Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Απαιτείται «Έναρξη Ελεύθερου Επαγγέλματος» για να συνταγογραφήσω στη μάνα μου??

<< < (2/5) > >>

timex:
Λογικα ειναι παρανομο.
Τωρα αν διασταυρωθει ειναι αλλη υποθεση...

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΩς προς το ΤΣΑΫ, που αναφέρατε, επειδή, είμαι σχετικά "φρεσκο-απολυμένος" από το Γ.Ν.Κυπαρισσίας, παραμένει ακόμα σε ισχύ η Ασφάλειά μου στο ΤΣΑΫ.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈγραψες τώρα που δεν εργάζεσαι στο νοσοκομείο ΠΑΡΑΝΟΜΑ παραπεμπτικό με τα στοιχεία του νοσοκομείου ως αγροτικός ιατρός που ήσουν.

Για να γράψεις μία συνταγή θα πρέπει ή να εργάζεσαι στο δημόσιο, ή να έχεις ιδιωτικό ιατρείο και να έχεις πιστοποιηθεί στο σύστημα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Τάσαρε, χαλάρωσε, και βάλε το μαστίγιο στη θέση του...!  ;)

ΔΕΝ έγραψα παραπεμπτικό, στη μάνα μου και μόνο εννοείται (...), με σφραγίδες και στοιχεία του Νοσοκομείου που εργάστηκα...!

Απλά,
έχοντας ήδη, εδώ και κάνα 6μηνο, εγγραφεί -πιστοποιηθεί στο Σύστημα,
από το "εικονικό ιδιωτικό ιατρείο" of my room, πια, έγραψα κάτι Εργαστηριακές Εξετάσεις στη μάνα μου... :o 8)

--- Τέλος παράθεσης ---
Φρεσκοαπολυμένος με ΤΣΑΥ πρώτη φορά ακούω. Πόσες μέρες ισχύει η ασφάλιση στο ΤΣΑΥ μετά την απόλυσή σου....βάσει της δικής σου λογικής;

Πιστοποιήθηκες στο σύστημα ως αγροτικός ιατρός του Νοσοκομείου. Έγραψες παραπεμπτικό με βάσει τα στοιχεία αυτά ενώ δεν εργαζόσουν στο νοσοκομείο.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ στο χαρακτηρισμό ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ; ???

Δ. Κουναλάκης:
κατ αρχην αυτό δεν είναι νόμιμο. Κατά δεύτερο, έβγαλες και σφραγίδα ανάλογη χωρίς να έχεις κάνει έναρξη επαγγελματος ή τόσο ηλίθιοι ήταν στο διαγνωστικό κέντρο;
Δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί μαζί σου ο ΕΟΠΥΥ. Απλά, είναι πιθανό η ΗΔΙΚΑ σε τακτά χρονικά διαστήματα να δώσει μια λίστα γιατρών που φαίνεται να συνταγογραφούν από ιδιωτικό ιατρειο στην εφορία. Εάν συνεπώς, δεν δουν φορολογική δήλωση και έναρξη επαγγέλματος στην περίπτωση σου μπορεί να σου κοστίσει κάτι παραπάνω το πρόστιμο από την εφορία για άσκηση επαγγελματος χωρίς έναρξη........

anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Φρεσκοαπολυμένος με ΤΣΑΥ πρώτη φορά ακούω. Πόσες μέρες ισχύει η ασφάλιση στο ΤΣΑΥ μετά την απόλυσή σου....βάσει της δικής σου λογικής;

Πιστοποιήθηκες στο σύστημα ως αγροτικός ιατρός του Νοσοκομείου. Έγραψες παραπεμπτικό με βάσει τα στοιχεία αυτά ενώ δεν εργαζόσουν στο νοσοκομείο.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ στο χαρακτηρισμό ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ; ???

--- Τέλος παράθεσης ---

Όταν λέω "φρεσκοαπολυμένος με ΤΣΑΫ", εννοώ,
οτι το Βιβλιάριο μου, και κατά συνέπεια η Ασφάλειά μου στο ΤΣΑΫ, παραμένει σε ισχύ για 6 μήνες από την ημερομηνία απολύσεώς μου.
Τουλάχιστον αυτό σφράγισε ο υπάλληλος στο τοπικό ΤΣΑΫ της περιοχής.

Στο Σύστημα, έχω ανανεώσει την πιστοποίησή μου, ως "ιδιωτικό ιατρείο", χωρίς να έχει προκύψει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
Ως εκ τούτου,
σου ξαναματαξαναλέω (!!!), το παραπεμπτικό για μια εξέταση της μητέρας μου, ΔΕΝ το εξέδωσα, ως "εργαζόμενος σε Δημόσιο Νοσοκομείο" (...)

Παρόλα αυτά, κατανοώ, οτι, "τυπικά", είναι παράνομο, αφού δήλωσα (ανανεώνοντας την πιστοποίησή μου) οτι, λειτουργώ "ιδιωτικό ιατρείο".

Όμως, ποιός γιατρός, ζητάει αμοιβή από τη μάνα του, για να της γράψει δυο φάρμακα χρόνιας αγωγής...?

Άρα, όντως, είμαι παραβάτης, ως προς "το γράμμα" του νόμου
αλλά, σε καμμία περίπτωση, ΔΕΝ είμαι παραβάτης, ως προς "το πνεύμα" του νόμου, της διαφυγής δηλαδή και μη δήλωσης κερδών...!

anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςκατ αρχην αυτό δεν είναι νόμιμο. Κατά δεύτερο, έβγαλες και σφραγίδα ανάλογη χωρίς να έχεις κάνει έναρξη επαγγελματος ή τόσο ηλίθιοι ήταν στο διαγνωστικό κέντρο;
Δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί μαζί σου ο ΕΟΠΥΥ. Απλά, είναι πιθανό η ΗΔΙΚΑ σε τακτά χρονικά διαστήματα να δώσει μια λίστα γιατρών που φαίνεται να συνταγογραφούν από ιδιωτικό ιατρειο στην εφορία. Εάν συνεπώς, δεν δουν φορολογική δήλωση και έναρξη επαγγέλματος στην περίπτωση σου μπορεί να σου κοστίσει κάτι παραπάνω το πρόστιμο από την εφορία για άσκηση επαγγελματος χωρίς έναρξη........

--- Τέλος παράθεσης ---

κ.Δημήτρη  :)
οι άνθρωποι στο Ακτινοδιαγνωστικό, θα έχουν λιώσει στο φτέρνισμα, από το "μελέτημα"...!  ::)
Τους έχετε λιώσει, όπως και ο κ.Μιχάλης,
χωρίς να έχουν την παραμικρή εμπλοκή οι άνθρωποι...!  :o ;)

Επι της ουσίας,
όπως έγραψα και στον Τάσο,
θα μπορούσε να στοιχειοθετηθεί, βάσιμη υποψία παρανομίας, για διαφυγόντα μη δηλωθέντα κέρδη,
αν είχα συνταγογραφήσει για οποιοδήποτε άλλο άτομο πλην της (φουκαριάρας) της μάνας μου...!

Παρόλα αυτά, επειδή, πολλές φορές, χρειάζεται πολύς και άσκοπος αγώνας, "για να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας",
γι αυτό, βάζω λουκέτο στους κωδικούς μου,
και το κλείνω το "μαγαζί"...  :( :-X :'(

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος  ::)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση