Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΟΠΥΥ

(1/3) > >>

mandreou:
Απιστευτο κι ομως αληθινο!!! Σημερα μιλησα με υπαλληλο του ΕΟΠΥΥ και εμαθα τα εξης: 1) Ταινιες και αναλωσιμα ολα δωρεαν σε ολους τους διαβητικους
2) που γραφονται? αγνωστο!!!!! Μονο χειρογραφα καμια αλλη ενημερωση δεν ειχαν.
3) Ινσουλινες σε ΣΔ τυπου 2 -> 10%

τηλεφωνο για λοιπες αποριες 2106871718

mandreou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπιστευτο κι ομως αληθινο!!! Σημερα μιλησα με υπαλληλο του ΕΟΠΥΥ και εμαθα τα εξης: 1) Ταινιες και αναλωσιμα ολα δωρεαν σε ολους τους διαβητικους

--- Τέλος παράθεσης ---
Σήμερα μάλλον θα πρέπει να παίξω τζόκερ! Μίλησα και δευτερη φορα με Εοπυυ!! Η υπευθυνη των φαρμακευτικών δαπανων μου είπε  τις ταινιες να τις γραφουμε στο συνταγολογιο του ΙΚΑ! Όταν ρωτησα για το προστιμο ειπε οτι δεν ισχυει για τα αναλωσιμα και οταν ρωτησα σε ποια εγκυκλιο αναφερεται αυτο μου προτεινε να κανουμε ως ΚΥ γραπτο ερωτημα ωστε να μας απαντησει γραπτα!!! Καλα μεχρι τωρα κανενας αλλος δεν ρωτησε ωστε να χουμε μια υπευθυνη απαντηση απο καποιον? Τελος παντων προτεινω να στειλουμε οσοι περισσοτεροι μπορουμε ερωτημα σχετικα με την συνταγογραφηση αναλωσιμων ωστε να αναγκαστουν να παρουν αποφαση!
Η δ/νση που μου ειπε: Προς Εοπυυ, Λεωφόρος Κηφισίας 39, Τ.Κ. :  15123 Μαρουσι ΑΘΗΝΑ, Υποψιν   Διευθυνσης Φαρμακων

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ υπευθυνη των φαρμακευτικών δαπανων μου είπε  τις ταινιες να τις γραφουμε στο συνταγολογιο του ΙΚΑ! Όταν ρωτησα για το προστιμο ειπε οτι δεν ισχυει για τα αναλωσιμα και οταν ρωτησα σε ποια εγκυκλιο αναφερεται αυτο μου προτεινε να κανουμε ως ΚΥ γραπτο ερωτημα ωστε να μας απαντησει γραπτα!!!

--- Τέλος παράθεσης ---
Προφανώς η εν λόγω υπάλληλος είναι υπεράνω του αναθεωρημένου κανονισμού του ΕΟΠΥΥ όπου περιγράφεται σαφώς η διαδικασία χορήγησης αναλωσίμων μέσω γνωμάτευσης και θεώρησης αυτής από τον ελεγκτή χωρίς να διακρίνεται ο θεράπων σε συμβεβλημένο ή μη, ΕΣΥτη κ.λ.π.

Δ. Κουναλάκης:
Το πρόστιμο χρεώνεται για κάθε συνταγή που περνάει από χειρόγραφη σε ηλεκτρονική ο φαρμακοποιός.
Για τα φάρμακα του ΙΦΕΤ και τα αναλώσιμα που δεν υπάρχουν στην ΗΣ, ο φαρμακοποιός δεν μπορεί να τα περάσει ηλεκτρονικά και έτσι δεν μπορεί να μπει πρόστιμο 1€

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ υπευθυνη των φαρμακευτικών δαπανων μου είπε  τις ταινιες να τις γραφουμε στο συνταγολογιο του ΙΚΑ! Όταν ρωτησα για το προστιμο ειπε οτι δεν ισχυει για τα αναλωσιμα και οταν ρωτησα σε ποια εγκυκλιο αναφερεται αυτο μου προτεινε να κανουμε ως ΚΥ γραπτο ερωτημα ωστε να μας απαντησει γραπτα!!!

--- Τέλος παράθεσης ---
Προφανώς η εν λόγω υπάλληλος είναι υπεράνω του αναθεωρημένου κανονισμού του ΕΟΠΥΥ όπου περιγράφεται σαφώς η διαδικασία χορήγησης αναλωσίμων μέσω γνωμάτευσης και θεώρησης αυτής από τον ελεγκτή χωρίς να διακρίνεται ο θεράπων σε συμβεβλημένο ή μη, ΕΣΥτη κ.λ.π.

--- Τέλος παράθεσης ---
Υπάρχει και η σχετική εγκύκλιος, η οποία αν και πιο παλαιά, ήταν σε ισχύ που πάλι τα ίδια έγραφε ο κανονισμός του ΕΟΠΥΥ

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπιστευτο κι ομως αληθινο!!! Σημερα μιλησα με υπαλληλο του ΕΟΠΥΥ και εμαθα τα εξης: 1) Ταινιες και αναλωσιμα ολα δωρεαν σε ολους τους διαβητικους

--- Τέλος παράθεσης ---

Αναλώσιμα σε ΣΔ τύπου ΙΙ (και ιδιαίτερα σε όσους λαμβάνουν δισκία) "δωρεάν";
Και οι ινσουλίνες σε ΣΔ τύπου ΙΙ με 10%;
Έτσι! Έτσι! "Λογικό" το βρίσκω!
Προς το παρόν γράφουμε ο καθένας με ό,τι συμμετοχή και με όποιο τρόπο προμήθειας αναλωσίμων γουστάρει. Ιδιαίτερα στην περιοχή μου οι φαρμακοποιοί επιθυμούν τον παλιό τρόπο με αναγραφή σε συνταγολόγια του ΙΚΑ. No problem! (αφού εκείνοι κινδυνεύουν να μην αποζημιωθούν).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση