθωνει ο φαρμακοποιος;

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπερα,
Σημερα εγραψα ηλεκτρονικη συνταγη σε ασφαλισμενο του ΙΚΑ ο οποιος αφου εκτυπωσα τη συνταγη μου εδειξε το χαρτακι του ΕΚΑΣ.πως κανω τη διορθωση σε αυτη την περιπτωση;ακυρωνω τη συνταγη η το διορθωνει ο φαρμακοποιος;

--- Τέλος παράθεσης ---
Aκυρώνετε τη συνταγή και την ξαναγράφετε από την αρχή (τσεκάροντας τη δεύτερη φορά την επιλογή ΕΚΑΣ).
Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος...

NewGP:
Αν αφήσει τη συνταγή ως έχει, και υπογραψει απλώς στο ΕΚΑΣ 10% πάνω, ο φαρμακοποιος δεν ειναι υποχρεωμένος να χορηγησει τα φάρμακα με 10%?

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπερα,

--- Τέλος παράθεσης ---
Aκυρώνετε τη συνταγή και την ξαναγράφετε από την αρχή (τσεκάροντας τη δεύτερη φορά την επιλογή ΕΚΑΣ).
Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος...

--- Τέλος παράθεσης ---

Γιώργος Κανελλόπουλος:
Η συνταγη ειναι το ηλεκτρονικο αυτο πραγμα που αποθηκευουμε, οχι το χαρτακι που εκτυπωνουμε και σφραγιζουμε. συνεπως ο,τι και να γραψουμε επανω, δεν συνιστα διορθωση της αποθηκευμενης στο ιντερνετ συνταγης.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση