Θέματα Εργασίας > Εργασία σε Άγονες Περιοχές
ΚΥΘΗΡΑ=ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ
ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ:
Υποθέτω ο κος Λουμιώτης εννοεί ότι πρέπει να υπάρχουν 2 γιατροί μόνιμα στο νησί ώστε σε περίπτωση διακομιδής ο ένας συνοδεύει το περιστατικό κι ο άλλος είναι στο νησί για αντιμετώπιση πιθανού νέου έκτακτου περιστατικού.
Μ' αυτή τη λογική όλα τα ιατρεία σε νησιά θα έπρεπε να είναι (τουλάχιστον) διθέσια ενώ ξέρουμε νησιά και νησάκια, με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό από 35 άτομα, που είναι μονοθέσια.
Αν δείτε το πρόγραμμα Αυγούστου παρουσίας γιατρών στο νησί, που παραθέτει κάπου ο κος Λουμιώτης, υπάρχει διάστημα 10 ημερών και εμβόλιμα διαστήματα 1-2 ημερών που το νησί μένει επίσημα χωρίς γιατρό.
[/quote]
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ(-ουν)...αλλά τα εμβόλιμα διαστήματα και λοιπά όπως και τώρα μετά την παραίτηση μου συμβαίνουν διότι απλά υπάρχουν '"πατρίκιοι" και "πλήβειοι"...αν προσέξατε πιο πάνω μιλάω για την αδικία η μετακίνηση στα Αντί-κύθηρα να αφορά πάντα ότι πατάει στο νησί ασχέτως του τι δήλωσε ο κάθε συνάδελφος που φτάνει εκεί μέσω των προκηρύξεων αγροτικών,ανεξαρτήτως τι προυπηρεσία,κλπ έχει...ότι πατάει στα ΚΥΘΗΡΑ είναι αναλώσιμο σε μία κλίκα του ιδιόρρυθμου εκεί καθεστώτος του νοσοκομείου-25 κλίνες-που ελέγχει ΑΠΟΛΥΤΑ το Κ.Υ..
ΕΠΙΣΗΣ για τους 2 γιατρούς μόνιμα, το χειμώνα(απο οκτώβριο) δεν είναι καν 35 άτομα,απ'ότι ακούω είναι λιγότεροι απο 25..αλλά όπως λένε οι Αντικυθήριοι: όλα τα δάκτυλα του χεριού δεν είναι ίδια, έτσι και το νησί τους εν σχέσει με άλλα άγονα.Απαιτούν και κερδίζουν...
ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝα ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα...στην ίδια ΥΠΕ δεν είναι που αποψη νομικου συμβουλου ήταν να πληρώνονται οι εφημερίες στους γιατρούς με δωρεάν φαγητό (ή κάπως έτσι το έλεγε ) ;
--- Τέλος παράθεσης ---
Timex,είσαι διαβασμένος και αυτό μου αρέσει...ναι αυτο είναι όπως το είπες και κατόπιν η πρώην υπεδάρχισσα διαχώρισε την θέση της...Επίσης επειδή όλα τα προβλήματα είναι θέμα πολιτικής όταν θα έχω πιο πολύ ηρεμία θα αναλύσω και τις πολιτικές αποχρώσεις στο συγκεκριμμένο θέμα και ίσως χαρτογραφήσω πολιτικά το θέμα.
ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝα ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα...στην ίδια ΥΠΕ δεν είναι που αποψη νομικου συμβουλου ήταν να πληρώνονται οι εφημερίες στους γιατρούς με δωρεάν φαγητό (ή κάπως έτσι το έλεγε ) ;
--- Τέλος παράθεσης ---
Timex,είσαι διαβασμένος και αυτό μου αρέσει...ναι αυτο είναι όπως το είπες και κατόπιν η πρώην υπεδάρχισσα διαχώρισε την θέση της...Επίσης επειδή όλα τα προβλήματα είναι θέμα πολιτικής όταν θα έχω πιο πολύ ηρεμία θα αναλύσω και τις πολιτικές αποχρώσεις στο συγκεκριμμένο θέμα και ίσως χαρτογραφήσω πολιτικά το θέμα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Εννοώ στο Γ.Ν ΚΥΘΗΡΩΝ...
anastasios theodoridis:
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή Είσοδος
ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ:
ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕ ΘΑΨΟΥΝ!
ΚΥΘΗΡΑ =ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ,ΡΕ ΔΕΝ Σ'ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΕΩ,ΕΛΕΟΣ!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση