Γενικά > Γενική συζήτηση

Προγραμμα Διαχειρισης Ασθενων-Ιατρειου

<< < (3/7) > >>

anastaziogr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια διαχείριση ιατρείου υπάρχει και αυτό
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Free Download
μπορεί να λειτουργήσει δυκτιακά με πολλούς χρήστες ή τοπικά.

--- Τέλος παράθεσης ---

πάντως στο site αναφέρει: Full Version από 358.00€ μόνο 139,00 € (μέχρι 30/6/2013)

Πάντως και πάλι η τιμή είναι προσιτή (νομίζω). Αν αξίζει θα το δούμε κατόπιν δοκιμής.

peris123:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια διαχείριση ιατρείου υπάρχει και αυτό

Free Download

--- Τέλος παράθεσης ---

πάντως στο site αναφέρει: Full Version από 358.00€ μόνο 139,00 € (μέχρι 30/6/2013)

Πάντως και πάλι η τιμή είναι προσιτή (νομίζω). Αν αξίζει θα το δούμε κατόπιν δοκιμής.

--- Τέλος παράθεσης ---

139,00 με τον ΦΠΑ !
το download είναι free... (χωρίς να κάνεις εγγραφή στο site)
η έκδοση είναι η demo (για 1 μήνα)  μετά πληρώνεις την άδεια χρήσης για την FULL Version
Δεν υπαρχουν χρεώσεις για συμβόλαια συντήρησης, Απεριόριστες αναβαθμίσεις (χωρίς χρονικό ή άλλο περιορισμό)...
και το σημαντικότερο μπορείς να ζητήσεις αλλαγές ή/και προσθήκες στην εφαρμογή χωρίς χρέωση......

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια διαχείριση ιατρείου υπάρχει και αυτό

Free Download

--- Τέλος παράθεσης ---
Εσάς ποια η σχέση σας με αυτό;
Εάν δεν έχω πάρει απάντηση μέχρι το βράδυ, τα μηνύματα σας θα διαγραφούν

peris123:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια διαχείριση ιατρείου υπάρχει και αυτό

Free Download

--- Τέλος παράθεσης ---
Εσάς ποια η σχέση σας με αυτό;
Εάν δεν έχω πάρει απάντηση μέχρι το βράδυ, τα μηνύματα σας θα διαγραφούν

--- Τέλος παράθεσης ---
Ψάχνουμε πρόγραμμα με τον  ξάδερφου μου (οδοντίατρος). Βέβαια ψάχνουμε (κατά προτίμηση ) για δωρεάν λογισμικό (ή για το πιο φτηνό τέλως πάντων), κι αυτό είναι το πιο φτηνό που βρήκαμε
Αν θέλετε να σβήσετε τα μηνύματα, σβήστε τα.

Δ. Κουναλάκης:
Εφόσον είστε της πληροφορικής μπορείτε να του φτιάξετε σε μια οποιαδήποτε βάση δεδομένων με frontend.

Λογισμικά όπως αυτό που αναφέρετε χωρίς την όποια διασύνδεση με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση θα έπρεπε να δίδονται δωρεάν εάν είχαν την όποια στοιχειώδη γνώση marketing. Η προσφορά και οι παραμετροποιήσεις είναι το δόλωμα για ένα πρακτικά πολύ ακριβό λογισμικό για την κατηγορία του. Επίσης, μπορείτε να βρείτε πολύ καλύτερα δωρεάν όπως το openEMR για παράδειγμα. Για αυτό υπάρχει και το φορουμ να ακούγεται ο αντίλογος.

Και η περιγραφή σας για μέλος στο forum που δεν είναι εργαζόμενος στην ΠΦΥ μάλλον για διαφήμιση μοιάζει.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση