Γενικά > Γενική συζήτηση
Προγραμμα Διαχειρισης Ασθενων-Ιατρειου
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος που να δουλεύει στο ιατρείο του κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης ασθενών, καθαρά εξειδικευμένο για Ιατρείο; Ψάχνουμε εδώ και καιρό για κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα. Επίσης θα με ενδιάφερε αν υπάρχει και δοκιμαστική έκδοση κάποιου τέτοιου προγράμματος. Ευχαριστώ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Χρησιμοποιώ το MedPlan και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Έχει και δοκιμαστική έκδοση:
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Μετά από 4 περίπου χρόνια αναγκάστηκα να αλλάξω πρόγραμμα διαχείρησης ασθενών, λόγω του ότι αυτό που χρησιμοποιούσα (ViDO - Virtual Doctor's Office) ανακοίνωσε (έγκαιρα, ομολογώ) ότι σταματάει τη λειτουργία του. Έχοντας επικοινωνήσει με αρκετούς του χώρου, κατέληξα ότι η λύση που πρότεινε προ πολλού ο Αργύρης (MedPlan) είναι η πιο καλή και για την περίπτωσή μου. Ο υπεύθυνος προγραμματιστής υπήρξε πολύ ευγενικός και συνεργάσιμος. Αφού προχώρησε σε μεταφορά δεδομένων από το παλιό πρόγραμμα, παραμετροποίησε το MedPlan ώστε να ταιριάζει στον τρόπο λειτουργίας μου. Κρίμα που δεν το έκανα τόσο καιρό... >:(
schumifer:
Και το κόστος?
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι το κόστος?
--- Τέλος παράθεσης ---
Κατά περίπτωση - εξαρτάται από το τι θέλεις να προστεθεί / τροποποιηθεί στη βασική έκδοση. Νομίζω ότι η απευθείας επικοινωνία είναι η καλύτερη ιδέα.
Το βασικό μου πρόβλημα ήταν η μετάπτωση εξαιρετικά μεγάλου όγκου δεδομένων από το ένα πρόγραμμα στο άλλο (δεδομένα 4 ετών) που διεκπεραιώθηκε με πολύ μεγάλη ακρίβεια και κόστισε 300 ευρώ.
Δ. Κουναλάκης:
Δύο εξαιρετικά κρίσιμες ερωτήσεις:
α) Έχει πάρει άδεια από την αρχη προστασίας προσωπικών δεδομένων για την μη τοπική αποθήκευση δεδομένων στο cloud ή οφείλεις να την ζητήσεις εσύ ως χρήστης;
β) Τα πλήρη δεδομένα πλέον μπορείς να τα πάρεις; Βλέπεις δεν είναι τοπικά αποθηκευμένα πλέον, ούτε μπορείς να τα βρεις στο cloud, πρέπει να έχει λειτουργία εξαγωγής όλων των πινάκων που περιέχουν τα δεδομένα σου και τις κωδικοποιήσεις (πίνακες αναφοράς) που χρησιμοποιεί. Υπάρχει; Κοστίζει αυτό;
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔύο εξαιρετικά κρίσιμες ερωτήσεις:
α) Έχει πάρει άδεια από την αρχη προστασίας προσωπικών δεδομένων για την μη τοπική αποθήκευση δεδομένων στο cloud ή οφείλεις να την ζητήσεις εσύ ως χρήστης;
β) Τα πλήρη δεδομένα πλέον μπορείς να τα πάρεις; Βλέπεις δεν είναι τοπικά αποθηκευμένα πλέον, ούτε μπορείς να τα βρεις στο cloud, πρέπει να έχει λειτουργία εξαγωγής όλων των πινάκων που περιέχουν τα δεδομένα σου και τις κωδικοποιήσεις (πίνακες αναφοράς) που χρησιμοποιεί. Υπάρχει; Κοστίζει αυτό;
--- Τέλος παράθεσης ---
Θα το ρωτήσω Δημήτρη.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση