Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ
Βοήθεια για ποσοστά συμμετοχής
carlita:
Καλησπερα,
Σημερα εγραψα ηλεκτρονικη συνταγη σε ασφαλισμενο του ΙΚΑ ο οποιος αφου εκτυπωσα τη συνταγη μου εδειξε το χαρτακι του ΕΚΑΣ.πως κανω τη διορθωση σε αυτη την περιπτωση;ακυρωνω τη συνταγη η το διορθωνει ο φαρμακοποιος;
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπερα,
Σημερα εγραψα ηλεκτρονικη συνταγη σε ασφαλισμενο του ΙΚΑ ο οποιος αφου εκτυπωσα τη συνταγη μου εδειξε το χαρτακι του ΕΚΑΣ.πως κανω τη διορθωση σε αυτη την περιπτωση;ακυρωνω τη συνταγη η το διορθωνει ο φαρμακοποιος;
--- Τέλος παράθεσης ---
Aκυρώνετε τη συνταγή και την ξαναγράφετε από την αρχή (τσεκάροντας τη δεύτερη φορά την επιλογή ΕΚΑΣ).
Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος...
NewGP:
Αν αφήσει τη συνταγή ως έχει, και υπογραψει απλώς στο ΕΚΑΣ 10% πάνω, ο φαρμακοποιος δεν ειναι υποχρεωμένος να χορηγησει τα φάρμακα με 10%?
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπερα,
--- Τέλος παράθεσης ---
Aκυρώνετε τη συνταγή και την ξαναγράφετε από την αρχή (τσεκάροντας τη δεύτερη φορά την επιλογή ΕΚΑΣ).
Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος...
--- Τέλος παράθεσης ---
Γιώργος Κανελλόπουλος:
Η συνταγη ειναι το ηλεκτρονικο αυτο πραγμα που αποθηκευουμε, οχι το χαρτακι που εκτυπωνουμε και σφραγιζουμε. συνεπως ο,τι και να γραψουμε επανω, δεν συνιστα διορθωση της αποθηκευμενης στο ιντερνετ συνταγης.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση