15 ημέρες μετά και ύστερα από την 2η παραίτηση,έξω από το σπιτάκι που νοίκιαζα βρήκα επικολλημένο το συγκεκριμμένο έγγραφο,και ενώ μαζύ με την 1η παραίτηση είχα ζητήσει εγγράφως και την κανονική που δικαιούμαι πρό της απολύσεως.
Προφανώς μπορεί να υφίσταμαι κάποια ιδιαίτερη "δίωξη",αλλά οι μόνοι λόγοι που που δικαιολογούν κάτι τέτοιο είναι είτε κακοήθεια,είτε παραφροσύνη.
Σημειωτέον ,από 1η Αυγούστου-16 Αυγούστου και ενώ σύμφωνα με την απόφαση της ΔΥΠΕ στις 13/7/2012 (που έστω και αν εχω προσφύγει κατα αυτής,λέει διαφορετικά πράγματα απότι γράφει το εξώδικο γι'αυτό και την επισυνάπτω) έπρεπε σαν ο νεότερος να πάω εγώ ή έστω ο άλλος Γ.Ιατρός ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!Αντίθετα από τίς 16/08 και μετά "θάβανε"το Λουμιώτη και μόνο στά Αντικύθηρα,α! και την αγροτικό των αντικυθήρων(έκανε το"λάθος") η οποία λέει δεν εκπαιδεύεται τα σαββατοκύριακα και μέχρι τις 08/09 που λήγει η θητεία της (λέτε να ζητήσει παράταση?)δεν θα κάνει η συνάδελφος κανένα σαββατοκύριακο,και φυσικά ούτε λόγος για την κανονική που της χρωστάνε...και φυσικά παρόλο που δεν υπάρχει Π/Θ κλινική στο εν λόγω νοσοκομείο κάνει εκπαίδευση καλυπτόμενη από τον καρδιολόγο που είναι και Δ.Ι.Υ ,αλλά και α.α Διοικητής μέχρι 16/08 λόγω αποχώρησης της προηγούμενης διοικήτριας..εεε? "αγνό χάος.." έτσι δεν το λέει κάποιος .
Εν μέσω τουριστικής (λέει στο εξώδικο)σεζόν , και 1-16 Αυγούστου τι είναι? φούλ τουριστική σεζόν δεν είναι?Και όμως,τό Π.Ι Αντικυθήρων έχει ανάγκες όταν αποφασίζει η εκάστοτε διοίκηση ....και ξέχωρα απ΄'ολα αυτά ΥΠΑΡΧΕΙ ο αγροτικός των Αντικυθήρων,μόνο που ύστερα από 10 μήνες στο βράχο λάλησε ο συνάδελφος, και ...ζήτησε το αυτονόητο,δηλ. την τρίμηνη εκπαίδευση(διορίστηκε σεπτέμβριο του 2011-υπόχρεος),και σίγουρα η συνάδελφος θα ήθελε σας βεβαιώ να ήτανε στο Τζάνειο,η στη Σύρο για τον 1 μήνα Παθολογίας.
Σημ:σε μια χώρα που σπαράσσεται στο θέμα της Υγείας θεώρησα καλό να μεταβώ σύμφωνα με την απόφαση της 13/07(την νομιμότηταψτης οποίας έχω προσβάλλει βάσει του νόμου 2519 αρθ 26 παρ1) στα Αντικύθηρα να βοηθήσω στο πρόβλημμα ,πράγματι πήγα 16-17-18 Αυγ και στίς 19 /08 επέστρεψα στα Κύθηρα μέσω Κρήτης(μεγάλη ταλαιπωρία ,8 ώρες αναμονή στο Κίσσαμο) και μετά στα Κύθηρα εφημερία στις 20/08 και εντολή μετακίνησης εκ νέου στα Αντικύθηρα το πρωΐ 21/08 .....ε παραιτήθηκα δεν άντεξα