Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος πράγματι,
και δεν με αφήνουν ,θα τιμωρηθείς που λείπεις ,λέει, αδικαιολογήτως απο την θεση σου...και νάξερα να βάζω και φλεβοκαθετήρες.....
Κε Σκούφαλε ,το τι πιστεύει ένας ίσως δεν θα αλλάξει τα πράγματα αλλά η διαμόρφωση απόψεων για τα άγονα ,την διαχείριση τους ως πρός το έμψυχο δυναμικό και ειδικά απο ειδικευμένους είναι μία σοβαρή υπόθεση που μας αφορά όλους...
Στον sotiris matsoukas,...αν το σκεφτείς όλη η ελλάδα σήμερα λίγο πολύ είναι μία ψυχιατρική κλινική με αγωγή αμφισβητούμενη,και θεράποντες με σχιζοειδείς τάσεις,
ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ,ΤΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ Ψ/Χ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΓΗ. ....Οι φλεβοκαθετήρες δεν "κολλάνε" στην υπόθεση .Μάθε γιατρέ μου οτι στους εννέα μήνες που ήταν εκεί η αγροτικός που τα βρόντηξε.2-3 φορές έβαλε φλεβοκαθετήρα...κάτι INR μετρούσε,συνταγογράφηση κυρίως και χαμαλίκι!
Κάνεις λίγο τον φαρμακοποιό,τον ταμία(αναλαμβάνεις την αγορά των φαρμάκων ),ενημερώνεις το Κ.Υ για τις ελλείψεις του ιατρείου και τέτοια σπαστικά...απο τους αναφερόμενους 35 κατοίκους το χειμώνα αρκετοί λείπουν στα Κύθηρα..αλλά και στην τελική βάζω φλεβοκαθετήρες ακόμη και σε δύσκολες περιπτώσεις...δεν κολλάει η αναφορά σου στούς φλεβοκαθετήρες sotiris.
Και επειδή τελικά θέλω την ψυχική μου υγεία γιαυτό παραιτούμαι αλλά και για 5-6 λόγους σχετικά με την νομολογία,που αν είχες λίγο χρόνο και τα διάβαζες θα καταλάβαινες.Επίσης σου υπενθυμίζω ότι η Αλήθεια στους έντιμους ανθρώπους, ειδικά σε τόσο σοβαρά ζητήματα, είναι ο Υπέρτατος Φίλος,και όχι δεν έκανα μούφα εισαγωγή....γιατί αυτό που λές είναι τελείως ράδιο αρβύλλα,αλλά αν τελικά πήγαινα στο βράχο μπορεί και να έκανα εισαγωγή σε ψ/χ ,με εισαγγελικό...
Ακόμη μία παρατήρηση,Κε Σκούφαλε κατά την γνώμη μου ένας αγροτικός εκεί είναι λίγος γιατί όταν απαιτείται διακομιδή με πλωτό πρέπει να συνοδεύσει ιατρός υποχρεωτικά ,υπάρχει πρόβλημα γιατί κανονικά κάποιος πρέπει να μείνει πίσω ,μια φορά θα τύχει αλλά για αυτή την φορά τελικά πρέπει να υπάρχει λεει 2ος ιατρός στο βράχο,..από την άλλη έχεις δίκιο δύο είναι too much...οκ, αν είναι να βαρέσουν μπιέλλα ας βαρέσουν ένας, ένας...φτάνει να υπάρχει το μαξιλαράκι ασφαλείας γι'αυτόν που επιδιώκει αυτό το χώσιμο( ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΕΥΡΟ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ) τώρα εδώ και 2 χρόνια που διορίστηκε .
Αυτό το μαξιλαράκι ασφαλείας είναι όποιος αγροτικός ,υπόχρεος η επι θητεία στραβωθεί και δηλώσει Κυθηρα....απ΄το Διακόφτι και ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ...αλλά και αν κάποιος δύσμοιρος ,μηδενισμένος ,δηλώσει ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ...ας πάρει μαζυ του και χειροπέδες για s&M.