Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προκήρυξη: Κενές και κενούμενες θέσεις Κ.Υ. - Π.Ι. και πλοίων 20-7-2012
mirto saritzoglou:
Μα δεν ειπαμε μετα το δεκαπενταυγουστοοο;;; Γιατι τοσο νωρις αυτη η προκηρυξη!!! :(
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕυχαριστώ για την απάντηση.
Μήπως ξέρετε κάτι και για το δεύτερο ερώτημά μου;
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ υποψήφιος Γενικός Ιατρός που διεκδικεί θέση αγροτικού ιατρού οφείλει, σε περίπτωση
που κατέχει θέση στο δημόσιο, να έχει προχωρήσει σε λύση υπαλληλικής σχέσης μέχρι και την
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20-07-2012 τελευταία μέρα της υποβολής αιτήσεων της οικείας τρέχουσας προκήρυξης. Η λύση αυτή γίνεται
με αποδοχή παραίτησης του ενδιαφερόμενου με πράξη που εκδίδεται από το αρμόδιο όργανο
και δημοσιεύεται σε περίληψη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Ειδικά για τους Γενικούς Ιατρούς, ισχύει η υποχρέωση προσκόμισης και αντιγράφου του
ΦΕΚ παραίτησης μαζί με τα λοιπά δικαιολογητικά που ορίζει η προκήρυξη.
Τί ακριβώς σημαίνει το παραπάνω; Αν έχω πάρει αγροτικό επι θητεία, μετά πάρω τον τίτλο του γενικού ιατρού και θελήσω να δηλώσω θέση ως γενικός ιατρός θα πρέπει να παραιτηθώ και να έχω και το ΦΕΚ της παραίτησής μου;
Η θέση σε αγροτικό επι θητεία θεωρείται θέση στο δημόσιο;;;;;;
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν απάντησα γιατί είναι λίγο μπερδεμένα αυτά που γράφεις.
Αν πήρες αγροτικό επί θητεία πριν την έναρξη ειδικότητας και μετά ειδικεύτηκες στη Γενική Ιατρική από που θα πρέπει να παραιτηθείς ώστε να έχεις το ΦΕΚ της παραίτησης;
Το ΦΕΚ της παραίτησης ζητείται από τους Γενικούς Ιατρούς που κατείχαν κάποια θέση, παραιτήθηκαν και δηλώνουν σε νέα προκήρυξη νέα θέση.
timex:
Καποιος βρισκεται σε παραταση στην ειδκοτητα Γενικης Ιατρικης. Δεν εχει δωσει ακομη εξετασεις και δηλωνει αγροτικο επι θητεια.
Πηγαινει στο αγροτικο και στο μεταξυ δινει την εξεταση για τον τιτλο ειδικοτητας και την περναει. Ενω ειναι στο αγροτικο επι θητεια, βγαινει καποια αλλη προκηρυξη και θελει να δηλωσει θεση ως γενικος γιατρος πια.
Πρεπει απλα να παραιτηθει απο τη θεση του αγροτικου επι θητεια για να δηλώσει ή πρεπει να παραιτηθει και να εχει βγει και το ΦΕΚ της παραίτησής του όπως απαιτείται από Γενικούς Ιατρούς που κατέχουν ήδη θέση ;
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαποιος βρισκεται σε παραταση στην ειδκοτητα Γενικης Ιατρικης. Δεν εχει δωσει ακομη εξετασεις και δηλωνει αγροτικο επι θητεια.
Πηγαινει στο αγροτικο και στο μεταξυ δινει την εξεταση για τον τιτλο ειδικοτητας και την περναει. Ενω ειναι στο αγροτικο επι θητεια, βγαινει καποια αλλη προκηρυξη και θελει να δηλωσει θεση ως γενικος γιατρος πια.
Πρεπει απλα να παραιτηθει απο τη θεση του αγροτικου επι θητεια για να δηλώσει ή πρεπει να παραιτηθει και να εχει βγει και το ΦΕΚ της παραίτησής του όπως απαιτείται από Γενικούς Ιατρούς που κατέχουν ήδη θέση ;
--- Τέλος παράθεσης ---
Απλή παραίτηση. (που δεν ξέρω αν απαιτείται κι αυτή αλλά για το φόβο ένστασης καλού κακού παραιτείσαι). Το αγροτικό επί θητεία δεν περιλαμβάνει ΦΕΚ πρόσληψης και παραίτησης.
anastasios theodoridis:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο αγροτικό επί θητεία δεν περιλαμβάνει ΦΕΚ πρόσληψης και παραίτησης.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αμ δε :)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση