...δεν προέκυψε το παραμικρό πρόβλημα από το ιδιωτικό (συμβεβλημένο με τον EOΠYY) Διαγνωστικό Κέντρο,
στο παραπεμπτικό μου, για μέτρηση BMD Ισχίου στη μητέρα μου...
Τι θα πεί άνεργος? Πώς έγραψες σε ιδ. Κέντρο, όντας άνεργος?
Αν δουλεύεις σε ιδιωτικό κέντρο, δεν είσαι άνεργος.
Αν δεν διέκοψες το ΤΣΑΥ, μπορείς να είσαι σε ιδ. Κέντρο, αρκεί να φαίνεται φορολογικά (μισθοδοτούμενος, μπλοκάκι κ.λ.π.), και τότε μπορείς να γράφεις ότι θές.
Αν όμως είσαι όντως άνεργος και έχεις κάνει διακοπή ΤΣΑΥ, τότε, ΟΧΙ, δεν μπορείς να γράψεις τίποτε ΝΟΜΙΜΑ.
κ.Μιχάλη, μια διευκρίνιση, γιατί μάλλον σας ανέβασα την πίεση...!
Εννοώ, οτι,
το Παραπεμπτικό που εξέδωσα στη μητέρα μου, προκειμένου να κάνει μέτρηση BMD σε κάποιο συμβεβλημένο ιδιωτικό Ακτινοδιαγνωστικό,
το δέχτηκαν κανονικά, και η μητέρα μου έκανε την εξέτασή της, πληρώνοντας μόνο τη σχετική Συμμετοχή...
Ως προς το ΤΣΑΫ, που αναφέρατε,
επειδή, είμαι σχετικά "φρεσκο-απολυμένος" από το Γ.Ν.Κυπαρισσίας, παραμένει ακόμα σε ισχύ η Ασφάλειά μου στο ΤΣΑΫ.
Οπότε, μάλλον το γλυτώσαμε το "κελί 33", για την ώρα τουλάχιστον...!
Έγραψες τώρα που δεν εργάζεσαι στο νοσοκομείο ΠΑΡΑΝΟΜΑ παραπεμπτικό με τα στοιχεία του νοσοκομείου ως αγροτικός ιατρός που ήσουν.
Για να γράψεις μία συνταγή θα πρέπει ή να εργάζεσαι στο δημόσιο, ή να έχεις ιδιωτικό ιατρείο και να έχεις πιστοποιηθεί στο σύστημα.
Τάσαρε, χαλάρωσε, και βάλε το μαστίγιο στη θέση του...!
ΔΕΝ έγραψα παραπεμπτικό,
στη μάνα μου και μόνο εννοείται (...), με σφραγίδες και στοιχεία του Νοσοκομείου που εργάστηκα...!
Απλά,
έχοντας ήδη, εδώ και κάνα 6μηνο, εγγραφεί -πιστοποιηθεί στο Σύστημα,
από το "εικονικό ιδιωτικό ιατρείο" of my room, πια, έγραψα κάτι Εργαστηριακές Εξετάσεις στη μάνα μου...