Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προκήρυξη: Κενές και κενούμενες θέσεις Κ.Υ. - Π.Ι. και πλοίων 20-7-2012
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 6-8-2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Μια και συνηθίζουμε να κάνουμε σχόλια σε κάθε προκήρυξη για ότι μας φαίνεται περίεργο:
Π.Ι. Χώρας Σφακίων για εγκ. Αγίας Ρούμελης (εγκαταστάσεις; ) - Εξυπ. Φαραγγιού Σαμαριάς.
Δηλ. ο ιατρός βρίσκεται στην Αγία Ρούμελη και εξυπηρετεί (;;; ) όσους περνάνε το Φαράγγι της Σαμαριάς;
Κομάντο ο γιατρός!
timex:
Η ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ –
Κ.Υ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ.
Ποιά 4μηνη άσκηση εννοεί;
Ο υποψήφιος Γενικός Ιατρός που διεκδικεί θέση αγροτικού ιατρού οφείλει, σε περίπτωση
που κατέχει θέση στο δημόσιο, να έχει προχωρήσει σε λύση υπαλληλικής σχέσης μέχρι και την
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20-07-2012 τελευταία μέρα της υποβολής αιτήσεων της οικείας τρέχουσας προκήρυξης. Η λύση αυτή γίνεται
με αποδοχή παραίτησης του ενδιαφερόμενου με πράξη που εκδίδεται από το αρμόδιο όργανο
και δημοσιεύεται σε περίληψη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Ειδικά για τους Γενικούς Ιατρούς, ισχύει η υποχρέωση προσκόμισης και αντιγράφου του
ΦΕΚ παραίτησης μαζί με τα λοιπά δικαιολογητικά που ορίζει η προκήρυξη.
Τί ακριβώς σημαίνει το παραπάνω; Αν έχω πάρει αγροτικό επι θητεία, μετά πάρω τον τίτλο του γενικού ιατρού και θελήσω να δηλώσω θέση ως γενικός ιατρός θα πρέπει να παραιτηθώ και να έχω και το ΦΕΚ της παραίτησής μου;
Η θέση σε αγροτικό επι θητεία θεωρείται θέση στο δημόσιο;;;;;;
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ –
Κ.Υ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ.
Ποιά 4μηνη άσκηση εννοεί;
--- Τέλος παράθεσης ---
Οι ιατροί που ολοκληρώνουν την υπηρεσία υπαίθρου αναγνωρίζουν 4 μήνες Παθολογίας ή Χειρουργικής (1 μήνα λόγω εκπαίδευσης στο Νοσοκομείο ή Κ.Υ. και 3 μήνες λόγω εκπλήρωσης της υπηρεσίας) εφόσον το Νοσοκομείο-Κ.Υ. είναι αναγνωρισμένο να χορηγεί ειδικότητα.
Αν θυμάμαι καλά αυτό αναφέρεται γιατί οι γιατροί που διορίζονται σε κάποιο Κ.Υ. των Κυκλάδων δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τους 3 μήνες Παθολογίας ή Χειρουργικής.
Πλέον η εκπαίδευση των ιατρών στα Νοσοκομεία είναι ένας μήνας.
timex:
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Μήπως ξέρετε κάτι και για το δεύτερο ερώτημά μου;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση