Γεια σας!!!
Με λενε Jack και εχω 5 μερες να γραψω συνταγη!
Τις 2 πρωτες μερες ειχα πολυ εντονα συμπτωματα στερησης.Ταχυκαρδιες,τρομος,εφιδρωσεις,παραισθησεις,κοιλιακα άλγη,διαρροιες,...
Μετα την 3 μερα καπως ηρεμησα.Οχι εντελώς αλλα ειμαι καλυτερα...
Ομολογω πως απο χρονια ειμαι χρηστης και δη των πολυ σκληρων,της χειρογραφης συνταγογραφησης δηλαδη
Μου λειπει βασανιστικα το συνταγολογιο μου,οι σφραγιδες μου η μυρωδια της μελανης στην ατμοσφαιρα ,η ιδια η μελανη στα δαχτυλα μου,αυτο το ηδονιστικο συμπληρωμα με τικαρισμα στα κουτακια συμμετοχων,η αναγραφη των ΑΜΚΑ,ο σχεδον σα μουσικη ηχος απο το σκισιμο των συμπληρωμενων συνταγων απο το συνταγολογιο.
Ναι διάλοε,δε ντρεπομια να το πω, βλεπω συναδελφους σε Κεντρα Υγειας να κανουν χρηση υποκαταστατων (ηλεκτρονικη συνταγογραφηση) και νιωθω κάπως.Ας ειχα εστω και αυτο...το λιγο,το κάπως,το υποκαταστατο για να ερθω καπως στα ισα μου.
Το ξερω,δεν ειναι το ιδιο με τη χειρογραφη ,δε σε απογειωνει,δε σε κανει να πετας,δε σε ανεβαζει στα συννεφα αλλα κατι ειναι και η ηλεκτρονικη,ενα μικρο βαλσαμο στην πληγη μου,ενα τρανταγμα στο απόλυτο κενο της ανυπαρξιας.Γιατι κακα τα ψεμματα,αν μαθεις στη χειρογραφη ...ειναι σα να μην υπαρχει ζωη χωρις αυτη.Ναι,ντρεπομαι πολυ αλλα το παραδεχομαι,δε συνταγογραφουσα για να ζησω ...ζουσα για να συνταγογραφω...και γουσταρα πολυ και ας ηξερα πως ο δρομος αυτος με οδηγουσε στην αβυσο,στο πουθενα.Αλλα ήταν τρελο αυτο το ταξιδι ...οσο διαρκουσε.
Τωρα σιωπη, σκοταδι και κρυο.Παλευω να βρω λογο να ζησω.Η χειρογραφη απαγορευθηκε,τέλος.Απόφαση του Υπουργειου.Μπορει να εχουν και δικιο.Ζωη με εξαρτηση ειναι κόλαση.Και ας ζω μικρους παραδεισους οσο κραταει η χειοργραφη.Γενικα ειναι κόλαση.
Αν θελω να συνεχισω να ζω πρεπει να ψαξω για νεο νοημα στη ζωη μου.Το υποκαταστατο της ηλεκτρονικης ειναι μια ηλιαχτιδα,ενα δεκανικι,μια αφετηρια.Μου λειπει απιστευτα η χειρογραφη αλλα νομιζω θα τα καταφερω και χωρις αυτη.Ναι ετσι νομιζω.Καιρος να ζησω πραγματικα,καιρος να σπάσω τις αλυσιδες....
Με λένε Jack,
και ειμαι 5 μερες καθαρος....